Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şubat ayında kadrol atama olsun diyenler....

Tepki Skoru
0
Off bugün 1 Şubat MEB 3 maymunu oynuyor resmen bunalıma girdim, çıkıp bir açıklama yapsınlar Şubat yada Mart ara atama var mı? :emot158:

Tepki Skoru
0
of of ooooooooooof ne olucak çok sıkıldım :emot126:ve sinirlerim bozuluyo bu tutarsızlığı görünce

Tepki Skoru
0
ewet sana katılıyorum arkadasım bende ucretlıye karsıyım zaten werdıklerı uc kurus o para ıcın calısmasamda olur ama öğretmen arkadaslarımız ucretli çalısmazlarsa daha cok ogretmen atarlar.Koskoca ıstanbula bıle nekadar az atadı NEDEN??UCRETLI CALISIYORR NEDE OLSA...

Tepki Skoru
0
arkadaşlae 2000 özür gurubundan atanacakların yerine 2000 kişi alınacak diyorlar, alınacak kişileri aralıkta 26 yı seçip atanamayan kişilerden mi alacaklar yoksa yeni tercih kabul edecekler mi? edilmeyecek diye çok bilgi dolaşyor ortalıkta:emot84: bu haksızlık değil mi?

Tepki Skoru
0
bence tekrar tercih yapılmalı, ama sınavdan önce yeni bir atama yapılacağı haberleri dolaşmaya başladı... umarım doğrudur... ücretli öğretmenlik tamamen kaldırılsa çok iyi olacak, hadi sözleşmeli bir nebze....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle