Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce Okul Öncesi Forum..

Tepki Skoru
0
benim için okul öncesi forum sevgi dostluk arkadaşlık ve paylaşım iyiki varsın

Tepki Skoru
0
Paylaşım en güzeli de bu insanın olduğu heryerde payşaşım ve yardımlaşma adına çok güzel.bağımlılıkta diyorum.

Tepki Skoru
0
bence sadece yukarıdaki seçeneklerle sınırlı değil herkesin isteklerine cevap verebilen bir site bazen bir aile bazenn bir arkadaş bazen sadece paylaşım amaçlı... sen neyi istiyorsan bu site onu sana veriyor. herkesin ellerine sağlık..

Tepki Skoru
0
Ben bu siteye yeni girdm saylır.devamlı arkadaşların etkinliklerini izliyorum.Öncelikle böyle bir site hazrlayan herkesin eline sağlk diyorum.Sonra güzel etkinliklerini paylaşan bütün sitedeki arkadaşlara teşekkür ediyor emeklerine sağlık VE DE yaratcılıklarında başarılar diliyorum.Anketi bende doldurdum.BUrası gerçekten önce bütün bilgi ve emekler paylaşıldığı için PAYLAŞIM..bundan doğan SEVGİ,, DOSTLUK,,ARKADAŞLK, tabiki PAYLAŞIM,,,İHTİYAÇ..Sonundada BAĞIMLILIKKKK.... hepsi bir yana bu site resmen BAĞIMLILIK yapıyor(tıpkı bende olduğu gibi)Gece yarılarına kadar bakan biri oldum resmen:) sitede emeği olan bütün arkadaşlara benden BOLLLl TEŞEKKÜRLERR SEVGİLER rr,SAYGILARRR.......

Tepki Skoru
0
Çok ciddi, seviyeli bir forum...Emeği geçen herkese teşekkürler...

Tepki Skoru
0
bende oy kullandım bu site benim için de cidden çok önemli benim çoğu zaman can kurtaranım oluyor.mesleğimi çok seviyorum onun için her gün bir öncekinden daha iyi daha başarılı etkinlikler yapmak istiyorum.site her anımda bana yetişiyor tüm arkadaşlara teşekkürler her türlü paylaşım ve yenilikler için

Tepki Skoru
0
Aradığım herbilgiyi bulabiliyorum.Kaynak ansiklopedi gibi oldu benim için.
İyi ki varsınız,iyi ki varsın okulöncesi eğitim.

Tepki Skoru
0
ben uzun zaman önce liseden mezun oldum 3.sınıf stajı sayesinde bu site gibi diğer sitelerden haberder oldum keşke biizm zamanımızda da böyle imkanlar olsaydı diye iç geçiriyorum mezun olunca ilk işim stajda yaptıklarımı yayınlamak olcak ve ayrıca :36_7_8: öğretmen olunca herşeyi paylaşmak istiyorum.

Tepki Skoru
0
Bende katkı da bulunamamanın sıkıntısını yaşıyorum. Ancak hemen hemen hergün giriyorum ve çok faydalanıyorum. Emeğinize ve yüreğinize sağlık.

Tepki Skoru
0
okulöncesi forum bilgi, deneyim ve ürünlerin paylaşıldığı samimi bir ortam

Tepki Skoru
0
bende arkadaşlara katılıyorum burda çok büyük bir paylaşım var iyiki üye olmuşum

erk

Tepki Skoru
0
Okuloncesi forum sitesinin varlığından çok mutluyum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederm. Bu sitenin varlığı bilgi paylaşımı konusunda, büyük bir açığı kapattığını düşünüyorum. Benim gibi ortayaş öğretmenlere yenilikleri takipetme, unuttuklarımızı hatırlatma adına çok faydalı oldu. Bildiğini kendine saklama devrinden, En güzel projelerle daha çok çoculara ulaşma, daha faydalı olma adına harika bir site. Ben ve benim yaşıtlarım siteden faydalanabiliyoruz ama malese teknolojiji tam kullanamadığımız için sizlere teşekkür etmekten başka paylaşımda bulunamıyoruz. Sizlere çalışmalarımızdan örnekler gönderemediğimiz için kusurumuza bakmayın. Bazı sitelerde paylaşım olmadan konuyu açamıyorsunuz. Ama dosya göndermesini biliyormusunuz demiyorlar. Genç arkadaşlarıma paylaşımlarından dolayı teşekkürlerimi gönderiyorum. Site kurucularına da bizleri paylaşımımız olmadığı halde kabul ettikleri için sonsuz sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.

Tepki Skoru
0
benim için arkadaslık, paylasım,bağımlılık kısacası hersey.En basıtı sıkıştığım bır noktada kurtarıcım dıyebılırım.IYKI VARSIN .Emeği geçen herkese tesekkur ederım.

Tepki Skoru
0
ben yeni kayıt oldum.tabi kaydolmadan önce sitenizi bayağa inceledim.okul öncesi eğitim için ve okul öncesi öğretmenleri için çok yararlı buldum
.emeği geçen herkese TŞK.El,nize,emeğinize sağlık

Tepki Skoru
0
diğer sitelere göre daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.bu yüzden vazgeçemiorum.teşekkürler....:)

Tepki Skoru
0
Harika bir site başka bir söze gerek varmı.... Üye ol seninde olsun...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle