Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sosyalcihüseyin NOSTALJİ

Tepki Skoru
0
memurlar net forumda okudum sınıfçı birine okul öncesi baş vuru sayfası açılıyomuş ne yapcm diye soruyo bu nedemek şimdi yaaaaaa

Tepki Skoru
0
manyaklarmı bunlar yaa allahın sınıfçısını nasıl kadrolu atarlar

Tepki Skoru
0
yüksek puanlı herkese açılır hocam.Bu tercih edebilir anlamına gelmiyor.Ben de çocuk gelişiminden sayfa açabiliyorum.Tercih yapsam ne olur bir düşünün.Tabiki hakkım yanar.Çünkü atandıktan sonra diploma istiyorlar.Sınıfçılar yapsınlar öyle birşey de hakları kaybolsun boşverin.Kendilerini çok zeki sanıyorlar ya:))

Tepki Skoru
0
inşallah hepsi yaparda topu birden kim vurduya gider

Tepki Skoru
0
günaydın arkadaşlar çok özlemişim ya ne zamandır moralim bozulunca bakmaz oldum ama sizsiz yapamıyorum işte geri geldim.içimde hala umut var hepimiz gidecez inşallah bu sözleşmelide Allah dualarımızı kabul edecek..sizleri seviyorum..

Tepki Skoru
0
günaydın herkese bu gün anlamını bilmediğim bir neşeyle uyandım yeniden bişeyler olck gibi sanki eskiden hepimiz güzel şeyler yazar birbirimize moral verirdik hadi yine öyle olalım güüzel şeyler düşünelim herşey güzel olsun hadi kızlar hayat çok güzel ve kendimizi bu düzensizliği yapanlara teslim etmeyelim bu gün herkes kendisini mutlu eden ono güldüren olayı anlatsın şu atama konusundanda birz olsun uzaklaşalışm ne dersiniz:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
günaydın!bence hepimizi atamak için sözleşmelilere kendi okulları görünmyor...yer değiştirmeleri sarttı bizim alınmamız için o yüzden ben yine yeniden UMUTLUYUM.bence milli eğitin ilk defa işe yarar bişey yaptı.

Tepki Skoru
0
merhabalar arkadaslar...nasılsınız...bu ara pc acmak gelmiyor içimden ...suan kadrolu atama döneminin bitmesini bekliyorum galiba:))) burada tanıstıgım ve güzel sohbetlerimizi burada paylastıgım ve msn'e tasıdıgım tüm yol arkadaslarımı cok seviyorum...saygı ve sevgilerimi sunuyorum... ara verdik diyelim...yine kaldıgımız yerden devam edecegiz...sizleri seviyorum... güzel günlere dilegimle...

Tepki Skoru
0
puan yetiyorsa sayfa açılması için herkese her yer açılır tercih yapamaz

Tepki Skoru
0
kpssden 45 almış biriyle 65 almış birini karşılaştıralım..
45 alan matematik yapmasın, 65 alan full matematik yapsın.diğer netler aynı...
65 alan hocam öğretmen olunca grafik sorusu mu,karekök mü,üslü sayı mı geometri mi çözüyor dersinde.tabii ki hiçbirini.65le 45in ne farkı var o zaman
problem düşü puanda değil problem kpssde...tarihçiye matematik,matematikçiye tarih,okul öncesine matematik çözdüren zihniyette
hala düşü puana takılan gerizekalı var mı?
ben 93le sınıf öğretmeni oldum..eğitim bilimleri hariç kpss tarihini mi kullanıyım 2.sınıf okuturken,karekök mü çözüyüm...

Tepki Skoru
0
65 alan hocam öğretmen olunca grafik sorusu mu,karekök mü,üslü sayı mı geometri mi çözüyor dersinde.tabii ki hiçbirini.65le 45in ne farkı var o zaman
problem düşü puanda değil problem kpssde...tarihçiye matematik,matematikçiye tarih,okul öncesine matematik çözdüren zihniyette
ben 93le sınıf öğretmeni oldum..eğitim bilimleri hariç kpss tarihini mi kullanıyım 2.sınıf okuturken,karekök mü çözüyüm...
hocam çok güzel anlatmışsınız.gerçekten tebrik ediyorum.keşke herkes sizin gibi düşünse....:congratulationscut4:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

Tepki Skoru
0
evet hocam malesef oyle zıhnıyete sahıp kendını ogretmen sanan zavvalllılar var...yazdıklarınıza katılıyorum :congratulationscut4 umarım her sey gonlumuzce olur...:36_3_12:

Tepki Skoru
0
günaydın!bence hepimizi atamak için sözleşmelilere kendi okulları görünmyor...yer değiştirmeleri sarttı bizim alınmamız için o yüzden ben yine yeniden UMUTLUYUM.bence milli eğitin ilk defa işe yarar bişey yaptı.
katılıyorum.şuan onemlı olan 888kişinın kadroya geçmesi.öle yada boyle.tek canımı sıkan 31 aralığın gelıp çatması:S zaman daralıyoo

Tepki Skoru
0
önüme çıkan herkes sen nasıl olsa atancan diyo dersaneye gidiyorum orda bile niye boşuna geliyorsunki diyolar zaten atancan diyolar bu durumda gelde seneye hazırlan ders çaılış.49.986

Tepki Skoru
0
banada böyle diyolar ama ben yinede inanamıyorum çalışmamız gerektigi konusunda ısrarcıyım boşuna zaman gecırmeyelım yine atama oluyosa olsun genel kültürümüz artar bu dönemdede fenamı:)) ders çalışalım iyi puanlar alalım gururla söyleyelim bu puanla atandık diye... hem diyelimki alım oldu ve 888 kişi sözleşmeli alınacak puan kaça düşer acaba fikri olan varmı???

Tepki Skoru
0
888 sözleşmeli alınırsa 43e falan düşer bence.
bakan sözleşmeli alınacak kadroya geçenlerin yerine diyor,hala alınır mı alınmaz mı tartışılıyor.çok vahim bir durum!

Tepki Skoru
0
888 sözleşmeli alınırsa 43e falan düşer bence.
bakan sözleşmeli alınacak kadroya geçenlerin yerine diyor,hala alınır mı alınmaz mı tartışılıyor.çok vahim bir durum![/evet bakanımız kadrolu alımların yerine sözleşmeli alım olcak dedi ama ne zaman tuttu verdiği sözleri,ekim sonu kasım başı denildi kasım bitti aralık ortası oldu,aralık sonu ek alım dedi o da o da şubatıı bulur,sonra haa biz sözümüzü tuttuk ek alım aldık adı altında şubat atamasıyla birleştirilecek aralık sonu denilen atama,demedi demeyin benim artık bu meb e hiç mi hiç güvenim kalmadı ek alım olup olmayacağından bile şüpheliyim,hangi söz yerine getirildi bunlarda karın ağrısı gibi bizi germekten başka bişiy değil,ekim kasım aralık derken şubata kaldı umutlarımız:hhf::hhf:

Tepki Skoru
0
önüme çıkan herkes sen nasıl olsa atancan diyo dersaneye gidiyorum orda bile niye boşuna geliyorsunki diyolar zaten atancan diyolar bu durumda gelde seneye hazırlan ders çaılış.49.986
hocam keşke birazdaha bekleseydiniz dersane için....puanınız okadar kötü değil bence bakarsınız kadro atamasından sonra boşalan yerlere siz gidersiniz eminim....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yapmayın Allah aşkına ya ne 40 ı benim hiç umudum yok,ek alım olmayacağı bile şüpheli

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle