Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sivastan Sevgi Damlaları

Tepki Skoru
0
sevgili fidan,aramıza tekrar hoşgeldin.bende sivaslıyım.hatta suşehri ne çok yakınım ve orayı çok iyi bilirim.orda olduğun için çok şanlısın...

Tepki Skoru
0
evet çok güzel bir ilçe...neslihncım sen nerdesin... yolun buralara düşerse bir çayımı içersin artık...çok sevindim hemşerim... görüşürüz...

Tepki Skoru
0
neden olmasın....beklerim görüşürüz...:):)

Tepki Skoru
0
yedim fidancım keteleri ahhhh birde dall turşusunu çok özledim bat yemeğini ayyy bu gidişle misafirin çok olacak he birde pidesini özledim.... kendine iyi bak sevgilerimle...

Tepki Skoru
0
sivaslıların birde misafir perverlikleri meşhurdur...daha doğrusu türk insanının öyle...her zaman beklerim...sevgilerimle...

Tepki Skoru
0
:36_7_8:mrb arkadaşlar ben de karabük ili yenice ilçesinde ana sınıfı öğrt. olarak çalışmaktayım .bu sene görevde 7. yılım çok güzel bir site vebu sitede herkes paylaşımcı yardımcı birbirine

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşım ben de sivas merkezde 2 sene görev yapmıştım hala o günlerimi arıyorum çok güzel bir şehir ve insanları çok sıcakkanlı çok özlüyorum oraları memleketimde olmama rağmen

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende Sivas Merkez Öğretmenler İlköğretim Okulu'nda görevliyim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle