Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şükürler olsun sınavı atlattık. Sınav hakkındaki görüşler... beklentiler...

Tepki Skoru
0
tam anlamıyla berbat geçti sınav... iki şık arasında kalıp işaretlediklerimin hepsi yanlış :(((

Tepki Skoru
0
bwnımde sabahkınden 70 netım var bundan da 96 falan.bakalım kaç gelecek.bence daha fazla kişi atanır bunsa sayıyı fazla tutacaklarına ınanaıyrm arkadaşlar inşallah hepimz atanırız

Tepki Skoru
0
sınav esnasında soruları okuyorum allahım ne kadar kolay diyorum iş şıklara gelince iki şık arasında çok kaldım acayip çeldirici geldi bana iptal edilen sınavdan daha düşük bir puan bekliyorum morelim
alt üst oldu tüm sene emek harca sonra böyle olsun 2011 de sınav sistemi değişecek diye bişey duydum ama gerçi ösym sınav tarihlerini açıklamış kopyacılara duyrulur kim hak yiyorsa rabbim versin cezasını

Tepki Skoru
0
sınav şeklini bu yıl değiştiremeyecekler zannederim yetişmez diye bişey okumuştum tam nerede oköudum hatırlamıyorum ama

Tepki Skoru
0
selam adaşım geçen sınavda 50 netle kaç gelmişti merak ettim benim 46 netle 50 gelmişti şimdi 65 netim var çok panik yaptım sınavda ama yinede ilkine göre çok iyi sayılır

Tepki Skoru
0
selam adaşım geçen sınavda 50 netle kaç gelmişti merak ettim benim 46 netle 50 gelmişti şimdi 65 netim var çok panik yaptım sınavda ama yinede ilkine göre çok iyi sayılır
merhaba hocam 50 puan geldi sabahki 55 önceki eğitim 50netti puanda 50 geldi ama şimdi 60 netim var eğitimde kpss uznından 54 diyo hayırlısı bakalım 10netle 4puanmı gelir ya az geldi bana

Tepki Skoru
0
kamudan haberlerde bugün kesin açıklanacağını söylüyor hadi hayırlısı.arkadaşlar eğerki kopyacı pislikler gerçekten gittiyse puanlarda en az 4 en fazla 8 puan artımız olacak yani çıkan sonuca ekleyin benimde 54 gösteriyor ama inşallah artar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle