Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şubatta 30bİn ek alima destek araniyor!! Haydİ

Tepki Skoru
0
Sınavda adı kopya skandalına karışanların sayısının 350 kişi olduğu iddia ediliyor. MİT, bu kişilerin kim olduğunu, soruların nasıl çalındığını, örgütlü bir durum olup olmadığını belirleyebilirdi. Ama MİT devre dışı bırakıldı. Bu olay da Deniz Feneri benzeri bir süreç izleyecek. Yani önce ‘Çok ilgiliyiz, çok hassasız’ ...tavrı, sonra gözlerden kaçırarak unutturacaklar. KPSS skandalının ucunun iktidara uzanacağını söylemek kahinlik sayılmaz. Başbakan sözlü olarak MİT’e talimat verdiği gibi, yine sözlü olarak talimatını geri almıştır. Kanımca tek neden işin ucunun AKP’ye uzanmasıdır.

Milletvekili
Turgut Dibek
Devamını Gör

Tepki Skoru
0
İstanbul Kadıköy’deki gözde okullara ihtiyaç olmadığı halde, üstelik yasanın ‘ilan’ hükmü çiğnenerek, ‘gizlice’ 11 öğretmen atandı. Müdür yardımcısı unvanı verilen 11 öğretmenin atamaları, ek ders ücreti alabilecekleri şekilde ayarlandı. Türk Eğitim-Sen ‘ballı’ atamalara isyan etti.

Milli Eğitim’de ballı atamalar
İstanb...ul Kadıköy’ün en revaçtaki okullarına, ihtiyaç olmadığı halde 11 öğretmen atandı. Müdür Başyardımcısı ve Yardımcısı unvanı verilen bu kişilere ayrıca ek ders ücreti alma hakkı da tanındı.

İŞTE O OKULLAR VE ÖĞRETMENLER!:

Feneryolu Pratik Kız Sanat Okulu - E. Zeynep Ataman, Gazi Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu - Sema Irmak,
Göztepe H. Halil Türkkan İlköğretim Okulu - K. Şükran Ayyıldız, Göztepe İlköğretim Okulu - Bayram Atakoğlu, Halil Türkkan İlköğretim Okulu - İsmail Sevimli. Hayriye Kemal Kurşun Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi - Ahmet Yalçın Hocaoğlu, Kadıköy Anadolu Lisesi - Bahtışen Yıldırım, Kadıköy Anadolu Lisesi - Bayram Eray, Münevver Şefik Fergar İlköğretim Okulu - Zühre Serpil Gence,
Neriman İrfan Akça Mesleki Eğitim Merkezi -Ahmet Topal Zühtüpaşa İlköğretim Okulu - Dicle Banu Ö.

MÜDÜRDEN GARİP AÇIKLAMA:
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, atamaların aleni yapılması gerektiğini ancak ihtiyaca göre Vali’nin izni ile görevlendirilme yapılabileceğini söyledi. Yıldız, Halil Türkan İlköğretim Okulu’na norm kadrolar dolu olduğu halde nasıl atama yapıldığının sorulması üzerine ise “Burası çalışan anne-babaların etüt ve beslenme okuludur. Dolayısıyla da ayrı bir yönergesi vardır. Veliler de katkıda bulunmaktadır. 677 öğrencisi olan bir okul. 2 normu var. Ancak, beslenmesi var, muhasebesi var. İş yoğunluğu çok olan bir okuldur. Buraya özgü olarak Valilik oluruyla geçici görevlendirme yapmışızdır. Böyle görevlendirme yaptığımız, etüt beslenme yapılan Halil Türkkan İlköğretim Okulu dışında ikinci bir örnek gösteremezsiniz” dedi.

Tepki Skoru
0
cidden çok aydınlandık allah razı olsun ...şaka gibiler adamlar remen dalga geçiyor ya!

Tepki Skoru
0
Milli Eğitim Bakanı Sayın Nimet ÇUBUKÇU 10 Temmuz 2010 tarihinde yapılan KPSS’de başarı kaydetmiş öğretmen adaylarının birçoğu, bu sınavın iptal olması ve 31 Ekim 2010 tarihinde yenilenmesi üzerine aynı başarıyı gösterememiş ve Kasım-2010 öğretmen atamalarında öğretmen olarak atanabilmenin uzağında kalmışlardır. Bu durum, öğretmen olmayı bekleyen binlerce adayın mağduriyetine yol açmıştır.

Yakın zamanda kamuoyunda, söz konusu mağduriyetin nispeten çözümü olabilecek bir beklenti ortaya çıkmış ve Milli Eğitim Bakanlığı’na 30 bin kadrolu öğretmen atamasına ek olarak 10 bin kadronun daha verileceği konuşulmuştur. Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek’in basına yansıyan açıklamalarından yola çıkarak, 2010 yılı için ek 10 bin kadrolu öğretmen atamasına sıcak baktıkları şeklinde, öğretmen adaylarında bir algı oluşmuştur. Ancak bu algıyı doğrulayacak ve beklentileri karşılayacak resmi ve somut bir adım atılmış değildir. Yukarıda izah olunan sebeplerden dolayı; Milli Eğitim Bakanlığı’na 2011 yılı için verilecek kadrolardan bir kısmı olan asgari 30 bin öğretmen kadrosunun Şubat-2011 Öğretmen Atamasında kullanmasını beklenmekte.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ne göre, Ağustos ayı dışında öğretmenlerin ilk atama yoluyla göreve başlatılmaları mümkün değildir. Şubat-2011’de yapılacak atamalar için, söz konusu yönetmeliğe geçici bir madde konularak 2011 yılına mahsus Şubat ayında öğretmen ataması yapılması bekleniyor.

Haber Kaynağı: www.ogretmenatama.com(Özel Haber)
Anahtar Kelimeler: şubat 2011 , Mağdur öğretmenler

Tepki Skoru
0
şubatta 15bin atama olacak neden mi.... 5 Ocak 2011 02:14 Düzenle Sil çünkü 2009da çıkan haberlerde deniliyordu kı 2010da 40bin öğretmen atanacak nihayetınde 10bin hazıranda atandı 30bini aralıkta atandı toplam 40bin...2010da çıkan haberlerde ne deniliyordu 2011de 55bin atama yapılacak 15 bini seçimden önce yanı şubatta atanacak 40 bini ağustosta atanacak...perşembenin gelişi çarşambadan bellidir... (alıntı)

Tepki Skoru
0
inşallah ek alım olur biz hiç atanmayanların işine yarar..bende gerekli her yere mail yolluyorum.herkeste destek olsun....

Tepki Skoru
0
haydi arkadaşlar elimizden geleni yapalım bir maılde biz atalım
alım olacak olacak inşşşş

Tepki Skoru
0
Abbas Güçlü'den:
2010 Kpss de mağdur olan öğretmenler 2011 şubat ayında Ek 25.000 öğretmen alımı istemektedir. Bu eyleme dikkat çekmek içinde CUMA günü saat 14:30 da öğretmenler KPSS kitaplarını İstanbul Eminönü büyük Postane önünde Basın aracılığıyla MEB'e gönderecektir... Son dönemlerde eylemle bir anılır olan yumurta da olacak ancak "SEMBOLİK" olarak. Yumurta yerine MEB'e kitaplarımızı göndereceğiz(fırlatacağız.!) Bu iletiyi alan milletin temsilcilsi olarak bizim sesimizi duymanizdir ve duyurmanizdir..

T.C Milli Eğitim Bakanı Sayın Nimet ÇUBUKÇU 10 Temmuz 2010 tarihinde yapılan KPSS’de başarı kaydetmiş öğretmen adaylarının birçoğu, bu sınavın iptal olması ve 31 Ekim 2010 tarihinde yenilenmesi üzerine aynı başarıyı gösterememiş ve Kasım-2010 öğretmen atamalarında öğretmen olarak atanabilmenin uzağında kalmışlardır. Bu durum, öğretmen olmayı bekleyen binlerce adayın mağduriyetine yol açmıştır. Yakın zamanda kamuoyunda, söz konusu mağduriyetin nispeten çözümü olabilecek bir beklenti ortaya çıkmış ve Milli Eğitim Bakanlığı’na 30 bin kadrolu öğretmen atamasına ek olarak 10 bin kadronun daha verileceği konuşulmuştur. Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek’in basına yansıyan açıklamalarından yola çıkarak, 2010 yılı için ek 10 bin kadrolu öğretmen atamasına sıcak baktıkları şeklinde, öğretmen adaylarında bir algı oluşmuştur. bu 10bin alım yapılmalıdır;çünkü kpss'nin iptal olmasıyla 3 aylık öğretmen maaşları maliye de birikmiş (yaklaşık 130 milyonTL) bu para ile rahatlıkla 10bin alım yapılabilmektedir. Ancak beklentilerimizi karşılayacak resmi ve somut bir adım atılmış değildir. Yukarıda izah olunan sebeplerden dolayı; Milli Eğitim Bakanlığı’na 2011 yılı için verilecek kadrolardan bir kısmı olan asgari 10 bin öğretmen kadrosunun 31 Aralık 2010, 2011 yılına ayrılan 55bin öğretmen atamasının en az 25bin'ini Şubat-2011’de kullanılmasını beklemekteyiz. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ne göre, Ağustos ayı dışında öğretmenlerin ilk atama yoluyla göreve başlatılmaları mümkün değildir. Şubat-2011’de yapılacak atamalar için, söz konusu yönetmeliğe geçici bir madde konularak 2011 yılına mahsus Şubat ayında öğretmen ataması yapılmalıdır.
abbasguclu.com.tr

Tepki Skoru
0
şubatta atama yapılmalı yapılmalı yapılmalı bir de nimet hanım hergün çıkıp okulönceside okulöncesi diyor hani nerde neeerrrde ya yaklaşık 3500 kişiyle bu açık kapatıldı mı yani yazıklar olsun madem bu kadar önemli bizler neden evde oturuyoruz alsın bizi diğerlerine okulöncesi sertifikası vermenin mantıgı nedir :((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar inşallah otuz bin atama olur hem biz yeni atananlar kadroya geçme fırsatıda buluruz ama hiç zannetmiyorum:((hayırlısı olsun artık..

Tepki Skoru
0
seçimin kesinlikle etkisi olacak.şubat ataması seçim yatırımı olarak yapılacak.biz de bastıtrırız.ben inanıorum olacağına.ki hep böle olmuştur

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle