kosba' Alıntı:
slm hazırladınmı staj dosyanı banada yardıomcı olurmusun bende bulamadım hele ilk madedeyi nasıl rapor edeceğimi bulamadım.
slm ilk madde olarak 1. etkinlikten bahsediyorsan eğer staj ile ilgili verilen klavuzun arka sayfasında ek3 yıllık çalışma planı matbu olarak yer alıyor.24 hafta boyunca staj yaptığın tarihleri karşılığınada etkinliği yazacaksın örneğin hafta:1, tarih:25.12.2006, gözlenecek etkinlik:yıllık çalışma planının hazırlanması şeklinde olacak.ben bunun yanında 1. haftaya daha önce hazırlanmış raporları da incelemem sonunda okula geldiğimizde tanışma bölümünüde raporlaştırdım.bunuda şu şekilde yaptım;
2006-2007 eğitim öğretim yılı aöf okul öncesi öğretmen adayları ............. anaokulu müdiresi ......... ve uygulama öğretmeni ......... tarafından 25.12.2006 günü yapılan bilgilendirme toplantısında;
1-toplantı okul müdiresi ve uygulama öğretmeninin kendini tanıtmasıyla başlandı
2-uygulamaya katılan aday öğretmenlerin yoklaması yapıldı
3-aday öğretmenlerin uygulama yapacağı .......... anaokulu okul müdiresi tarafından kısaca tanıtıldı
4-aday öğretmenlerin staj süresinin 24 hafta olacağı açıklandı.adayların devam zorunluluğu ve haftanın bir günü okula gelerek uygulama yapmaları gerektiği açıklandı. zorunlu hallerde dört gün devamsızlık yapılabileceği ifade edildi.
5-adayların devlet memuru kılık kıyafet yönetmeliği ve okul kurallarına uymaları gerektiği söylendi.
6-hazırlanan çalışma raporlarının uygulama öğretmenine imzalatıldıktan sonra fotokopisinin çekilerek uygulama öğretmenine teslim edilmesi aslının uygulama dosyasına konması söylendi.
7-uygulama öğretmeni ve okul müdiresinin öğretmen adaylarına başarılar dilemesiyle toplantı sonlandırıldı.
umarım bu bilgiler işine yarar.