Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Thu dersİ Örnek plan ve raporu arayanlar buraya

Tepki Skoru
0
sevgili hocalarım staj okulunda çocuk kulübü olan var mı çocuk kulübü olmayanlar için yayınladıkları planı uygulayabilirsiniz demişlerdi önce ama şimdi olmaz diyorlar lütfen bilen biri yardımcı olsun kaç haftadır boşuna mı yapıyorum etkinlikleri..

Tepki Skoru
0
arkadaşım eskişehir le görüştüm gerçi daha önce de orasıyla görüşmüştüm sizde o planı uygulayabiirsiniz demişlerdi dün başka bişey için aradım bi daha sorma ihtiyacı hissettim bu seferde o çocuk kulübü olmayanlar için yayınlanan bir plandı dediler şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

Tepki Skoru
0
evet öyle yazıyor ama biz senenin başında arayıp sormuştuk onlarda sizde onu uygulayabilirsininz demişlerdi şimdi yan çiziyorlar neyse teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
ben bu planı kendi sınıfıma göre ayarlayıp raporuyla sunmak istedim ama öğretmenim beğenmedi. ama ben beğenmiştim valla.yine de saol hocam
:36_3_12:

Tepki Skoru
0
teşekkürler hocam.bizim thu hocamız aynen uygulamadaki gi thu raporu ve planı hazırlamamızı istiyor.yöntem teknik materyal değerlendirme falan ya var ya bilende konuşuyor bilmeyende halbuki sen ne güzel yapmışsın kısa öz ve de anlamlı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim merak ettiğim şey thu da plan ve rapor ayrı olarak yazılacakmı?
çünkü kılavuz kitabında sadece rapor örneği var ek olarak plandan bahsedilmiyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim merak ettiğim şey thu da plan ve rapor ayrı olarak yazılacakmı?
çünkü kılavuz kitabında sadece rapor örneği var ek olarak plandan bahsedilmiyor
Mrb arkadaşım şimdi plan olmayacakmış sanırım arkadaşlar öyle diyo sadece rapor olcakmış ben sadece plan ve raporu ayrıştırmak için böyle yaptım hoca beğendi yani sana kalmış

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim, bütün raporlarım hazırlanmayı bekliyodu:) çok işime yarıycak, saol

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle