Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sosyalcihüseyin NOSTALJİ

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nerdesiniz yaaa...nostaljik oldu kimse katılmıyor.....ben ders çalışmaya başladım.....tavsiye ederim .....beklemekten güzel vakit geçiyor.....herkese herşeyin hayırlı olması dileğiyle....

Tepki Skoru
0
bu sayfaya ulasamıyoruz birkac arkadas ...anasayfaya gidip oradan ulasıyoruz....atamalar sayfasında bu konu yok neden acaba...site yetkilileri bunu okursa eger... ilgilenmelerini yada sorunun neden kaynakladıgını ögrenebilirmiyiz...tek bende yok sorun bir kac arkadasta varda bu sorun...tsklr simdiden...

Tepki Skoru
0
bu sayfaya ulasamıyoruz birkac arkadas ...anasayfaya gidip oradan ulasıyoruz....atamalar sayfasında bu konu yok neden acaba...site yetkilileri bunu okursa eger... ilgilenmelerini yada sorunun neden kaynakladıgını ögrenebilirmiyiz...tek bende yok sorun bir kac arkadasta varda bu sorun...tsklr simdiden...
ATAMALAR - BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ OKUL ÖNCESİ FORUM buadrese tıklayın ve hangi konuya tıkladığınızda açamıyorsanız lütfen bildirin.

Tepki Skoru
0
buradayım:)))) ama ders calısamıyorum...istek yok...
günaydın herkeze bende burdayım ara sıra bakıyorum
size hep söylediğim bişey vardıya yine söylüyorum içimdeki umut hiç bitmedi bak bana inanın umutlarınız hiç bitmesin bu iş bu sene olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Tepki Skoru
0
haa bide şu 40 puan alanın kalitesinden şüphe eden biri vardı ya llu mu ne hatırlayamadım kalitesizimde canım sen buraya hiç takılma burda sana göre biri yok git kalitene göre birilerine takıl madem 79 aldın bide kaliteliydin niye kadroyu beklemedinde sözleşmeli atandın ha bi düşün şimdi kaliteyi tamammı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende dersaneye yazıldım şubatta başlıyor ufaktan ufaktan evde ders calışmaya bile başladım ama umarım dersaneye başlamadan hepimizi atarlar puanım 43.211 :(((((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle