Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şubat'ta Nerelere Atandık???

Tepki Skoru
0
ben de 78,300 puanla Bartın Ulus'a atandım. atanan bütün arkadaşlara hayırlı olsun. başarılar diliyorum

Tepki Skoru
0
nazhancım bizim memlekete geldin demek çok güzel bir yer süper ya çok kıskandım seni :) bol bol susrluk ayranı içerin artık bol köpüklü çok güzell ne mutlu tebrik ederim

Tepki Skoru
0
nashancım süper ya bizim memleket güzel güzel batıda bak artık bol bol köpüklü ayran içersin çok hareketli i yer değil ama merkeze yakın iyi insaları çok iyi yaatebrik ederim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar birşey soraağım evli olsakta doğu görevini yapma zorunluluğumuz varmı yani ilk atamada doğu görevi çıkmadı daha sonra evli olanların yine doğuya çıkma durmu varmı

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Özlem Hanım evli olmanın doguda görev yapma ile bir ilgisi yok.

Tepki Skoru
0
ya bişey soracağım sözleşmeli çalışııp olduğum okulda kalmak istiyorum diyen oldumu ve olduğu yere kadroya geçtimi merak ediyorum.

Tepki Skoru
0
atanan tüm arkadaşları tebrik ederim.darısı başımıza .... deryacığım çok sevindim,hayırlı olsun :)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.Bahh susurluklu musun?okulum oranın bi köyünde de nasıl çok merak edıyorum.sevgilerr

Tepki Skoru
0
Atanan tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum,İstanbul Adalar'a 79 puan diye duydum,bende bunu ekleyeyim dedim.Darısı atanamayan arkadaşların ve benim başıma:)Sözleşmeli ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı acaba?Sanki okumuştum ama bulamadım.

Tepki Skoru
0
deryacım, nashan ve özlem tebrik ediyorum hepinizi :36_7_8: yeni öğrencilerinizle birlikte başarılar diliyorum... darısı ağustosta bizim başımıza inaşallah :D
yani bizim baya yüksek puan almamız gerekiyor... benim bi arkadaşım 71 ile atanamadı... istanbula atanan arkadaşlar puanlarını yazsın lütfen çok merak ediyorum

Tepki Skoru
0
acarozlem senin adına çok sevindim acarözlem darısı bize olur inşallah hayırkllı olsun :):)

Tepki Skoru
0
Atanan diğer arkadaşlar tebrik ederim...Ayrıca güzel dilekleriniz için arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...

Tepki Skoru
0
Atanan arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum!!!Darısı tüm arkadaşların başına...Sakin pes etmeyin arkadaşlar önümüze kaç basamak daha koyarlarsa koysunlar (sınav gibi)hepsini alnımızın akıyla verip bu bölümde istediğimiz yerde olmalıyız...Gelecek için...Sevgiler,başarılar....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar iller bazında minimum puanlar verildi bizim bölüm 73,869 da kalmış atanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza...

Tepki Skoru
0
atanan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum ve tebrik ediyorum:)sizlerin adına çok sevindim...darısı biz atanmayı bekleyenlerin başına inş.;);)

Tepki Skoru
0
Tüm arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim..Hayırlı olsun..DERYA-NASHAN-ÖZLEM multluluğunuz daim olsun...
Bu arada doğuda çalışmak hiç kimsenin gözünü korkutmasın atamam doğuya çıktığında ilk görev yerim şirin bir köydü ve 2 yıl çalıştım harika yerler oralar arkadaşlar...Atamalarda hep kendi lik heyecanım geliyor..Kalbim yerinden çıkacak gibi olmuştu...Hepinize görevinizde başarılar...HADİ MUTLU VE SEVGİYE AÇ MİNİK YÜREKLER SİZLERİ BEKLİYOR...
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HEPİNİZİN....

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Atama yapılan okulların puanlarını diğer sitemiz http://www.okuloncesi.org/a dan indirebilirsiniz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle