Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şubat'ta Nerelere Atandık???

Tepki Skoru
0
özellikle başta canım deryacım olmak üzere ataması yapılan arkadaşlara başarılar dilerim

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
atananları canı gönülden kutlarım. darısı bizim başımıza şansımıza da sınav sistemi değişti napcaz bilmiyorum hepde sınav değişiklikleri bana mı denk gelir yaa

Tepki Skoru
0
slm atanan arkadaşları öncelikle kutlar hayırlı olmasını dilerim .Ben noktalı virgülle kaybettim.puanım 73.693 son atanan 73.869 sağlık olsun ne yapalım kısmet değilmiş:((( umarım ağustosa olur

Tepki Skoru
0
herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar başarı ve mutluluk diliyorum.

Tepki Skoru
0
atanamayan arkadaşlar üzülmeyin herşeyde bi hayır vardır gelecekte belki sizin için daha iyi şeyler vardır bunların yerine daha iyi yerler daha iyi insanlar gibi ..

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar ben birşeyi çok merak ediyorum sözleşmeli olupta bulunduğum okulda kalmak istiyorum diyipde kalamayan yada kadrolu olamayan kişi olmuşmu acaba

Tepki Skoru
0
:36_7_8:atanan arkadaşlarım adına çok sevindim hayırlı olsun,üzerinizden büyük bir yük kalkmıştır herhalde :36_7_8:

"Allahım,canım Allahım bu forma üye olan olmayan bütün kpss mağduru arkadaşlarıma ve de bana da bu duyguları yaşamayı nasip et Yarabbim-TA Bİİ HAYIRLIYSA-

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN.....

Tepki Skoru
0
4151' Alıntı:
  "Allahım,canım Allahım bu forma üye olan olmayan bütün kpss mağduru arkadaşlarıma ve de bana da  bu duyguları yaşamayı nasip et Yarabbim-TA Bİİ HAYIRLIYSA-

aminnnnnnnnnnnn canımmmm aminnnnnnnnnnnnnnn :D:D:D:D

Tepki Skoru
0
4151' Alıntı:
  "Allahım,canım Allahım bu forma üye olan olmayan bütün kpss mağduru arkadaşlarıma ve de bana da  bu duyguları yaşamayı nasip et Yarabbim-TA Bİİ HAYIRLIYSA-

BÖYLE GÜZEL BİR DUA İÇİN KOCCAMAN BİR AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN DIŞINDA BAŞKA NE DENİR Kİ!!!!
Bu arada ataması olan tüm arkadaşlarım sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Çocuklarımız şimdilik emin ellerin bir kısmına kavuştu. İnşallah diğer kısmıda ağustos ataması ile olur.
Dualarınızda bizleri de unutmamanız dileklerimle...
Sevgiyle kalın....

Tepki Skoru
0
bu güzel duaya ben de katılıyorum.aminnn diyorum..
bu arada yakın bir arkadaşım 76.450 ile siirte atandı.Ağustos atamasında herşey gönlümüzce olur inşallah...

Tepki Skoru
0
ATANAN TÜM ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

Tepki Skoru
0
deria83' Alıntı:
benim ilk tercihim çankırı eldivan olduu...78,311 le...şok oldum

deryacımmm nasıl mutlu oldum yaa anlatamamm:D:D hayırlı olsun sana ve atanan diğer arkadaşlarımızaaa :D:D:36_3_12:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 3. sınıfım sizin bu yazılarınızı okudum ve de çok fazla heyecana kapıldım
hakkımızda hayırlısı olsun atanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum,atanamayan arkadaşlarımızdan da canı sağolsun sağlık olsun inşalllah diğer atamalarda olur.

kendinize ii bakın hoşçakalın...

Tepki Skoru
0
nişanlım elazığ arıcak a atandı...eylülde ordayım kısmetse...:)

Tepki Skoru
0
slm beste boludanmısın ben boluda okudum yeni meunum.şu anda rizenin pazar ilçesinde görev yapıyorum.şubat ataması

Tepki Skoru
0
oslem_45' Alıntı:
slm beste boludanmısın ben boluda okudum yeni meunum.şu anda rizenin pazar ilçesinde görev yapıyorum.şubat ataması
ben boludayım boluluyumda...2 yıldır öğretmenim burda...hayırlı olsun özlem...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle