Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sosyalci Huseyin Atamalar Bölümü

Tepki Skoru
0
vallahi içimden ders çalışmak gelmiyor arkadaşlar.şimdi bir sürü masraf daha.çalışmayı başaranlar hiç bırakmasınlar ve bizlerede örnek olsunlar.o kadar umutsuzumki anlatamam.testlerden,kurslardan, ders çalışmaktan iyice soğudum.beklemek insanı çok geriyor.ne olacaksa olsun artık.inanın zaman geçmek bilmiyor.hergün bugün olumlu bişeyler duyarmıyım umuduyla kalkıyorum yataktan.inanın bıktırdılar.yarın birgün atansak ne kadar başarılı oluruz ki bu moralle.ALLAHIM ŞU NİMET ÇUBUKÇU YA VİCDAN VERSİN ,BİZLERİN DE HAKKIMIZDA EN HAYIRLISINI VERSİN CÜMLEMİZİN VE ÖĞRETMEN OLARAK ATANMAYI NASİP ETSİN RABBİM.

Tepki Skoru
0
vallahi içimden ders çalışmak gelmiyor arkadaşlar.şimdi bir sürü masraf daha.çalışmayı başaranlar hiç bırakmasınlar ve bizlerede örnek olsunlar.o kadar umutsuzumki anlatamam.testlerden,kurslardan, ders çalışmaktan iyice soğudum.beklemek insanı çok geriyor.ne olacaksa olsun artık.inanın zaman geçmek bilmiyor.hergün bugün olumlu bişeyler duyarmıyım umuduyla kalkıyorum yataktan.inanın bıktırdılar.yarın birgün atansak ne kadar başarılı oluruz ki bu moralle.ALLAHIM ŞU NİMET ÇUBUKÇU YA VİCDAN VERSİN ,BİZLERİN DE HAKKIMIZDA EN HAYIRLISINI VERSİN CÜMLEMİZİN VE ÖĞRETMEN OLARAK ATANMAYI NASİP ETSİN RABBİM.
amin hocam amin inşallah bende başladım çalışmaya 3 yaşında kızım var ancak o uyurken çalışabiliyorum 1 saat falan şubatta dersane gidecem evde çalışmak zor sende küçük küçük başla artık şubattanda ümitli değiim bu adiler her gün bir pislik çıkartıyolar :110103_aphextwinz_p

Tepki Skoru
0
:congratulationscut4evet arkadaşım ben başladım...hangi kaynaktan çalışıyorsunuz....hangi dersle başladınız....sanki anket yapıyorum deme hocam....inşallah emeğimizin karşığını alırız....birazda ders sohbeti yapsak diyorum ama kimse pek katılmıyor....
Hocam ben eğitim bilimlerinde yargı yayınlarını aldım, bugün yarın başlıyorum konulara.. Önce eğitim bilimlerini bitirmeyi düşünüyorum. Hadi kolay gelsin hepimize..

Tepki Skoru
0
bende personel genel müdürlüğünü aradım ne zaman ek sözleşmeli alım diye şimdilik böle bir çalışma olmadığını söyledi belli değilmiş sesimiz çıkmazssa alım yapmazlar faks çekmeliyiz sesimizi duyurmalıyız yukarıdaki adrese girin önemli orda adresler var mail ve faks çekin

Tepki Skoru
0
Bu arada lütfen panik yapıp ücretliye başvurmayalım arkadaşlar.Yoksa ek alım hayal olur.Hatta ücretliler de istifa etseler bu arada kendileri için iyi olur..

Tepki Skoru
0
offfff ders çalışmaya başlamaklazım arkadaşlar bıktım ya bu stresi bikezdaha nasıl kaldıracaz 2 yaşında bi oğlum var ve hiç ders çalışamıyorum allahım yardımcımız olsun hangi kaynaklardan çalışacaksınız paylaşın arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Hocam ben eğitim bilimlerinde yargı yayınlarını aldım, bugün yarın başlıyorum konulara.. Önce eğitim bilimlerini bitirmeyi düşünüyorum. Hadi kolay gelsin hepimize..
yargının eğitim bilimlerinden ben çokmemnun kalmadım yada kapsamlı çalışamadığım için bilemiycem ihtiyacın denedinizmi onu beyenmiştim ama daha başka kaynaklar biliyorsanız paylaşın lütfen

Tepki Skoru
0
lüfen duyarlı olalım ve maıllere devam edelim!! lüfen aabıldıgınız kadar aın arkadaslar lfen en azından şu sözlesmeli alımlar olana kadar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ek alım olması kaçınılmaz bence, sözleşmeli alım olacak, çünkü sözleşmelilere kandi okulları kapalı, okullarımızı göremiyoruz. benim şu anda 18 öğrencim devam ediyor ve sakaryaya hiç alım olmamış, bizim okula bağlı bir köydede sene başından beri öğretmen bekleniyor, ücretli müracat edende yok, benim atamam çıkarsa eğer eğitim öğretim yarım kalamayacağına göre mecburen atanacak. ben 72.211 ile sözleşmeli çalışıyorum, gerçi forumlarda okuduğuma göre 82 lerde bile sözleşmeli çalışanlar varmış, sıra gelirmi bilmiyorum, ama sıra gelir de atanırsam her yönden harika bir okulu bırakmış olacam, inşallah atanmayı bekleyen tüm arkadaşların önü açılır ve burda faaliyet paylaşırız :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ek alım olması kaçınılmaz bence, sözleşmeli alım olacak, çünkü sözleşmelilere kandi okulları kapalı, okullarımızı göremiyoruz. benim şu anda 18 öğrencim devam ediyor ve sakaryaya hiç alım olmamış, bizim okula bağlı bir köydede sene başından beri öğretmen bekleniyor, ücretli müracat edende yok, benim atamam çıkarsa eğer eğitim öğretim yarım kalamayacağına göre mecburen atanacak. ben 72.211 ile sözleşmeli çalışıyorum, gerçi forumlarda okuduğuma göre 82 lerde bile sözleşmeli çalışanlar varmış, sıra gelirmi bilmiyorum, ama sıra gelir de atanırsam her yönden harika bir okulu bırakmış olacam, inşallah atanmayı bekleyen tüm arkadaşların önü açılır ve burda faaliyet paylaşırız :)
Güzel dilekleriniz için teşekkürler..:36_15_4:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama artık bundan sonra sözleşmeli alım asla olmaz.çünkü bu kadın bundan böyle sözleşmeli almıyacağız mevcut sözleşmelileride kadroya geçireceğiz dedi.bundan böyle tüm branşlar için alımlar kadrolu olacak açıklarda ücretliyle kapatılacak.sözleşmelilerden boşalacak yerleri ek alımlarla değil ücretli öğretmenlikle dolduracaklar.bu iş bilmeyen keçi inatlı kadın olduğu müddetçe sözleşmeli alımı unutun.ya kpss den yüksek puan alır kadrolu atanırız yada ücretli köle oluruz.malesef ama gerçekler böyle.hiç kendimizi ek atamayla falan avutmuyalım oturup 70 üzeri kpss almak için çalışalım.diyeceksiniz ki kadrolu alım bir önceki sene emeklilik,istifa,ölüm v.s gibi sebeplerle boşalan yerlerin %25'i kadar anca olur kadrolu alarak açığı kapatamazlar 40.000 öğretmen atayacaklar diyeceksiniz.çözümü kolay bu 10.000 kadrolu alımda yaptıkları gibi 1 gecede 10.000-20.000-30.000 kadro kanunu çıkartıverirler.

Tepki Skoru
0
ayseze arkadaşım emin olmadan yazıp kimsenin moralini yazmayın bence.........

Tepki Skoru
0
arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama artık bundan sonra sözleşmeli alım asla olmaz.çünkü bu kadın bundan böyle sözleşmeli almıyacağız mevcut sözleşmelileride kadroya geçireceğiz dedi.bundan böyle tüm branşlar için alımlar kadrolu olacak açıklarda ücretliyle kapatılacak.sözleşmelilerden boşalacak yerleri ek alımlarla değil ücretli öğretmenlikle dolduracaklar.bu iş bilmeyen keçi inatlı kadın olduğu müddetçe sözleşmeli alımı unutun.ya kpss den yüksek puan alır kadrolu atanırız yada ücretli köle oluruz.malesef ama gerçekler böyle.hiç kendimizi ek atamayla falan avutmuyalım oturup 70 üzeri kpss almak için çalışalım.diyeceksiniz ki kadrolu alım bir önceki sene emeklilik,istifa,ölüm v.s gibi sebeplerle boşalan yerlerin %25'i kadar anca olur kadrolu alarak açığı kapatamazlar 40.000 öğretmen atayacaklar diyeceksiniz.çözümü kolay bu 10.000 kadrolu alımda yaptıkları gibi 1 gecede 10.000-20.000-30.000 kadro kanunu çıkartıverirle

Size moralimizi bozuyorsunuz diye kızmam gerek ama ne yazık ki ücretli kölelik devam ettikçe yazdığınız cümlelere katılmamak elde değil:((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama artık bundan sonra sözleşmeli alım asla olmaz.çünkü bu kadın bundan böyle sözleşmeli almıyacağız mevcut sözleşmelileride kadroya geçireceğiz dedi.bundan böyle tüm branşlar için alımlar kadrolu olacak açıklarda ücretliyle kapatılacak.sözleşmelilerden boşalacak yerleri ek alımlarla değil ücretli öğretmenlikle dolduracaklar.bu iş bilmeyen keçi inatlı kadın olduğu müddetçe sözleşmeli alımı unutun.ya kpss den yüksek puan alır kadrolu atanırız yada ücretli köle oluruz.malesef ama gerçekler böyle.hiç kendimizi ek atamayla falan avutmuyalım oturup 70 üzeri kpss almak için çalışalım.diyeceksiniz ki kadrolu alım bir önceki sene emeklilik,istifa,ölüm v.s gibi sebeplerle boşalan yerlerin %25'i kadar anca olur kadrolu alarak açığı kapatamazlar 40.000 öğretmen atayacaklar diyeceksiniz.çözümü kolay bu 10.000 kadrolu alımda yaptıkları gibi 1 gecede 10.000-20.000-30.000 kadro kanunu çıkartıverirler.[/QUOlütfen emin olmadıgınız konular hakkında bu kadar kesin konuşmayın ben bugun bir haber aldım alım olacakmıs ama bu ayın sonundamı olur subattamı olur kesin bilemem dedi merak etme busene okulöncesi alım fazla herkes gider dedi bügüne kadar ne söylediyse bana cıktı yani güvendigim biri zaten güvendigim biri olmasa bunu size yazmam bence umudunuzu kaybetmeyin resmi bir acıklama olmadan

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar hepimize mebten kadro alımları bitsin söz.alım olacak denilmiş hala neyin peşindeyiz bilmiyorumki......hüşa arkadaşım atama olursa ençok size sevinicem inanın samimiyetimle söylüyorum.....puanınız gerçekten çok iyi 66 olupta hala sizin atanamamanız beni gerçekten üzdü.....inş.olurda atanırsınz allah herkesin gönlüne göre versin......

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mecliste ek alım olacak denildi.bütün eğitim siteleri ek alımın olacağını yazdı.nimet çubukçu SÖZLEŞMELİLERDEN BOŞALAN YERLERE ATAMA OLACAK dedi.bundan sonra sözleşmeli alım yapmayacağını yani mevcut sözleşmeli sayısının sabit kalacağını ve alımları kadrolu yapacağını söyledi ve yaptı.peki siz hangi söze dayanarak ek alım olmaz diyorsunuz hala anlamıyorum ben.açıklarmısınız.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle