Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Thu dersİ Örnek plan ve raporu arayanlar buraya

Tepki Skoru
0
bizim hocamız planla ilgili birşey demedi,tabi ki plan olcak öğretmen planı onaylarsa etkinliği uygulayacağız.Plan dediğimde yapılacak etkinliğin karalaması.Kitapta plan yapın amaç ve kazanımları yazın diye bişey yok yoktan var ediyoruz zaten bişeyleri zorlaştırmayalım. yapılan etkinliği yazıcaz o kadar amaç topluma bir mesaj vermek o kadar!!!

Tepki Skoru
0
blaksea bizim hocada aynen o şekilde söyledi benimde kafam karıştı şimdi önemli olan kitaptaki söylenenler yapın deseydi yazarlardı herhalde neyse yaaaa çok da zor değil bir etkinlik planı yapmak

Tepki Skoru
0
bizim hocamız planla ilgili birşey demedi,tabi ki plan olcak öğretmen planı onaylarsa etkinliği uygulayacağız.Plan dediğimde yapılacak etkinliğin karalaması.Kitapta plan yapın amaç ve kazanımları yazın diye bişey yok yoktan var ediyoruz zaten bişeyleri zorlaştırmayalım. yapılan etkinliği yazıcaz o kadar amaç topluma bir mesaj vermek o kadar!!!

Arkadaşım sana kimse zorla plan yap demiyo ben sadece hocamın istediği üzere plan ve rapor hazırlayım arkadaşlarıma yardım etmek için paylaştım bizim bişeyi zorlaştırdığımız falan yok bak kendin de söylüyosun bizim hoca böyle bişey istemedi diye eee sen yapma ozaman ben sana zorla yap diye koymadım bu örnekleri. sadece yapmak isteyen arkadaşlarım için yardımcı olsun diye koydum ve başlıkta da belirttim zaten THU DERSİ ÖRNEK PLAN VE RAPORU ARAYANLAR BURAYA DİYE... sen aramıyosan neden msj yazıyosun işimizi zorlaştırıyolar diye....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar topluma hizmet uygulamaları dersinin etkinlik uygulama raporu nu yazmış olan ve öğretmenlerinin onayını alan arkadaşlar var mı yol göstermesi amacıyla bir örnek gönderebilir misiniz?Şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben örnek yazdım bu sayfadaydı bakmadın mı öğretmene de gösterdim çok beğendi yardımcı olacaksa bi bak istersen:)

Tepki Skoru
0
gerçekten çok yol gösterici olmuş teşekkürler öğretmenim bu arada ben etkinlik planı hazırldığımda rehber öğretmenim plana gerek yok demişti başarılar herkese

Tepki Skoru
0
plan hocanın isteğine bağlı zaten ama anlamadığım plan olmadan nasıl rapora çevirilecek neyse öğretmenlerinde vardır bi bildiği işinize yaradıysa sevindim

Tepki Skoru
0
yaradı tabi çok tşk bi de arkadaşlar uzman birinin sınıfa getirlilmesi olayı varya ben yaşadığım yerde staj yapmıyorum kimi nerden bulup götüreceğim anlamadım ki bu konuda bilsi olan var mı acaba..

Tepki Skoru
0
HOCAM ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK.Allah razı olsun sizde olmasanız vay halimize.:D

Tepki Skoru
0
Mükemmel olmuş, emeğinize şağlık.Arkadaşlar paylaşıma devam lütfen!

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşlar yorumlarınız için ben teşekkür ederim:)

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler hocam gerçekten aradığımı buldum eline yüreğine sağlık başarılar

Tepki Skoru
0
tesekkur edrım yardımcı oldugunuz ıcın
sizin gıbı yardımcı olan arkadasları kutluyorum ıctenlıkle tesekkurler derım

Tepki Skoru
0
Harİkasisiniz hocam Çok teŞekkÜrler uygulma ÖĞretmenlerİmİzİn yapmadaiĞi İyİlİĞİ yaptiniz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle