- Tepki Skoru
- 0
pardon hizmet alanı ne demek ilk defa duydum bukadar tercih hayatımda
Allah yardımcınız olsun sizin işiniz daha zor gercekten yüz bin kere düşünmek lazım.. Umarım gönlünüze göre olur7 ay geçer deya alım gene düşükolursa ve yeni mezunlar olmayacak mı o atamada?bu puanla neresiolcak ki of ya 1,5 yılımız kaldı burada ben buraya geleceğim eşim doğuya gidecek ondan sonra gene tırmala işinyoksa doğuya gideyim diye ... atanamayınca da yıkılıyor insan ..kızım içinde çokkötüolacak gerçi siz de haklısınız karar vermekde ne güçşimdi
ewet nimet hanımne dediyse yapamadıarkadaşım bu haberin linkini niye veriyosun ki zaten herkes bilio bu haberi ve nimetin tek atama yapacağım dediğini... nimet çok sözünde duran biri ya kesin bu sözünde durur)))))))))))
hocam siz yine arkadaşınızla ilişkileri sağlam tutun babasından haber alırsınız bizimle paylaşırsınız.doğru olabilir çün kü geçen onbn alım orta da yok ken arkadaşımın babası meb de müfettiş oo söyledii inanmadık sayı söylememişti ama babsı çok fazla atama yapacaklar sizden demişti çıktı belki buda doğrudur da şubatın yazısı neden şimdiden gitmiş oo ilğinç geldii arkadaş en fazla 15 20 gün önce gelmiş yazı fala etmişit
hocam yinede siz bilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam ayağıma gelen fırsatı kaçırmazdım.yorumunuzdan okuduğum kadarıyla aynı durumdayız. bende evliyim 4 yaşında kızım var ama ne olursa olsun nere olursa olsun giderim epi topu 1.5 yıl onunda yarısı neredeyse tatil eş durumundan dönersiniz.ama şimdi kafam çokkarıştı yahu işaretlemesem de pişman olsamişaretlesem de mi pişman olsam +26 yı ya ...kızımla gideceğiz olursa ama +26 ile olur ancabenim 52,498 puanım var...+26 dan çocuk için zorlu bir köye gidip 2 ay sonra 10 bin alım olursa da çok üzülürüm..düşünsenize eşimolmayacak kızım gece hastalansa köydene yaparız?bir taraftan da ağzı olan konuşuyor sizin puanlar 30 a düştü sen atanamadın mı diye of ya offf =((
bence çok doğru bir karar.okadar ders çalış sıkıntı çek puanını alnının teri ile al 1.5 yıl nasıl olsa geçer önünde uzun bir ömür çocuğunun ve senin hayat güvencen var. elinin tersi ile itme.allah hastalık vermesin yeterki evladına sana can sıkıntısı gelir geçer unutulur. yıllarca her ayın 15.hesabına paran yatcakorası da doğru galibaişaretleyeceğim hocam
teşekkürlerben arkadaşla uzun zamandır görüşmüyorum tayin olduk. hatırınız için yarın arar bilği edinirim varsa bi durum paylaşırım yoksa sessizliğimden anlarsın sen zeki birine benziyorsun
ip ucu verirsen bizde faydalanırızbende aynıyım ama40 net artrdıgım halde geçen seneki puanımı kullanacan orda 35 olan netle 45,617 almıştım burda 75 oln netle 42 aldım oo zekaya baglı değil çevresel koşullar
benimde oğlum var 2,5 yaşında seçim dönemi mutlaka alım yapılacaktır çocuğumu doğularda perişan etmeyeyim, babasız bırakmayayım diye tercih yapmıyorum arkadaşım. puanım 65 fakat bekleyeceğim ve ders çalışacağım. çünkü hiçbir şey bir çocuğun babasından ayrı kalmasına değmez. eğer şartlar seni buna mecbur bırakmıyorsa... ama mecbursan o ayrı...ama şimdi kafam çokkarıştı yahu işaretlemesem de pişman olsamişaretlesem de mi pişman olsam +26 yı ya ...kızımla gideceğiz olursa ama +26 ile olur ancabenim 52,498 puanım var...+26 dan çocuk için zorlu bir köye gidip 2 ay sonra 10 bin alım olursa da çok üzülürüm..düşünsenize eşimolmayacak kızım gece hastalansa köydene yaparız?bir taraftan da ağzı olan konuşuyor sizin puanlar 30 a düştü sen atanamadın mı diye of ya offf =((
BENİMDE 4 YAŞINDA Bİ KIZIM VAR İNSAN Bİ ANDA Bİ SÜRÜ ŞEYİ DÜŞÜNÜYO MECBURAN ÇOK ZOR .. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...