Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce Okul Öncesi Forum..

Tepki Skoru
0
Bende henüz siteye aktif oLarak bi katkıda buLunamadım ama inanın bu sitedeki herkesten çok şey öğrendim ve öğreniyorum. PayLaşımLarınız benim ve çocukLarımın hayaLgücünü sınırLarına kadar zorLuyor ve bizi daha verimLi çaLışmaya yöneLtiyor. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmeyi bi gönüL borcu oLarak görüyorum. İyiki varsın OKUL ÖNCESİ FORUM, iyiki varsınız arkadaşLar;))

Tepki Skoru
0
ben forumu tesadüfen buldum.hemen üye oldum gercekten cok güzel oldugu kadar yararlı bir site.her konuda bize ışık tutuyor.emegi gecen herkese sonsuz teşekkürler...

Tepki Skoru
0
okul öncesi eğitim adına çok önemli bir adım bence bu işle ilgilenen ilgilenmeyen herkese çevremdekilere ve sınıfıma gelen stajerlere öneriyorum insanların birileriyle paylaşımı dostluğu bu zamanda benim için çok önemli başarınızı her zaman destekliyorum iyi çalışmalar buradaki herkes benim için bir numara

Tepki Skoru
0
daha çok yeniyim burda ama bir çocuk gelişimci olarak tek kelime yeterli bnce SÜPERSİNİZ!!!

Tepki Skoru
0
Çok yararlı bulduğum ve yararlandığım bir yuva benim için.Herkese teşekkürler emekleriniz için

Tepki Skoru
0
bende 3 seceneği kullandım ,bence okul öncesi forum gercekten ihtiyacı olanlar için iyi bir adres .ben buraya arkadaslık için girmiyorum fakat arkadaslık da güzel bir sey.ayrıca paylasım yapan herkese de burdan çooook teşekkürler.

Tepki Skoru
0
benim için ilk dört şıkkı ifade ediyor arkadaşlar

Tepki Skoru
0
ya pek giremiyorum nete ama girdiğim sürece geliyorum buraya arkadaşlıklar fln çok hoşuma gidiyor herkes saygı sevgi çerçevesinde paylaşım yapıyor ne kadar güzel bence:)

Tepki Skoru
0
herkese tesekürler cok katkı sahlıyo bız öğretmenlere payalasım olsun arkadaslık ne ıstesen var kısaca ıyıkı varsınınız

Tepki Skoru
1
okul öncesi forum demek ;seçeneklerde sayılan fikrim yok şıkkı dışındakilerin tamamı demektir.

Tepki Skoru
0
siteniz çok güzel olmuş benide aranıza kabul ettiginiz için teşekkürler

Tepki Skoru
0
girmeyeli uzun zaman oldu.ama burası bana çok şey kazandırdı.

Tepki Skoru
0
bende 3 seceneği kullandım ,bence okul öncesi forum gercekten ihtiyacı olanlar için iyi bir adres .ben buraya arkadaslık için girmiyorum fakat arkadaslık da güzel bir sey.ayrıca paylasım yapan herkese de burdan çooook teşekkürler.
http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?t=58218
linkteki konunuzda başarmışsınız.
yine başarılarınızın devamını diliyoruz.

dosya-resim ekleme konusunda detaylı bilgi ararsanız lütfen bakınız;
http://www.okuloncesiforum.com/forumdisplay.php?f=85
Çok teşekkür ederim öğretmenim. O benim ilk denememdi nasıl yolladığımı da hatırlamıyorum.Onu ben tarayıcıdan aktardım. Nasıl yolladım anlayamadım asıl göndermek istediklerim çok güzel ve herkesin işine yarayacak etkinlikler verdiğiniz linkten de yararlandım saatlerce uğraşıyorum ama yollayamıyorum.

Tepki Skoru
0
bence burda her şey var en onemlisi de her kesin tek amacı var o da çocuklarımızı geleceğe el ele vererek en iyi şekilde hazırlamak . burdan herkese çoooooooook teşekkür ediyorum

Tepki Skoru
0
meraba aranıza yenı katıldım:)benım ıcın cok sey ıfade edıcek bu sıte buna emınım burda aradıgım herseyı bulucam paylasım arkadaslık dostluk ve sevgı en basta olmak uzere

Tepki Skoru
0
bende ilk dört şıkkı işaretledim arkadaşlarımında dediği gibi ilk zamanlar faydalandığım sonra paylaştığım şimdide sevgi,dostluk arkadaşlık kurduğum bağımlılık yapan bir site haline geldi ,burada olmaktan çok mutluyum..tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürler:)

Tepki Skoru
0
Bende kullandim oyumu .. Benİm İÇİn de vazgeÇİlmez bİ sİte okuldan gelİr gelmez okulÖncesİ sİtesİne gİrİyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle