Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sivastan Sevgi Damlaları

Tepki Skoru
0
hoşbulduk arkadaşlar...umarım okuloncesi adına birlikte bişeyler yapabiliriz...bu sitede çok güzel bir bağlılık var...beraber yaptığımız yolculuktan olsa gerek....

Tepki Skoru
0
Aramıza hoşgeldiniz...:) Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...

Tepki Skoru
0
fidan aramıza hoşgeldin. ben bir anne olarak sitemizden çok şey öğreniyorum.arkadaşlarımın sayesinde oğlumla beraber güzel etkinlikler yapıyor ve oğlumla güzel vakit geçiriyorum.yani güzel paylaşımlarımız oluyor.seninle de güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle

Tepki Skoru
0
bende sivasta 2 yıl çalıştım kongre ilköğretim okulu anasınıfı selamlar

Tepki Skoru
0
HOŞGELDİN FİDAN ARKADAŞIM ŞUANDA GÖZLERİM DOLDU BENİM GÖZÜMDE SİVAS ÇOK ÖNEMİ OLAN ŞEHİRLERDEN BİRİYDİ ÖZLEM DUYUYORUM HALEN SİVASA ÇOK ŞANSLISIN BENCE ARKADAŞIM KOLAY GELSİN SENİ TANIMAK ÇOK GÜZEL

Tepki Skoru
0
evet arkadaşım sivasta çalışmak çok güzel...mesajı yeni okudum..eğer yolunuz düşerse beklerim...bir çayımızı içersin artık...sevgiyle kal arkadaşım...

Tepki Skoru
0
İnşallah arkadaşım gelmek isterim..Oraları çok iyi bilirim gözlerim kapalı tanırım sokaklarını..
Sen çayı hazırla benden de sıcak simitlerle hoş bir sohbetle kapındayım unutma...

Tepki Skoru
0
TABİKİ MEMNUNİYETLE.... NE ZAMAN İSTERSEN GEL...TATİLDE BEKLERİM SENİ....GÖRÜŞÜRÜZ....

Tepki Skoru
0
bende kongre ilk öğretim okulunda 2 yıl çalıştım fidan çok güzel bir şehir hoş geldin hangi okul olduğunu söylememişsin?

Tepki Skoru
0
bayraktar ben merkezde çalışmıyorum...
suşehri ilçesindeki kız meslek lisesinde...tanıştığıma memnun oldum...ayrıca sivas gerçekten güzel...bilirisn kete ve pidelerinin tadı birbaşka...küçük bir öneri yolunuz düşerse yemeden gitmeyin..... :):)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle