Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şok! Nimet ÇUBUKÇU: Şubat Ataması Yok.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
arkadaşlar panik yapmaya yer arıyorsunuz klavuzu yayımlanan bir atamayı iptal etmesi mümkünmü sizce .. şubat ataması yok demiştir doğru olabilir zaten ağustos ayından sonra aralık ataması oldu ve aralık atamasında yerleri boşalanlar için de sözleşmeli alımı için düğmeye basıldı klavuz yayımlandı verilecek kadro sayısı açıklandı bunun dışında bir şubat ataması zaten olmaz... hangi sene bu kadar atama yapıldı ki bence daha fazlasını beklemek sadece hayal kırıklığına sebep olur bu ek atamadan sonra yapılacak atama tabiki ağustos ataması olacaktır.

Tepki Skoru
0
kayseri başka yer yazamam eşim gelemez 3yaşında kızım var kayseriyede 9 kişi olıyo hocam çok kötüyüm
arkadaşım kayseriye 11 kişi alınıyor 9 değil.benimde 4 aylık ikiz kızlarım var ve düzceye 1 kişi alınıyor.kpss seti aldım ve çalışıcam artık başka çaresi yok.

yüksek puan +yüksek şans=kadrolu atama

Tepki Skoru
0
arkadaşlar panik yapmaya yer arıyorsunuz klavuzu yayımlanan bir atamayı iptal etmesi mümkünmü sizce .. şubat ataması yok demiştir doğru olabilir zaten ağustos ayından sonra aralık ataması oldu ve aralık atamasında yerleri boşalanlar için de sözleşmeli alımı için düğmeye basıldı klavuz yayımlandı verilecek kadro sayısı açıklandı bunun dışında bir şubat ataması zaten olmaz... hangi sene bu kadar atama yapıldı ki bence daha fazlasını beklemek sadece hayal kırıklığına sebep olur bu ek atamadan sonra yapılacak atama tabiki ağustos ataması olacaktır.
bu zamana kadar şubat atamasının olmadığı bir yıl yok.sizin yazdıklarınızla şubat ataması olmaz demek yanlış.şubat ataması yeni yılın ilk atamasıdır.her sene olmuştur.

Tepki Skoru
0
kızlar dün nimet hanım okulöncesine 10000 alıma 13000 kişi başvurdu 11000 aldık demiş ben dinlemedim eğer öyleyse 500 kişide büt varsa 2500 mezunmu var bana bir yanlışlık var gibi geldi memurlar nette ecem07 diye biri ve başkalarıda bu konuda kunuşmalrı yazmışlar duyduklarımı doğru yoksa nimet hanımın hesabımı yanlış eğer hesap doğruysa başvuran herkes atanır

Tepki Skoru
0
arkadaşım ne demek panik yapmaya yer arıyorsnuz? her yıl şubat ataması yapıır ve yine bu ümitle bekledik. herkes eşinin çocuğunun sevdiklerinin yanında olmayı,düzenli bi hayat kurup daha verimli çalışmayı belki bu atamayla planlıyo olabilir. ve şimdi atama yok denmesi insanı ister istemez üzüyor. tamam ağustosta olacak ama ozaman yeni mezun rakiplerimizde olacak şansımız azalacak. hakkımızda hayırlısı ne dyelim...

Tepki Skoru
0
Nihal öğr.açıklamasına katılıyorum.2009 da iyi bir sayıda öğr.alımı oldu.Düşünün bizden bir defada sadece 10.000 aldılar.Toplamda 2009 da alınan o.ö.öğr.13.000 oldu galiba.Şubat değil ağustos olsun ne farkeder.En fazla tercih edecek sayısına yeni mezunlar olarak 3000 kişi eklenir.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
arkadaşım ne demek panik yapmaya yer arıyorsnuz? her yıl şubat ataması yapıır ve yine bu ümitle bekledik. herkes eşinin çocuğunun sevdiklerinin yanında olmayı,düzenli bi hayat kurup daha verimli çalışmayı belki bu atamayla planlıyo olabilir. ve şimdi atama yok denmesi insanı ister istemez üzüyor. tamam ağustosta olacak ama ozaman yeni mezun rakiplerimizde olacak şansımız azalacak. hakkımızda hayırlısı ne dyelim...
arkadaşım yıllardan beri sadece bir ağustos döneminde bir de şubat döneminde öğretmen alınıyordu . bu sene şubat ın genel branşlar için söylüyorum alımı zaten aralıkta yapıldı. tekrar şubatta 10.ooo öğretmen alımını bekleyerek çok heveslenmeyelim derim . sadece sonradan yaşanan hayal kırıklıklarınızı düşünüyorum. olmasını elbette bende isterim bu sene ağustos ayından beri hesaplayın bakalım ne kadar okulöncesi öğretmeni alındı. diğer branşlar o zaman ne yapsın . istemek elbette serbest

Tepki Skoru
0
ben de bu seneki alımları düşününce daha fazlasının olacağına inanmıyorum..hele bizim branstan yeni mezunlar da beklenir gibime gelio..

Tepki Skoru
0
nimet hanım maliyeden 17000 sözleşmeli kadrosu istedi 10000 izin çıktı demekki bekleyen var 7000 olmasa neyle dolduracaklardı ayrıca 3959
3959 sözleşmeli ağustosta
1397 kadrolu ağustosta
10000 sözleşmeli eylülde aldılar
876 kadrolu aralıkta aldılar
853 şimdi alınacak
toplamda 17.085 alım olmuş olacak
bunun sadece 14812 si yeni alım olacak 19998 sözleşmelide kpss sıralamasına göre 5186 bekleyen var
stajer öğrencilerim var onlar söyledi 4.sınıf her yıl üniversitelerden 4000 kişi açıköğretimdende 2000 kişi varmış atanan yani bu yıl 6000 mezun geliyor 5186 da eski mezun kalırsa 11186 kişi kalıcak hesabıma göre

Tepki Skoru
0
Ben yüksekokul mezunuyum geçen sene kpss den 65 puan almıştım bu sene dershaneye yazıldım şuanda ücretli olarak çalışıyorum 2010 da yüksekokul mezunlarınındaiyi puan alırlarsa kadroya geçme imkanı var mı bilgilendirirseniz beni çok sevinirim şimdiden tşkrler

Tepki Skoru
0
Ben yüksekokul mezunuyum geçen sene kpss den 65 puan almıştım bu sene dershaneye yazıldım şuanda ücretli olarak çalışıyorum 2010 da yüksekokul mezunlarınındaiyi puan alırlarsa kadroya geçme imkanı var mı bilgilendirirseniz beni çok sevinirim şimdiden tşkrler
öğretmen olabilmek için lisans tamamlaman gerekiyor...

Tepki Skoru
0
bende dinledim az önce stv de canlı yayındaydı nimet çubukcu,ve 2010 da tek atama 2010 ağustos olucakmış
ya böyle kararlar akşam alınıp sabah uygulanır mu yaaa, en azından 1 yıl önce açıklama yapılması lazım ki, insanlar kendi seçimlerini buna göre yapsın. Çok insan madur olacak, yüksek puanla şubat atamasını (her yıl yapılan) bekleyenler oldu, asıl aralıkta atama olmasaydı o zaman kadrolu, bu birdebire çıktı... yeni sınav olunca çok şey değişecek, tüm sözleşmeliler kadrolu olacaktı hani, tamam onu geçtim şubat ataması neden iptal, MANTIKLI bir açıklama istiyorum

Tepki Skoru
0
ya böyle kararlar akşam alınıp sabah uygulanır mu yaaa, en azından 1 yıl önce açıklama yapılması lazım ki, insanlar kendi seçimlerini buna göre yapsın. Çok insan madur olacak, yüksek puanla şubat atamasını (her yıl yapılan) bekleyenler oldu, asıl aralıkta atama olmasaydı o zaman kadrolu, bu birdebire çıktı... yeni sınav olunca çok şey değişecek, tüm sözleşmeliler kadrolu olacaktı hani, tamam onu geçtim şubat ataması neden iptal, MANTIKLI bir açıklama istiyorum
haklısınız hcm ama bende buna bi anlam veremedim,nimet çubukcu böyle dedi,haa ne zman dediği yerine geldi diyecek olursanız bak buna sonuna kadar katılırım,sözleşmeli alım olmucak denildi ama bakın hala sözleşmeli alım var,olmalı da zaten,bu kadar açığı kapatamazlar,bence şubatta da atama olucak inşalh olur..

Tepki Skoru
0
Gelelim ağustosa; ağustosta alınacak öğretmen sayısı; 28bindir. 40 bin rakamının arkasına saklanarak insanlar kandırılmamalıdır. Şubatta atama yapmayacağım, ağustosta 40 bin atama yapacağım demek tamamen oyalamadan ibarettir.

inanmıyorum yaa.... hava şartlarını bahane ederek nasıl atama yapılmaz... çok tuhafff....... ağustosta alınacak öğrt. sayısıda 28.000!!!!!!!!!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle