Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sosyalcihüseyin NOSTALJİ

Tepki Skoru
0
79 puanla eylülde sözleşmeli atandım.tam kadro beklerken okulum açık görünmüyor.şimdi 45 puan alanlar bile atanmayı hayal ediyor.ne haksızlık ya..çıldırmamak elde değil..
ya arkadaşım senin rızkını engelleyen mi var neden öle yazıyosun herkes kısmetinde ne varsa onu yaşar.lütfen biraz daha düşünceli olun bizim yüzümüzden mi atanamıyosun.

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar bildiğiniz üzere bende kader arkadaşınızım
sözleşmeli alım olsun die dua edip duruyoruz
nasipp eskisi gibi devamlı girmiyorum
malum durum belli
kadrolu alımın bitmesini bekliyorum yeni bir haber için...
Hoşgeldiniz hocam!!

Tepki Skoru
0
hırsım içinde bulunduğumuz düzensiz düzene..tabiki böyle bir hak verildiyse kullanacaksınız.bende olsam tercihimi yapar atanırdım.ama yapılan haksızlığı kabul ederek yapardım bu tercihi.isterimki hiçbir öğretmen açıkta kalmasın.zaten olması gereken bu.ama bunun bir düzen içinde olması gerekiyor..öğretmen olarak bize düşen haksızlığı dile getirmektir.kısmet diyerek her şeye razı olmak değil..

Tepki Skoru
0
hırsım içinde bulunduğumuz düzensiz düzene..tabiki böyle bir hak verildiyse kullanacaksınız.bende olsam tercihimi yapar atanırdım.ama yapılan haksızlığı kabul ederek yapardım bu tercihi.isterimki hiçbir öğretmen açıkta kalmasın.zaten olması gereken bu.ama bunun bir düzen içinde olması gerekiyor..öğretmen olarak bize düşen haksızlığı dile getirmektir.kısmet diyerek her şeye razı olmak değil..
Sizlere yapılan haksızlığın farkındayız. Bizler de bunu kabul ederek tercih yapacağız merak etmeyin..
Okul öncesinin yaygınlaştırılması hepimizin hayaliydi. Nimet bunu yapmaya çalıştı ama yapamadı..Diğer branşları bize, bizi de birbirimize düşürdü.. Mesleğimizin hiçbir saygınlığı kalmadı.. Biz böyle hayal etmemiştik.. Eğer sizin yerinizde olsaydım bu başlık altında toplananlara destek olurdum.. Neden mi? Kaliteli eğitim adına bu mesleğe sahip çıkmak için!! Bizler dururken sınıfçıların atanmaması için!
Haklısınız sizin de dediğiniz gibi "öğretmen olarak bize düşen haksızlığı dile getirmektir.kısmet diyerek her şeye razı olmak değil..

Tepki Skoru
0
pardon ama 40 alanın kalitesinide düşünmek lazım.

Tepki Skoru
0
slm kızlar sabah bana da sayfa acılmıstı ama duzenlemısler artık acılmıyor sadece 70 ve uzerı bas vurabılıyor bırde benım arkadasım da 58 puanla urfaya atandı diger 10 bın atamada sayfa suan onada acılmıyor cunku 1 senesını doldurmadıgı ıcın bas vuru yapamıyomus oyuzden kım nederse desın tum sozlesmelıler bas vuramıyo hele bır yılını doldurmayanlar hıc vuramıyo bırde suan dıger bır dıger 75 alan arkadasıma sayfa acılıyor oda kendı okulunu ıstıyodu ama bos gozukmuyo bızde mebı aradık sube mudurunu oda dedıkı sızden sonra alınacak sozlesmelıler sızın okulunuza bas vuracak oyuzden kımseye okulu acık gozukmeyecek dedı bende sıze haber verıyım dedım kızlar
58 puanla atanan arkadaşına sayfa açılmayışının nedeni taban puanın altında puanı olduğu için açılmamış olabilir mi? Çünkü yeterli taban puana sahip tüm sözleşmelilere sayfa açılacak diye biliyorum ben

Tepki Skoru
0
pardon ama 40 alanın kalitesinide düşünmek lazım.
O zaman düşünün hocam:
Okul öncesi lisans diplomalılar mı verebilir okulöncesine kaliteli eğitimi yoksa 60 saatlik sertifikalılar mı?
İnanamıyorum sizin okul öncesi öğretmeni olduğunuza!!!

Tepki Skoru
0
O zaman düşünün hocam:
Okul öncesi lisans diplomalılar mı verebilir okulöncesine kaliteli eğitimi yoksa 60 saatlik sertifikalılar mı?
İnanamıyorum sizin okul öncesi öğretmeni olduğunuza!!!
neşeky arakdaşım hermeslekte olduğu gibi bizim meslektede bu mesleketen anlamayıp sırf egolarıyla hareket eden ve eğitimciyim diye koltuğunda karpuz gezdiren birsürü insan var....yazık rabbim şu bizi küçümseyenlere karşılık bizi adam yerine koymayanlara karşılık artık bizede kadro yada sözleşme gibi bir şans verilmesi.nasiplenmemiz....

Tepki Skoru
0
tamam kpss öğretmenlik için bir başarı göstergesi olmayabilir.matematik için anayasa için birşey demem ama 40 almak içinde eğitim bilimlerinden 50 soru bile anca yapmak demektir.buda öğretmenlik için gerekli olan çocuk psikolojisinden yeni yaklaşımlardan bi haber olmaktır.bende buna karşıyım.

Tepki Skoru
0
tamam sorular yanlış soruluyor değerlendirme konusunda çokta bir değeri yok belki kpssnin ama biz burda 40lardan bahsediyoruz.tüm sınavı a işaretleseniz alırsınız yapmayın arkadaşlar.bi 60 ın altındaki de alınmamalı bence.bu benim fikrimdir saygı duymanız gerek.

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ama uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum bende sınava hiç çalışmadan girip 44.6 gibi bi puanla atanamayanlardanım umarım sözleşmeli alım olurda hepimiz atanız

Tepki Skoru
0
tamam sorular yanlış soruluyor değerlendirme konusunda çokta bir değeri yok belki kpssnin ama biz burda 40lardan bahsediyoruz.tüm sınavı a işaretleseniz alırsınız yapmayın arkadaşlar.bi 60 ın altındaki de alınmamalı bence.bu benim fikrimdir saygı duymanız gerek.
selçuk anaokul öğretmenliği meuzunuyum okulda staj notlarım 90 altında olmazdı ve hocalarım bana iyi bir öğretmen olacağımı hatta üniversitede kalmam konusunda çok ısrar ettiler kısaca sınav psikolojisi insanı çok etkiliyo 30 yada 40 almak öğretmenliğin kalitesini belirlemez teorik bilgiler ve uygulama çok farklı ben 44 aldım ama şimdiye kadarda kayserinin çok ünlü kollejinde çalıştım velilerim ve müdürüm çok memnundular atanıncada kaliteli bir öğretmen olcmda eminim

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ama uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum bende sınava hiç çalışmadan girip 44.6 gibi bi puanla atanamayanlardanım umarım sözleşmeli alım olurda hepimiz atanız
Umarız hocam!!
Aramıza hoşgeldiniz!!

Tepki Skoru
0
selçuk anaokul öğretmenliği meuzunuyum okulda staj notlarım 90 altında olmazdı ve hocalarım bana iyi bir öğretmen olacağımı hatta üniversitede kalmam konusunda çok ısrar ettiler kısaca sınav psikolojisi insanı çok etkiliyo 30 yada 40 almak öğretmenliğin kalitesini belirlemez teorik bilgiler ve uygulama çok farklı ben 44 aldım ama şimdiye kadarda kayserinin çok ünlü kollejinde çalıştım velilerim ve müdürüm çok memnundular atanıncada kaliteli bir öğretmen olcmda eminim
:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
hı bide arkadaşlar kalite ve seviye olarak kimse bana kpss puanını öne süremez ben bu işi 8 senedir yapıyorum şu andada ücretli çalışıyorum benimle birlikte çalışan kadrolu arkadaş 85 le atanmış ama meslekten bi haber herşeyi benden öğreniyo eee o zaman nerde kalite demekki kpss puanında değil demi bu arada bu ülkede 30 35 puanlarla ingilizce öğretmenleri ziraatçiler bankacılar iktisatçılar düşük puanlarla sınıf öğretmeni olarak atandılar bence kimse bu konuyu daha fazla uzatmasın allah herkezin gönlüne göre versin

Tepki Skoru
0
allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın okulumuzu hem maddi hemde manevi zorluklarla okuduk elbette bunun karşılığını almakta hepimizin hakkı allah hepimzin yüzünü güldürsün inşallah

Tepki Skoru
0
bende selcuk mezunuyum bilirim staj notlarını.neyse arkadaşlar dediğiniz gibi uzatmaya gerek yok .allah herkesin gönlüne,emeğine göre versin.iyi akşamlar...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle