- Tepki Skoru
- 0
memurlar net forumda okudum sınıfçı birine okul öncesi baş vuru sayfası açılıyomuş ne yapcm diye soruyo bu nedemek şimdi yaaaaaa
hocam çok güzel anlatmışsınız.gerçekten tebrik ediyorum.keşke herkes sizin gibi düşünse....:congratulationscut4:36_7_8::36_7_8::36_7_8:kpssden 45 almış biriyle 65 almış birini karşılaştıralım..
45 alan matematik yapmasın, 65 alan full matematik yapsın.diğer netler aynı...
65 alan hocam öğretmen olunca grafik sorusu mu,karekök mü,üslü sayı mı geometri mi çözüyor dersinde.tabii ki hiçbirini.65le 45in ne farkı var o zaman
problem düşü puanda değil problem kpssde...tarihçiye matematik,matematikçiye tarih,okul öncesine matematik çözdüren zihniyette
hala düşü puana takılan gerizekalı var mı?
ben 93le sınıf öğretmeni oldum..eğitim bilimleri hariç kpss tarihini mi kullanıyım 2.sınıf okuturken,karekök mü çözüyüm...
evet hocam malesef oyle zıhnıyete sahıp kendını ogretmen sanan zavvalllılar var...yazdıklarınıza katılıyorum :congratulationscut4 umarım her sey gonlumuzce olur...:36_3_12:kpssden 45 almış biriyle 65 almış birini karşılaştıralım..
45 alan matematik yapmasın, 65 alan full matematik yapsın.diğer netler aynı...
65 alan hocam öğretmen olunca grafik sorusu mu,karekök mü,üslü sayı mı geometri mi çözüyor dersinde.tabii ki hiçbirini.65le 45in ne farkı var o zaman
problem düşü puanda değil problem kpssde...tarihçiye matematik,matematikçiye tarih,okul öncesine matematik çözdüren zihniyette
hala düşü puana takılan gerizekalı var mı?
ben 93le sınıf öğretmeni oldum..eğitim bilimleri hariç kpss tarihini mi kullanıyım 2.sınıf okuturken,karekök mü çözüyüm...
katılıyorum.şuan onemlı olan 888kişinın kadroya geçmesi.öle yada boyle.tek canımı sıkan 31 aralığın gelıp çatması:S zaman daralıyoogünaydın!bence hepimizi atamak için sözleşmelilere kendi okulları görünmyor...yer değiştirmeleri sarttı bizim alınmamız için o yüzden ben yine yeniden UMUTLUYUM.bence milli eğitin ilk defa işe yarar bişey yaptı.
888 sözleşmeli alınırsa 43e falan düşer bence.
bakan sözleşmeli alınacak kadroya geçenlerin yerine diyor,hala alınır mı alınmaz mı tartışılıyor.çok vahim bir durum![/evet bakanımız kadrolu alımların yerine sözleşmeli alım olcak dedi ama ne zaman tuttu verdiği sözleri,ekim sonu kasım başı denildi kasım bitti aralık ortası oldu,aralık sonu ek alım dedi o da o da şubatıı bulur,sonra haa biz sözümüzü tuttuk ek alım aldık adı altında şubat atamasıyla birleştirilecek aralık sonu denilen atama,demedi demeyin benim artık bu meb e hiç mi hiç güvenim kalmadı ek alım olup olmayacağından bile şüpheliyim,hangi söz yerine getirildi bunlarda karın ağrısı gibi bizi germekten başka bişiy değil,ekim kasım aralık derken şubata kaldı umutlarımız:hhf::hhf:
hocam keşke birazdaha bekleseydiniz dersane için....puanınız okadar kötü değil bence bakarsınız kadro atamasından sonra boşalan yerlere siz gidersiniz eminim....önüme çıkan herkes sen nasıl olsa atancan diyo dersaneye gidiyorum orda bile niye boşuna geliyorsunki diyolar zaten atancan diyolar bu durumda gelde seneye hazırlan ders çaılış.49.986