- Tepki Skoru
- 0
kadrolu atanma durumunda iken hiç atanamayanlar da yok mu? e onlar hala işsiz... onlaın maduriyeti neden düşünülmüyor?
hocam lafınız banaysa, ben zaten hem kadrolu hem sözleşmeli alım yapılmalı dedim.kadrolu atanma durumunda iken hiç atanamayanlar da yok mu? e onlar hala işsiz... onlaın maduriyeti neden düşünülmüyor?
anladım hocam, umarım herkes hakketiği noktaya gelir. biliyorum beklemek gerçekten çok zor. alllah herkesin yardımcısı olsun.hyr öğrtmnm kimseye birebir laf sölemyrm. sadece atanamayanların bir an önce sözlemeli de olsa atanması daha mantıklı geliyor. kadrolu olursa sözleşmeliler tekrar kadro isteyecek ve şuan atama bekleyen boştaki arkadaşlar tekrar bir sözleşmeli alımı beklemek ozrunda kalacaklar. demek istediğim onlar da bir an önce sigortalı olsun, maaşları olsun, bu stressten kutulsun. yani sonuç olarak biz ne desek boş değil mi? o yüzden beklemekten başka kimsenin çaresi yok. buraya yorum yazarak birşey değişmeyecek. mühim olan öğretmenlerin 15ocakta seslerini duyurması, gerekli yerlere mail atması...
öğretmen87 arkadaşım kadrolu olmalı alım söleşmeli sayısını sabitlemeye çalışıyorlar sözleşmeli pozisyon açılmazsa yani kadroya geçen olmazsa zağten doğru düzgün sözleşmeli alırlar diye ümitlenmeyin kaldıki sözleşmelide neden bu kadar ısrar ediyorsunuz anlamadım sözleşmeli şartları çok ağır birşey başınıza gelse 3 gün işe gidemeseniz şartsız şurtsuz kapının önüne koyuluyorsunuz bilmem anlatabildim mi!!!!!!!!:ggggdw:peşinden sözleşmeli alım olur diyorsunuz da nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsnuz? meb bile bu kadar emin değil kendinden. bence alım sözleşmeli olmalı. atananlar ztn göze alarak gittiler ise şimdi bekleyenlerin mutlu olma zamanı. gerçi biz boşa konuşuyoruz. ama dediğim gibi benim şahsi fikrim budur.
okadar karamsar olmayın belli olmaz belki budefa olur...kadrolu alım ne olur derken kaç kişi olur demek istediniz sanırım? olursa 15 bini geçmez bu durumda o.ö.ö bölümüne 550-650 civarı olur sanırsam tabi yaparlarsa :110103_aphextwinz_p
hissediyorum hissediyorum ,personel meb gov sayfası açılmıyor kesin önemli bişeyler yüklüyorlar Allahım nolurr şubat atamasıyla ilgili olsunnnnnn :emot113:
özür durumu atama sonuçları belli oldu ondan yoğundurhissediyorum hissediyorum ,personel meb gov sayfası açılmıyor kesin önemli bişeyler yüklüyorlar Allahım nolurr şubat atamasıyla ilgili olsunnnnnn :emot113:
zaten böyle birşeyin olacağı kesin di kadıköydeki bi okula 11 öğret.atandığını öğrendim neden bukadar adaletsizlik var allah sonumuzu hayretsinkopyacıların atandığını gösteren slaytlar facede dolaşıyor, bunun nedeninide sabahki oturumun iptal olmaması nedeni ile puanlarının yükselmesi olduğu söyleniyor.. bu durumda maduriyetlerin azaltılması için şubat ayında atama yapılması gerekiyor bence... bundan sonra tek atama olacak deniyor tamam olsun ama bu seneki durum yüzünden madurların içini rahatlatmak açısından bunu yapmalılar.... sizce???