Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Staj raporunu el yazısı ile yazma zorunluluğu varmı

Tepki Skoru
0
ben bu yıl okulum mecbur tuttuğu için el yazısı kullandım.hemde vize zamanında herkes ders çalışırken ; benden dosyanın ilk bölümünü istediler,bende yazıp verdim.okul müdürü ve staj hocam dosyamı çok beğendiğini ve hatta vizelerde sadece benim teslim ettiğimi söylediler.işin kötüsü anadolu ünv.stajla ilgili toplantı düzenlemişti ona katıldığımda el yazısı mecburiyetinin olmadığı söylenmesine rağmen,okulun ısrarı sebebiyle el yazısına devam ettim. şimdi şaka gibi olan bir noktaya gelelim,bu kadar emeğe,vizelerdeki zaman kaybıma,bu kadar özene değdi mi sizce? MALESEF!çünkü bilgisayarda yazan,formaliteden dosya hazırlayan birçok kişi 90 küsür aldı.(90 alan arkadaşlara bir lafım yok.yanlış anlaşılmasın)ama ben ise bu kadar emeğe karşılık: '' 70 '' aldım... şimdiki aklım olsaydı kesinllikle uğraşıp ,zaman ayırıp özenmezdim...

Tepki Skoru
0
Aöf öğrencileri Elle Veya Bilgisayarla Yazabilirler .bilgisayar En Güzeli,daha Düzenli Duruyor.

Tepki Skoru
0
mrb 3 sınıf dosyası hazırlayacaksan bilgisayarda hazırlayabilirsin ben öyle yaptım 96 aldım

Tepki Skoru
0
bilgi için teşekürler.En çok korktuğum ders uygulama inşaallah güzel bir iş çıkarırım.Sadece ben değil bu sene dosya hazırlayacak tüm arkadaşlar iyi iş çıkarırız inş.hepimize kolay gelsin...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar geçen yılda aynı konu gündeme gelmişti ben çok araştırdım, sadece lisans tamamlayanlarelle yazacak ber bilgisayarla yazdım hiç sorun olmadı. Ayrıca staj gerçekden zorluyor ama hepsi geçiyor geçen yıl çok yoğundu ama başarmak bizim elimizde biliyorsunuz, bende artık nerdeyse pes edecekdim çok bunalmıştım gözlerimde bile sorun çıktı ama herşey geçiyor sonra diplomayı eline alıyorsun işte 4 yıllık emek diyorsun bütün zorluklar flm şeridi gibi gözünün önünden geçiyor gülüp geçiyorsun. Bu nedenle azminizi kaybetmeyin başarılar.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar uygulama öğretmenim bana bilgisayarda yazabileceğimi söyledi

Tepki Skoru
0
ya sımdı ben lısans tamamlama 3 sınıftayım ellemı yazıcam pc ıle yazsam olmuyomu acıl cvp yazarsanız sevınırım bu zorunluluk sadece 4.sınıftamı gecerlı....

Tepki Skoru
0
Ben geçen yıl uygulama hocasına dememe rağmen el yazısı ile yazmam gerektiğini söyledi.Üstelik 83 verdi..Yani neden böyle anlayamadım.

Tepki Skoru
0
a.ö.f 3 sınıfım bende bilgisayarda hazılıyorum.tanıdığım herkezde öyle yapıyor.sakıncası yok diye biliyoruz.

Tepki Skoru
0
kesin el yazısı kullan geçen sene ben öyle yaptım öyle bir zorunluluk var bu sene 4 teyim usta öğreticiyim basarılar herkese...........

Tepki Skoru
0
ışılcım yukarılarda bukadar bilgi varken neden böyle (kesin el yazısı kullan) yazdın anlamadım.
arkadaşlar bu konu ta geçen sene açıldı hala devam ediyor.ilk sayfalarda hala yazım duruyor.gecen senede belirtmiştim.şimdide söyleyim.içi rahat etmek isteyen arasın aöf okul öncesi bölümünü sorsun.oradan yanıtlıyorlar.bu kadar basit. ayrıca ben geçen yıl 3.sınıf dosyamı tamamen pc de yazdım ve 80 aldım.bu sene 4. sınıf staj dosyam içinde aöf yi arayıp bilgi aldım.bilgisayar ile yazmamda hiç bir sakınca olmadığını söylediler.ben pc de günlük planlarımı çıkarmaya başladım bile.bence zaman elle yazı yazmaya uğraşacak kadar bol değil....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba;geçen yıl biz üçüncü sınıf staj dosyalarını bilgisayarda yazıpinternet üzerinden gönderdik bu yılda aynı olacağı söyleniyordu.4.sınıflariçinde ben aöf ye sordum bilgisayarla yazıp internet üzerinden gönderecek dediler.r yalnız üçüncü sınıfı sormadım aöf'ye
ben;4,sınıf öğretmenlik uygulaması staj dosyası ve4.sınıf topluma hizmet uygulaması dersleriile ilgili örnekler arıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
3.sınıf staj dosyası arıyorum yardımcı olursanız sevinirm şimdiden tşk edrmmm:21:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle