Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şok! Nimet ÇUBUKÇU: Şubat Ataması Yok.

Tepki Skoru
0
Nimet ÇUBUKÇU az önce katıldığı bir tv programında söyledi.

Şok Şubat Ataması Yok. 2010 Ağustosta tek alım 40 bin kadrolu.

Tepki Skoru
0
:(iyi kötü herkesin şubat atamasına umudu vardı,eğer söylenen gerçekleşirse çok kötü olurrr

Tepki Skoru
0
bende dinledim az önce stv de canlı yayındaydı nimet çubukcu,ve 2010 da tek atama 2010 ağustos olucakmış

Tepki Skoru
0
yok hocam puan 44 ben şubbatta olur diye ümit ediyordum çok üzüldüm

Tepki Skoru
0
ücretli ogretmenligi birakin konusunda yazabilirsiniz

ucretli ogretmenlerin istifa etmesi ile belki MEB atama yapmak zorunda kalabilir

istifa eden ucretli ogretmen yerine baskasi gelmezse tabi

taşimasu ile degirmen dönmez cünkü tasimasu 1 capon cocugudur derler ya oyle 1 sey bu da

Tepki Skoru
0
ya bakın arkadaşlar şunu iyi okuyun... Az önce bakan dedıkı biz bu son alımı basbakanımızın emri ile yaptık ve basbakan istedigi için derhal yasa meclisten gecti.. Recep tayyip bu seçim arifesinde mümkün deilki böyle bir karara onay versin!! Yapmaz ya o nedenle şubatta kesin alım olacak demişti dersiniz... Bu on bin atama bile başbakanın istegi dogrultusunda oldu... Haksızmıyım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çıldırmak üzereyim ağlamaktan deliye döndüm bütün ümidim şubattı 44.649 puanla bu atamada bana sıra gelirmi dersinizzzz kendimide kızımıda yıprattım

Tepki Skoru
0
Hocam az önceki programda bakan kendi agzı ile söyledi basbakanımızın istegi dogrultusunda yapıldı diye kulaklarımla duydum ve bundanda bu sonuç çıkar.. Haa secimler yakın olmasaydı aynı çıkarımlarda bulunmak tabikide sallamak olurdu.. Bu benim sahsi görüşüm....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çıldırmak üzereyim ağlamaktan deliye döndüm bütün ümidim şubattı 44.649 puanla bu atamada bana sıra gelirmi dersinizzzz kendimide kızımıda yıprattım
HOCAM KUSURA BAKMAYIN AMA Bİ ANNEYE VE BİZİM GİBİ OKUL ÖNCESİ ÖGRETMENLERİNE BU SÖZ BİRAZ YAKISMADI GİBİ.. ssaassrrre BU DÜNYANIN SONU DEİLKİ HERSEYİN BASI SAGLIK VE COCUJKLARIMIZ EN DEGERLİ VARLIKLARIMIZ... DÜNYANIN EN GÜZEL YERİNE ATANMIŞIM OGLUM OLMADAN NE TADINI ALICAM BEN.. YAPMAYIN ALLAH ASKINA SAKİNLİK DİLİYORUM SİZE...

Tepki Skoru
0
Personel mebde yayınlanan kılavuza bakın hocam...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle