Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şükürler olsun sınavı atlattık. Sınav hakkındaki görüşler... beklentiler...

Tepki Skoru
0
hayırlısı artık hepimiz için... sonuçlar açıklanmadan aslında kesin konuşmamalıyız

Tepki Skoru
0
stv haberde sonuçlar 10 gün sonra açıklanacak dedibakalım inşallah fazla beklemeyiz bu arada benim de 54 net var

Tepki Skoru
0
banada sınav kolay gelmişti ama sonuçlara bakınca hiç de öyle değilmiş. iki şık arasında kalıpda işaretlediklerim yanlış çıktı. diğerinden daha kötü.

Tepki Skoru
0
aynı durumdayım arkadaşlar yani diğer sınav netim iyiydi ama puanımda yerlerdeydi.

Tepki Skoru
0
bu sınavda hırsızların yüzünden netimde puanımda yerlerde.bari standart sapmayı okul öncesi öğretmen alımını yöksek tutsalar dicem ama nerdeeeeeeeeeeeeeee.

Tepki Skoru
0
pardon üzüntüden saçmaladım standart sapmayı düşük okulöncesi öğret.alımını yüksek tutsalar.

Tepki Skoru
0
benim de 2 boş, 25 yanlış, 93 doğru var... Gk ve GY iptal edilmesiği için pek ümidim yok, o kötü geçmişti... 63 netim vardı.... çok abartmışlar güvenlik önlemlerini yaaa, zaten kopya çekenleri yada kopya çektiğinden şüphelenilenleri ankara ve istanbulda topladılar, biz zaten madurduk... selpak mendili bile almadılar, grip olduğum için sınav boyu burnumu çektim.. adi bir peçete parçası koymuşlar.. türban da serbestti, selpak peçete yasak...

Tepki Skoru
0
benimde 63 netim var bir halta yarıyacağını zannetmiyorum neyse geçmiş olsun arkadaşlar herşeyin hayırlısı.sınavda sanki beyin fonksiyonlarım durdu hiç bir sınavda böyle olmamıştım:(

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
sınava giren herkese geçmiş olsun arkadaşlar

Tepki Skoru
0
valla bu acı tecrübe kolay kolay geçmez.iptal olan sınavdan daha kötü geçti.aslında sorular çok basitti bu yüzden şıklarda hep bi çeldirici aradım doğru bulayım derken yanlışı buldum.53 netim var.şimdiden sonraki süreç önemli memurlar nette gördüm okulların rehber öğret.sonra en çok ihtiyaç DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK DERSİ öğretmeniymiş.kafayı yicem ya bu kadar saçmalık nasıl olur:36_11_13:

Tepki Skoru
0
kadroluya giremiyoruz ama sözleşmelide tüm branşlardan toplam 7-8 bin alınacakmış bu nasıl iş anlamadım sanki herkesi sıfırdan atayacaklarmış gibi konuşuyorlar.arkadaşlar bizim halimiz nolur sizce puanlar kaça kadar düşer

Tepki Skoru
0
benim de sınavım diğerine göre daha iyi geçti. bazı sorularımı değiştirmeseydim daha da iyi olacaktı 8net artırdım yeni netim 90 gkgy de 86 bakalım kaç gelecek onu çok merak ediorumm

Tepki Skoru
0
benimde moralim çok bozuk.iptal edilen sınavda netim 66 dı.şimdi ise 55 gibi.hakkımı helal etmiyorum.haram olsun hepsine kopya çekenlere yazıklar olsun.

Tepki Skoru
0
Gizemli hocam çok üzüldüm yaa tabii ki çok zor insan 1 net de eksik yapsa diğer sınavdan kabullenemez kolay değil bunu kabullenmek yine de hakkında hayırlısı olur inşallah:(

Tepki Skoru
0
Benimde berbattı.Sınavdan gülücükler atarak çıkmıştım halbuki.Soranlarada iyi dedim hep 70 falan gelir herhalde diyordum.Sınav sonuçlarına birde baktım nerdeyse panik atak geçiriyordum bilgisayar başında.Tam anlamıyla eşekten düşmüş karpuza döndüm.PARAMPARÇA yani.Çok Çok kötü.
Birde memurlar nette (çok iyi idi.10 net artırdım 100 netim var atanırmıyım) diyenleri okuyunca kendimi kaybettim sanki.
Bakalım sonuçlar ne gelecek.Biraz zaman geçsin 2011 kpssye hazırlanmaya başlamalı :(((ssaassrrre

Tepki Skoru
0
önceki sınavda 86 netim vardı.şimdi 73 moralim altüst oldu resmen yaaa.

Tepki Skoru
0
Benim Allahıma şükür geçen sınava göre iyi geldi geçen 69 net vardı şimdi 85-90 arası bekliyorum.Ama sınav bana göre diğer sınava nazaran daha zor geçmişti.Rabbim yardım etti.Nasib oldu.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Tepki Skoru
0
benimde 10 net arttı geçen snavda 50 netim vardı şimdi 60 net var hayırlısı olsun herkese birde sabahki oturum nekadar yüksekse okadar yüksek olacak neti düşenler sabahki oturumundaki netlere göre değerlendirsin bide üzülmyin lütfen hakkımızda hayırlısı başka bişey yok

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle