Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce Okul Öncesi Forum..

Tepki Skoru
0
kesinlikle çok faydalı bir site açıkça sölemek gerekirse ben paylaşmanın anlamını güzelliğini burda çok daha iyi anladım iyiki böyle bir site var emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim... sevgili karaman55 arkadaşım karamanlı mısın?

Tepki Skoru
0
bir çok manevi değerin yitirildiği toplumumuzda 3.sayfa haberleri bu kadar ürkütücü boyutlara gelmişken bu forum manevi duygularımı güçlendiriyor.Hala iyi insanların varlığı, birçoğumuzun tanımadığımız yüzünü bile görmediğimiz kişilerdn çalışma alış verişinde bulunmak çok güzel.İşin en önemli boyutu da bunu kimsenin karşılık beklemeden yapıyor olması.Ben forumunuza yeni üye oldum ama yukarı da yazdığım nedenlerden dolayı bu forum bende bağımlılık haline geldi.Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Tepki Skoru
0
fikrim yok'la diğer hariç her şey bence! :) iyi ki var!

Tepki Skoru
1
Teşekkür ederiz güzel düşünceleriniz için:)

Tepki Skoru
0
bana göre sitemiz bir yardım kuruluşu ,,herkesin herşeyi paylaştığı güzel yürekli insanların iyilikte birbiriil ile yarıştığı kimsenin dışlanmadığı mükemmel bir site,,,biz içinde olmaktan çoook mutluyuz,,,emeği geçen herkese özelliklede selçuk hocama çok teşekkürler.....

Tepki Skoru
0
yalnız olmadığımı hissediyorum...malum oldukça sıkıntılı bi branş bizimki..iyi ki var okul öncesi forum:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle