Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şubat'ta Nerelere Atandık???

Tepki Skoru
0
deria83' Alıntı:
benim ilk tercihim çankırı eldivan olduu...78,311 le...şok oldum
canımm çokk sevindimm..tebriklerr deryacımm..ne mutlu sanaa..hayırlı olsun canımm deryamm..herşey gönlünce olsunn..darısıı bizlerin başına inşallahh..rabbim yardımcımız olsun..

herkes için iyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorumm...

sevgiyle kalınn..mutluu kalınn..

Tepki Skoru
0
deria83' Alıntı:
hayırlı olsun canım benim memleketime yani çankırıya atanmışsın.. eldivanda çok güzel bir yer en azından sakin tebrikler canım..bol bol doğa yürüyüşü yaparsın artık bol oksijenin arasında :D (nasıl reklam ama) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benım de ilk tercihim oldu.78.972 ile balıkesir susurluğa atandım

Tepki Skoru
0
:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8: DERYACIM:
ARKADAŞIM BEN SEVİNSEMMİ ATADIĞINA ÜZÜLSEMMİ ARASINDA KALDIM.ÜZÜLMEMEM GEREKİYOR TABİKİ AMA UCUNDA DA AYRILIĞIMIZ SÖZ KONUSU.ALLAHTAN TELEFON VE FORUM VAR.HEP BİRLİKTE OLACAZ YİNE.
AMA O HEYECANINA HEP TANIK OLDUĞUM İÇİN YÜREKTEN SEVİNİYORUM.AMA 70 ÜSTÜ OLUPTA ATANAMAYANLARADA ÇOK ÜZÜLDÜM.ARKADAŞLAR AĞUSTOSTA ALIM ÇOK OLACAK,İNŞALLAH BİZİM BÖLÜMDENDE ÇOKI OLURDA RAHAT BİR NEFES ALIRIZ.BU PUANLAR NEDE OLSA SENEYEDE GEÇERLİ.AMA TEMENNİM BU SINAVDAN DAHA YÜKSEK ALINMASI.

Tepki Skoru
0
teşekkur ederim.Umarım sizinde istediğiniz en iyi yerler olur..

Tepki Skoru
0
deria83' Alıntı:
Canım benim inan çok sevindim. :) :)Öncelikle atamanın olmasına daha sonra gideceğin yer Eldivan benim küçük ilçem, memleketim.
Küçük ilçemizin sana mutluluk getirmesi dileklerimle...
Ayağını sürüdün dimi biz atama için ağustosu bekleyenlere...
Sevgiyle kal öğretmenim...

Tepki Skoru
0
nashan' Alıntı:
Arkadaşlar benım de ilk tercihim oldu.78.972 ile balıkesir susurluğa atandım
Susurluğun ayranı gibi saf, taze ve mutlu bir geleceğin seninle olması dileklerimle öğretmenim...
Ayağını sürümeyi ve biz atama mağdurlarına dualarınızda yer vermeyi unutmayın...
nashan öğretmenim sevgiyle kalman dileklerimle...

Tepki Skoru
0
Atanan arkadaslar hepiniz için hayırlısı olsun..tebrikler:)

Tepki Skoru
0
benim bir arkadaşım da 75 ile bayburtun ilçesine atandı ayrıca deriya83, nashan hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim darısı bize inşallah

Tepki Skoru
0
Susurluğun ayranı gibi saf, taze ve mutlu bir geleceğin seninle olması dileklerimle öğretmenim...
Ayağını sürümeyi ve biz atama mağdurlarına dualarınızda yer vermeyi unutmayın...
nashan öğretmenim sevgiyle kalman dileklerimle...
:):)çok teşekkur ederim ne güsel dilekler bunlarr.Dualarımız sizinle.herşey dileğinizce olsun

Tepki Skoru
0
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiimm....Seviniyorum ama bi yandan da Dilek'imin dediği gibi üzülüyorum:( çocuklarımdan nasıl ayrılcam bilmiyorum:(Pazartesi benim için çok zor bi gün olacak:(

Ayrıca Eldivan için ben de çok iyi şeyler duydum..Çankırılı arkadaşlarım umarım orda görüşürüz:)Benim de memleketim sayılır ben de Ankara'lıyım ve köyümüz çok yakın Çankırı'ya..:D

Vee atanan diğer arkadaşlar tebrik ederim..Herkes için herşeyin hayırlısı olur inşallaaahhhhh....

Tepki Skoru
0
deryacım tebrik ederim...çok sevindim inan atanmana...umarım herşey istediğin gibi olur...
tebrikler nashan...hayırlı olsun...

Tepki Skoru
0
derya , nashan ve atanan diğer arkadaşlar sizin adınıza çok sevindim.ATANMAYI BEKLEYEN ARKADAŞLAR DUALARIM SİZİNLE..umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur.Tebrikler tekrar GELECEĞİN KURUCULARI ÖĞRETMENLERİM...Ben 3.sınıfım ama şimdiden stresi başladı.

Tepki Skoru
0
ataması olan arkadaşlara çok sevindim.darısı ataması olmayanlara.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle