Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sinop eğitim fakültesi ve sınav soruları

Tepki Skoru
0
ya ne yapalım kalkıp gitmeye eriniyoruz bizde yazalım burdan diyoruz işte kolay oluyor ya:D:D:D:D:D:D:D:D:D: sen yurttamı kalıyorsun öznur? birde staj raporlarını nasıl alabiliri hangi günler geliyorsunuz okla? okula geldiğiniz gün ben senden alsam çok ii olur ya teşekkürler

Tepki Skoru
0
ooooooo tanımıyosanız kolay...kırmızı karanfil takın yakanıza aynı gün :D:D:D:D

Tepki Skoru
0
tabi aylin kırmızı sarı mavi karanfillerden bir buket oluşturur yakamıza takarız :D:D:D:D:D:D:D olmaz mı ? sende takarsın bizim gibi kantinde buluşuruz.:D:D:D valla okula gerçekten öyle gittiğimizi düşünün ya okula ii matrak oluruz:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tepki Skoru
0
sinopta okuyan sayı arkadaşlarım 1. 2. 3. ve 4. sınıfta okuyan arkadaşlar herkez aklında olan sınav sorularını buraya yazarsa yeni gelen arkadaşalar yardım etmiş oluruz çünkü nülifer hocaya alışmak kolay olmuyor çünkü ben üç senede ilke yöntem dersini zor geçtimde :D:D:D:D:D şimdiden herkese teşekkür ederim sınavlarda yakalaşıyor unutmayalım lütfen herkese başarılar

Tepki Skoru
0
Selamlar arkadaşlar!!!
Ben de Sİnop Eğitim Fakültesinde okudum ve okul öncesi bölümünün ilk mezunlarındanım..şu an meslekte 2. yılım ve inanın bölümümü o kadar çok seviyorum ki ,iyi ki O.Ö.ÖĞRETMENİ olmuşum diyorum.

Tepki Skoru
0
Serkan kardeşim,nilüfer hocanın dersinden geçmek zordur sana katılıyorum,ama sizlere tavsiyem "NİLÜFER HOCAYI ÇOOOOOOOOOOK İYİ DİNLEYİN"" KPSS sınavında çözdüğüm her soruda hocamın sesi kulaklarımdaydı,söylediği her cümle bir sınav sorusu olarak karşıma gelmişti ve hiç çözmekte hiç zorlanmadım,Sağolsun beynimize öylebir kazımışki bilgileri...

Tepki Skoru
0
sağol arkadaşım,size de başarılar diliyorum.

jiX

Tepki Skoru
0
Slmlarrr.. Bende Sinop Eğitimdenim.. O.Ö 2-B Frkn.. Serkan sen 3-B deki Serkan'mısın Bizim sitemize girmezsin buralara yaz bakalım :)) Bu arada site güzel olmuş yapan arkadaşların eline sağlık.. Yakında Sinop Eğitime özel bi site açmayı düşünüyoruz.. sürprizlerimizi bekleyin ;)

Tepki Skoru
0
Siteye girenlerin cogu sigara odasinin yanindaki koridora ugruyor zaten. bigun oraya girip site isini solersen baya bi kisi ile tanisirsin sanirim :p

Tepki Skoru
0
ben yokum diye hayat durdu sanırım..kimse cevaplamıyor :D:D:D:D

Tepki Skoru
0
Selam arkadaslar bende geldimm..:DBende sinop eğitimdenim..cadi57-aylin naber kızlar..:):)

Tepki Skoru
0
Eveeett nihayet bende üye olabildim..:DBende okulöncesi 4 lerdenim..:D:DSezen le bende katıldık aranıza arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
meraba arkadaşlar bende sinopta okuyorum okulöncesi 4 kişi gördüm bu kadar mıyız bencede yayalım bu siteyi

Tepki Skoru
0
ya pardon arkadaşlar ya ben diğer sayfalara bakmamışım baya var mışız yaaaaa

Tepki Skoru
0
nilüfer hocanın sınavları iyidir ya hocanın soracağı sorular belli defterdki hrşeyi soruyor

Tepki Skoru
0
okulöncesi 2 lere sesleniyorum nilüfer hocanın dersine materyal buldunuz mu ben bulamıyorum ya hoca bide bu ayın sonunda istiyomuş ben daha tatildeyim siz ne yaptınız arkadaşlar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle