Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sinop eğitim fakültesi ve sınav soruları

Tepki Skoru
0
ben b şubesindenim sitemizde sizin şubeden yok malesef bizim sınıftan varda...sizin şubeyi pek tanımam zaten sima olarak bilirimde isimleri pek bilmem yani :D

Tepki Skoru
0
sinop eğitim fakültesini resmini bulursanız sayfaya eklermisnz şimdiden çok çok tşk

Tepki Skoru
0
sevilayı ben de çıkaramadım valla .ya işe bak sen aynı okulda oku tanısma burda tanış .di mi ya?

Tepki Skoru
0
bu arada atama sayılarını duydunuz di mi?of ya moralim bozuldu.valla Allah hepimize yardım etsin kızlar cadiiiiiiiiii ayliiiiiiiiiiiiiiiin size diyooooooom çalışışıııııııın.tabi ben de:(offfffffff

Tepki Skoru
0
ekolaser_19' Alıntı:
slm millet bende geleyim dedim nbr musta nasılsn bakem
musta değil mustafa düzelt şu ağzını artık öğretmen olcan :p:p

mojo' Alıntı:
sinop eğitim fakültesini resmini bulursanız sayfaya eklermisnz şimdiden çok çok tşk
okuldayken 19 mayıs üni'nin armasını istediğini söylemiştin burda da fakülte resmi demişsin. :D Neyse. Sanırım ikisi de vardı bende. Bilgisayarımdaki yerini bulduktan sonra eklerim.

cadi57' Alıntı:
bu arada burya bizden yeni arkadaşlarda gelmiş heralde..:):)
moje sanada slm..:Dismin nedir moje sinop eğitimdenmisin?:D
Evet ekolaser_19 da moje de bizim sınıftan. Ama ne olur ne olmaz ben isimlerini söylemiyim. Belki devlet sırrı filandır. kızmasınlar sonra bana :D

Tepki Skoru
0
Bu Sinop Eğitim Fakültesinin Resmi:

Bu Da Okul Armasının Resmi:

Arşivimi Karıştırırken Ekolaser_19 Ve Mojo'nun Resimlerini ; Hatta Aaylin_21'in Bizim Sınıfa Gelip Sabit Hocayla Tartıştığı (Pek De Tartışmas Sayılmaz Ama Olsun :D) Resimleri De buldum. Ama Çok Genç Olduğum Ve Yaşayacak Ömrüm Olduğunu Düşündüğüm İçin O Resimler eklemiyorum :D:D:D

Tepki Skoru
0
çok sagol mustafa cadı57 sanada slm evet sinop eğitimdeyim bende malesef: (

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar!!!!Burda fakülteden birilerinin olması güzelmişşş yaa:))

Tepki Skoru
0
bence de resimsiz de olurdu be:)zaten sinop eğitimliler biliyo fazlasıyla bi de millete göstermeye gerek yok ya :)
neyse siz bilirsiniz tabi.
fikir benimki de nacizane:)

Tepki Skoru
0
ya niye bu kadar taktınız resme bana lazımdı bularsanız ekleyin ded sagolsn mustafa bulmuş tamm daha bişey istemem allah allah (okuluda bölümüde sevmesemde lazım ve bulmak zorundaydım)

Tepki Skoru
0
tartışma yok. bakın ben şiddete karşıyım ama şiddeti seven arkadaşlarım var. dövdürürüm sizi :D

Tepki Skoru
0
mustafaaaaaaaa yasın çok genç kıyma istersen kendine :D cadıııııı dilhasaaaaaa tuzunuz kuru tabi :D valla bozmayın kafamı hepinizin gizli gizli resmini çekip yayarım cümle aleme :D:D:D:D:D:D
bu arada aramıza yeni katılan arkadaslar HOŞGELDİNİZ :D

Tepki Skoru
0
slmm bende sinop eğitimm akliman yurduna slmlarr mezunum da birazzz

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaslar ben mezun emine mendu nasılsınız bakalım nasıl gidiyor umarım hepiniz iyisinizdir ve hersey yolundadır.sinop nasıl? geçen sene mezun oldum beni tanıyanlarınız muhakkak vardır eğer varsa msjlarınızı bekliyorum ve sizlerden bir ricam olcak lütfen nilüfer hocaya benden selam götürün ve ona ulaşmak için çok uğraştığımı ama ulaşamadığımı söleyin lütfen bu isteğimi yerine getirin.bu dönem ve önümüzdeki dönem staj yapcaksınız size arkadas tavsiyesi sadece günlük planlarınıza dikkat etmeyin gerçekte atandığınızda daha farklı şeylerle basbasa kalıyosunuz ve bunları şuan sadece staj yaptığınız okullardan öğrenebilirsiniz.neyse arkadaslar hepinize kolay gelsin msjlarınızı bekliyorum bütün hocalara çok selam ve sizlerede[/font]

Tepki Skoru
0
merhaba öznur sen hangi sınıftansın a dan mı yoksa b den mi?eğer a şubesindeysen seni muhakkak tanıyorumdur.msjında yakın arkadaslarından bahsedersen seni çıkartabilirim.bu arada ben geçen yılın bölüm birincisiyim nilüfer hocaya bu şekilde sölersen daha kolay hatırlar.şimdiden çok tesekkür ederim.mezun olmak ve işe baslamak gerçekten çok güzel ama zorlukları da çok fazla neyse görüşmek üzere

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle