Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sosyalci Huseyin Atamalar Bölümü

Tepki Skoru
0
ayseze:
arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama artık bundan sonra sözleşmeli alım asla olmaz.çünkü bu kadın bundan böyle sözleşmeli almıyacağız mevcut sözleşmelileride kadroya geçireceğiz dedi.bundan böyle tüm branşlar için alımlar kadrolu olacak açıklarda ücretliyle kapatılacak.sözleşmelilerden boşalacak yerleri ek alımlarla değil ücretli öğretmenlikle dolduracaklar.bu iş bilmeyen keçi inatlı kadın olduğu müddetçe sözleşmeli alımı unutun.ya kpss den yüksek puan alır kadrolu atanırız yada ücretli köle oluruz.malesef ama gerçekler böyle.hiç kendimizi ek atamayla falan avutmuyalım oturup 70 üzeri kpss almak için çalışalım.diyeceksiniz ki kadrolu alım bir önceki sene emeklilik,istifa,ölüm v.s gibi sebeplerle boşalan yerlerin %25'i kadar anca olur kadrolu alarak açığı kapatamazlar 40.000 öğretmen atayacaklar diyeceksiniz.çözümü kolay bu 10.000 kadrolu alımda yaptıkları gibi 1 gecede 10.000-20.000-30.000 kadro kanunu çıkartıverirler
sözleşmeliler kısım kısım kadroya geçecektir ama yeni alım herzaman okulöncesi için olacaktır olmak üzere bakan daha 2010 yılı gelmeden neden başka bir bölüme şukadar ihtiyaç var demiyorda 7080 okulöncesi alınsın diye bölümümüzden bahsediyor diğer bölümlerle kendinizi bir tutmayın okulöncesi öğretmenine ihtiyaç varken 70 ve üstü puan ko-ya-maz

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar hepimize mebten kadro alımları bitsin söz.alım olacak denilmiş hala neyin peşindeyiz bilmiyorumki......hüşa arkadaşım atama olursa ençok size sevinicem inanın samimiyetimle söylüyorum.....puanınız gerçekten çok iyi 66 olupta hala sizin atanamamanız beni gerçekten üzdü.....inş.olurda atanırsınz allah herkesin gönlüne göre versin......
Çok teşekkür ederim Yelizcim.Ama bir yandan ümidimi kaybetmeyeyim diyorum bir yandan da ya olmazsa diye korkuyorum.Bu kadar direkten dönünce insan ümitsizliğe kapılıyor işte.Umarım sen de tüm bekleyenler de atanırız..

Tepki Skoru
0
bu çok normal bir psikoloji hüşa hocam....ama ben sizin için çok ümitliyim aralık atamasının ardından söz.alımlara ilk siz gidersiniz bence....puanınız oldukça çok iyi....inş.herkes atanır......

Tepki Skoru
0
evet ek alım olacak dendi ama artık okadar umutsuz oldumki inanmıyorum ben artık ve ders calışmaya başlıycam alım olacak ama ne zaman olacakmı zor bu işler işmizi garantiye alalım daha cok değişir ücretli öğretmenlikle kapatıyolar işte çalışmayınnnnnn arkadaşlar ücretli

Tepki Skoru
0
bizim bölümün açığını ücretliylede kapatamazlar geçenki açıklamada zorunlu eğitimi 5 yıldan daha önce tamamlamayı planladıklarını söylediler bence sözleşmelialım devam edecek bu kasımda tbmm çıkan yasa geçiciydi yani sadece bu atama için çıkartıldı ve 2010 la ilgisi yok bizden 2010 kpss yapılmadan bekleyenleri alacaklarını düşünüyrm kızlar şu an okul öncesi ayrıcalıklı durumda genel değil özel düşünün ders çalışmaklada kaybımız olmaz lütfen iyi düşünelim her şey güzel olsun karamsar şeyler yazıp moral bozmayalım her konuda motive edil birbirimizi

Tepki Skoru
0
ekim sonu kasım başında yapılacak atama nasıl arlığa kaldıysa ek atamanında şubata kalması çok normal sanırım sizinle puanlarımz yakın benim 44.668 ben artık atanma hayallerimi 2010 kpss den sonrasını sakladım inşallah bir mücize olur ve ben yanılırım:36_3_12:
hayallerini saklıyorsun. inşallah hayalleriniz gerçekleşir. benimki bitti.yeni yılla birlikta müracaat dahi edmeyeceğim

Tepki Skoru
0
Her şey bir an önce olsun bitsin isterlerken 14 Aralık'a kadar sürecin uzatılması çok can sıkıcı bir durum.
Bir de arkada sözleşmeli ataması bekleyenler var. Umarız bu konuda aynı rahatlık içinde olmazlar.
Şu an için aldığımız bilgiler, 4-14 Aralık tarihlerinde kadrolular için başvurular yapılacak. 16 Aralık'ta da kuralar çekilecek.
Kurada çıkan öğretmenlar 17 Aralık'tan itibaren göreve başlayabilecekler. Sözleşmelilerin ataması ise 20 Aralık'tan sonra kalacak. Ama yılbaşından önce atamalar olmasa da başvurular mutlaka başlayacak diyorlar.

Tepki Skoru
0
vallahi içimden ders çalışmak gelmiyor arkadaşlar.şimdi bir sürü masraf daha.çalışmayı başaranlar hiç bırakmasınlar ve bizlerede örnek olsunlar.o kadar umutsuzumki anlatamam.testlerden,kurslardan, ders çalışmaktan iyice soğudum.beklemek insanı çok geriyor.ne olacaksa olsun artık.inanın zaman geçmek bilmiyor.hergün bugün olumlu bişeyler duyarmıyım umuduyla kalkıyorum yataktan.inanın bıktırdılar.yarın birgün atansak ne kadar başarılı oluruz ki bu moralle.ALLAHIM ŞU NİMET ÇUBUKÇU YA VİCDAN VERSİN ,BİZLERİN DE HAKKIMIZDA EN HAYIRLISINI VERSİN CÜMLEMİZİN VE ÖĞRETMEN OLARAK ATANMAYI NASİP ETSİN RABBİM.
amin

Tepki Skoru
0
aminnnnnn
arkadaşım nekadar doğru söylemişsin.......
artık ders çalışasım yok senelerdir ders ders ......inşallh ek kontj alımı olurda hepimiz atanırız.......

Tepki Skoru
0
sosyalci hüseyin hocam okul öncesi bölümünden kadrolu alım olursa puanlar düşer mi tşk

Tepki Skoru
0
benim umudum kesildi arkadaşlar
bırakın beklemeyi ders çalışın bence biarn evvel
alımolsada ne kaybedeceğiz
keşke olsada bende ders çalıştığımla kalsam razıyım ama artık eskisinden daha çok ihtiyacım var atanmaya dua edin Allah hakkımızda hyırlısını versin bu umutsuz beklemek cok yıpratıyo

Tepki Skoru
0
umudumu kaybetmek beni yorgun yapıyor ama arkadaşlar ne yapalım hayat aayakta sağlam durmak için garantili bi işim olması lazım yani atanmammmmm lazım bu psikolojiyle ders çalışamıyorumda

Tepki Skoru
0
ssaassrrre
Ben sadece şunu sormak istiyorum usta öğreticilik kaldırıldı da daha mı iyi oldu lise mezununu çalıştırmıyor da kimi çalıştırıyor bence ücretli kaldırılsınnnnnnnnnnnnnnnnn
sözleşmeli alım olsun ardından belli bir süre sonra kadro oldu bitti ücretlinin çektiğinin yanında sözleşmeli de laf mı yaaaa:(
bankaya 15.de paraları pat diye yatıyor arkadaşlar ücretli çalışanlar bayramdan önce maaş alabilme şansınız ne acaba???
Bunları düşünüp şu toplu istifaya ikna edlim sesimizi haber programlarında da duyuralım burada dövünüyoruz burada kalıyor buradan dışarı çıkaralım sesimizi lütfen haydii basın butona hareket zamanııııııııı ben varım fikirlerinizi bekliyorummmmmmmmmm
tabii hemen ücretli öğretmenliği bırakırlar. ben yıllardır boştayım. bir gün bile ücretli nete usta öğretici olarak çalıştım. benim yokmuydu maddi sıkıntım.taiiki vardı.şimdide diyorlarki yaş sınırı atamalarında ücretli-usta öğretici olarak çalıştıklarımızda sayılsın. ne saçma usta öğreticilik yapmadım diye suçlumuyum şimdi. yaş sınırına takılmamada az kaldı zaten. şu günler son şansımı kullanacağım. 46.670 atanırmıyım sizce

Tepki Skoru
0
ssaassrrre
tabii hemen ücretli öğretmenliği bırakırlar. ben yıllardır boştayım. bir gün bile ücretli nete usta öğretici olarak çalıştım. benim yokmuydu maddi sıkıntım.taiiki vardı.şimdide diyorlarki yaş sınırı atamalarında ücretli-usta öğretici olarak çalıştıklarımızda sayılsın. ne saçma usta öğreticilik yapmadım diye suçlumuyum şimdi. yaş sınırına takılmamada az kaldı zaten. şu günler son şansımı kullanacağım. 46.670 atanırmıyım sizce
atanırsınız inş. hocam merak etmeyin.. benim puanım 45.426 benim umudum var... bakanlığı aradım bugün puanımı sordu... size sıra gelir dedi... bana sıra gelirse size hayde hayde sıra gelir... ne olur umudunuzu yitirmeyin ne olurrr... sıra gelir inş merak etmeyin.... 15 güne kadar herşey hayırlısıyla netleşecek.... :36_3_12:

Tepki Skoru
0
ben bir gün bu sayfada alacaklar bizi göreceksiniz umudumuzu kaybetmeyelim,bu gidişle çubukçu kendini bile okul önceci olarak atayacak demiştim de aldığın bir duyum mu var demişti bir arkadaş ben de hayır ama zorunlu okul öcesi dediler öğretmen açığı var demiştim...800 kişi daha alınıyor işte..umarı hepimiz atanırız ve hayallerimize kavuşuruz bir an evvel arkadaşlar:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle