- Tepki Skoru
- 0
offffffffffff nolurr ya
( iyi bi haber...
hocam inş. ya geçen seneki gibi bir patlama olsa ne güzel olurdu. 57 il zorunlu oldu 6 yaş ,2014 yılına kadar da 4-5 yaşı zorunlu yapacağız diyo alsın bizi işte açık çok madem ata bizi niye bekletiyorsun ki 12,955 puanla kadrolu rehberlikçi yapabiliyorsan bizi de rahatlıkla yapabilirsinarkadaslar imtihan oluyoruz işte..
bence en az 10 bin olur die dusunuyorum okullar bombos kaldı cunku..Artı okul acılıyor pilot uygulama yapılıyor bence buyuk bir atama patlatcaklar..içimden bir ses ole diyor
inş hocammhocam inş. ya geçen seneki gibi bir patlama olsa ne güzel olurdu. 57 il zorunlu oldu 6 yaş ,2014 yılına kadar da 4-5 yaşı zorunlu yapacağız diyo alsın bizi işte açık çok madem ata bizi niye bekletiyorsun ki 12,955 puanla kadrolu rehberlikçi yapabiliyorsan bizi de rahatlıkla yapabilirsin
arkadaşım bu haberin linkini niye veriyosun ki zaten herkes bilio bu haberi ve nimetin tek atama yapacağım dediğini... nimet çok sözünde duran biri ya kesin bu sözünde dururdemiştim umut tacirleri kol geziyor diye ama.....................saf arkadaşlar halen daha inanmaya devam ettiler. yok duyum aldım yok 10000 yok daha neler işte gerçek alım yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tıklayın bakın Memurlar.Net (Çubukçu: 2011'de tek atama yapılacak) artık kpss ye çalışmaya devam .........
Arkadasım sırf evli oldugun için işaretleme derim..Benım bı bir aile dostumun arkadası 26 dan çok kötü yere gitmiş aile özlemi çekiyor 2 yıldır..Hadi gittin dıyelım sartlar kötü çocugun cok etkilenir ortamdan..Atanıpta es durumundan gelmenın bende öyle kolay olmadığını duydum özellikle de büyüksehirlere..Agustosu beklemek en iyisi ben evli olmadıgım halde 26 yı düşünmüyorum yedi ay cabuk gecerama şimdi kafam çokkarıştı yahu işaretlemesem de pişman olsamişaretlesem de mi pişman olsam +26 yı ya ...kızımla gideceğiz olursa ama +26 ile olur ancabenim 52,498 puanım var...+26 dan çocuk için zorlu bir köye gidip 2 ay sonra 10 bin alım olursa da çok üzülürüm..düşünsenize eşimolmayacak kızım gece hastalansa köydene yaparız?bir taraftan da ağzı olan konuşuyor sizin puanlar 30 a düştü sen atanamadın mı diye of ya offf =((