Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Stajerler çok çalıştırılıyor

Tepki Skoru
0
bu arada ben ümraniye anadolu meslek ve kızmeslek lisesinde okuyorum...

Tepki Skoru
0
canım arkadaşım ben hilal bende sema ile aynı okulda staj yapıyorum benim de birtakım problemlerim var kedimizi aşşalanmış hissediyoruz bukadarda olmaz yani biz öğretmenlik yapıyoruz ama onlar sefasını sürüyo neyse canım yarında aynı yere gitmek zorundayız neyapalım kader deyip kendimi yatıştırmaya calışıyorum neyse herkese selam kendinize iiiiiii bakın allaha emanet olun

Tepki Skoru
0
YA TABİ ORASI ÖYLE AMA KAFAYA TAKMAMAK TA İMKANSIZ YANİ OKADAR BELLİ EDİYOLARKİ

Tepki Skoru
0
ben de özel okulda staj yapmıştım.. seni çok iyi anlıyorum.. sana 1 cümleyle o günleri özetleyeyim: "Hayatımın en kötü günleriydi.."

Tepki Skoru
0
ben de aynen oyle dıyorum feleketti ya bı ınsana 15-16 yaşında bu kadar sorumluluk verilmezki staj bıttıkten snra orda geçırdıgım gunler hafızamdan sılınse harıka olur.... ya bence staj bıttıkten snra karşıma çıkmasınlaaar feci öç alırım ben zate çok kindarım...

Tepki Skoru
0
:phzuihf:semayla aynı okulda bnde stajerlık yapıyorum haftada 3 gun ama 3 yıl gıbı gecıyo çok sıkıldım allaha sukur bu ay bıtıyo

Tepki Skoru
0
Ben de semanın dediklerine katılıyorum..Aynen ben de lise son sınıf öğrencisiyim..Ne zaman bitse de kurtulsam diyorum..Haftada iki gün staja gidiyorum ama staj hocamız içeride oturup çay içiyo diğer hocalarla..Biz çocuk bakıcılığı yapıyoruz resmen!Öğretmenler daha anlayışlı olmak zorundalar.Ben eğer öğretmen olursam asla böyle yapmayacam..!Neyse başınızı ağırttım kusura bakmayın..Bu arada ben de aranıza yeni katıldım..Site harikaa!

Tepki Skoru
0
ben lise staj günlerimi hiç unutmuyorum ozaman okadar mutluydumki kendimi öğretmen gibi hissediyordum. ben stajım biterken ağlıyarak ayrıldım öğrencilerimle beraber ağladık keşke orda kalma şansım olsaydı dedim hep. Tamamen öğretmlerin insanların kişiliği ile alakalı çünkü üniversite stajımda 3. sınıf özellikle ağlayarak gittim 4.sınıfta ise hoca çok iyiydi fakat öğretmenlik namına hiçbirşey bilmiyordu hacettepe çocuk gelişimi mezunuydu. inşallah öğretmen olursun canım tabi bende:)

Tepki Skoru
0
inşallah bir an önce biter bu ızdırap... sabah meltemı hangı okuldasın...

Tepki Skoru
0
böyle öğretmen olur mu be... ben öğretmenımın bır kere olsun hazır faaliyet dışında kendisinin üretip yaptırdıgı faaliyet grmedım... bız faalıyetlerımızı hep aynı dolaba koyuyoruz yaptırdıktan snra çarşamba gıttıgımde yaptıgım ilk iş o dolaba bakmak ama içi hep boş hep boş..aman ya banane ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum 2 haftam kaldı şurda snra bıdaha grmıcem onları ama notumu aldıktan snra olay çıkartıcam...içiiiimi dökücam bıktım valla bu sene baya bı yıprandım ya ben daha 16 yaşındayım ama valla yaşlandım be...off

Tepki Skoru
0
semaaaaa' Alıntı:
böyle öğretmen olur mu be... ben öğretmenımın bır kere olsun hazır faaliyet dışında kendisinin üretip yaptırdıgı faaliyet grmedım... bız faalıyetlerımızı hep aynı dolaba koyuyoruz yaptırdıktan snra çarşamba gıttıgımde yaptıgım ilk iş o dolaba bakmak ama içi hep boş hep boş..aman ya banane ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum 2 haftam kaldı şurda snra bıdaha grmıcem onları ama notumu aldıktan snra olay çıkartıcam...içiiiimi dökücam bıktım valla bu sene baya bı yıprandım ya ben daha 16 yaşındayım ama valla yaşlandım be...off
Sema sana katılıyorum..malesef aynı şey bizimde başımıza geliyor..
Neyse Allah'tan az kaldı..Bitiyor..İnşaallah üniversiteyi kazanırız da bunları unuturuz..Allah yardımcımız olsun ne diyelim..

Tepki Skoru
0
BEN ÜNİVERSİTE 4.SINIF ÖĞRENCİSİYİM BENDE STAJ YAPIORUM ÖĞRETMEN YÜZÜNDEN RESMEN ÖĞRETMENLİKTEN SOĞUDUM HERŞEYİ BİZ YAPIORUZ VE AZARI İŞİTENDE BİZ OLUORUZ ANLAMADIM GİTTİ!!NE İSTİOLAR BİZDEN ONUDA ANLAMADIM DOĞRUSU!SINIFA UĞRAMIYOR VE SONUNDADA BİZE SAÇMA SAPAN BİR NOT VERİYOR HİÇ BİŞİ YAPMADIĞI HALDE YAPTIKLARIMIZI BEĞENMİYOR VALLA BIKTIM ARTIK NEYSE Kİ BU HAFTA SON KURTULUYORUM ARTIK BU İNSANLARDAN...

Tepki Skoru
0
:36_1_21:eek:leeeeeeeeeeeeeeeey stajımız bıtıyo 2 gun daha gıdıcez haftaya snra kurtuluyoruz olanet yerden kendıme bayram ilan edıyorum o gunu oleeeeeeeeeeyyyyyy hepınıze teşekkurler

Tepki Skoru
0
ya biz bu müdüre ne yapalım kalkmış bize diyoki bu zamana kadar ki en rahat stjer sizsiniz sürekli izin istiyomuşuz
biz sadece okulda ortak sınavlarımız oldugu zaman izin istiyoruz ama anlamıyo ki sinir etti bizi ya....:(

Tepki Skoru
0
bugün bende staj yerimden çıkışımı yaptım.ve inanın bende çok mutluyum tek üzüntüm çocuklarımdan ayrılmak ama inanın öğretmenim için denecek iyi bir sözüm yok.üzgünüm ama ben stajerdim bişeyleri öğretmenden öğrenecektim ama hiçbişey öğrenemedim diyebilirim.hep hazırlıklı gittim okula ve uygulamaları hep tek başıma yaptım.öğretmenim sınıfa sabah 9.00da gelirken ben 7.30da okula gelip çocukları karşılıyordum.öğretmen geliyordu ve çantasını sınıfa bırakıp hemen öğretmenler odasına gidiyordu.tüm öğretmenler sınıfları biz stajerlere bırakıyor sadece yemek ve kahvaltı saatlerinde çıkıyorlardı.notlarımızı ilk dönemde alırken hiç uygulamama bakmadı ve 95verdi öğretmenim.yanına gidip eksiklerim neler öğretmenim düzeltmek istiyorum dediğimde bana"hiç bir eksiğin yok ama 95 verdim çalışmalarından çok memnunum" dedi . böyle bişey olabilir mi sizce?

ama neyse ki staj bitti öğrendiğim tek şeyde bu davranışları öğretmen olunca yapmamak oldu.

Tepki Skoru
0
neyseki o berbat gunler bıttı  ve bıdaha hıç gerı gelicek ben asla...bana not veren 4 tane 95 2 tane yuz verdı.agırlıklı notumu 100 verdı...ee o kadar çile çektım versin yani dimi...ya becerı sınavları nası gıdıyo bızden ipli kukla istedıler uğraşıyoruz....

Tepki Skoru
0
ya ınanmıyorum ana okulundan ayrılınca bır teşekkur bıle etmedıler burda yaşadıklarınız sızın için deneyım oldu dedıler o kadaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr....... :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle