Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Selçuklular Burada !!!

Tepki Skoru
0
nagiş şuben hangisi senin.büyük ihtimal aynı sınıftayız seninle.görüşmek üzere

Tepki Skoru
0
bu topluluğun faaliyetleri neden eğitim fakültesi öğrencilerine de duyurulmuyor sadece alaaddin keykubat kampüsüyle sınırlı kalıyor acaba...

Tepki Skoru
0
Arkadaşım acaba neden ? Bizde bundan çok muzdaribiz, ulaşabildiğimiz arkadaşlarımızın çoğu zamanlarının çok az olduklarını söylüyorlar, eğer bu işe gerçekten gönülvermiş arkadaşlar tanıyorsan topluluğumuzun e-posta adresine (okuloncesiegitimedestek@hotmail.com) ileti atarsanız seviniriz. Birde her ay topluluklarının tümünün etkinliklerini tanıtan bir broşür bastırıyor S.S.K.D.B. Bu broşürede Süleyman Demirel Kültür Merkezinden Ulaşabilirsin. Kolay gelsin, iyi çalışmalar...

Tepki Skoru
0
lilasema' Alıntı:
nagiş şuben hangisi senin.büyük ihtimal aynı sınıftayız seninle.görüşmek üzere
[size=x-large]mrb lilaesma inşallah tanışırız senin şuben hangisi müzik hocanız kim?:36_1_21:[/size]

Tepki Skoru
0
Eğitim fakültesinden topluluğa üye olan arkadaşlar vardır muhakkak.Onlar aracılığıyla eğitim fakültesinde de çalışmalarınızı duyurabilirsiniz.Zaten bu işe gönül vermiş,topluluğunuza üye olmuş kişilerinde zamanım yok gibi bi bahaneyi öne sürmeleri düşünülemez.

Tepki Skoru
0
arkadaşım maalesef eğitimden hiçbir arkadaş yok topluluğumuza üye olan :(

Tepki Skoru
0
en azından gerçekleştirilen faaliyetlerden haberimiz olsa ve takip etme şansımız olsa bizlerde ne yapmamız gerektiğini bilir ve elimizden geleni yapmaya çalışırız..eğitim fakültesinde okulöncesi öğretmenliği bölümü gerçekten arka planda kalmış bi bölüm diye düşünüyorum. kendimizi kanıtlamamız açısından bu topluluk bi aracı olabilir

Tepki Skoru
0
olabilir evt ama birçok arkadaşımızın daha böyle bir topluluk olduğundan haberi bile yok.

Tepki Skoru
0
evet kimsenin haberi yok
ben de yakın buldum burayı ve kimse bilmiyo burayı
bizim yapmamız gereken ne tam olarak?

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR MÜSAİT BİR ZAMANDA GÖRÜŞME İMKANIMIZ OLURSA İYİ OLUR, EĞİTİM FAKÜLTESİNE ULAŞAMIYORUZ GERÇEKTEN, HATTA BİR KERESİNDE AFİŞ ASMAYA ÇALIŞTIK EĞİTİME NELERLE KARŞILAŞTIK BİR BİLSENİZ...

Tepki Skoru
0
o zamn ulaşamamanızın sebebi, yani bunun sorumlusu fakültemizden kaynaklanan sorunlar mı bunu mu demek istiyosunuz ya da problem tam olarak ne öğrenebilir miyiz rica etsem

Tepki Skoru
0
açıkçası bende merak ettim nedir bu sorunlar ayrıca fakültemizn de bir sorun çıkaracağını sanmıyorum...

Tepki Skoru
0
FAKÜLTENİN BAZI SOSYAL ETKİNLİKLERE FAZLA SICAK BAKMAMASI VE ÖĞRENCİLERİN İSTEKSİZ OLMASI, BİRDE BİR TÜRLÜ BÖLÜM BAŞKANINIZA ULAŞAMIYORUZ, AMA EN KISA ZAMANDA EĞİTİME GELİP GÖRÜŞECEĞİZ TEKRAR.

Tepki Skoru
0
öğrencilerin isteksiz olması derken ne demek istediniz dediğim gibi birçok kişinin topluluktan haberi yok siz fakülteye gelip gerekli tanıtımı yapıp talep görmediyseniz o zaman böyle bir yargıya varabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
ayrıca bölüm başkanına ulaşamama gibi mazerette kabul edilebilir değil. size gün saat veriim isterseniz salı günü saat 8. 40ta bölüm başkanımız fakülte sınırları içerisindedir teşekkürler tabiki sadece bununla sınırlı olduğu da söylenemez yardımcı olmak istedim ulaşmanız konusunda

Tepki Skoru
0
ARKADAŞIM BİZ SINIF SINIF DOLAŞIP TOPLULUK TANITIMI YAPACAK DURUMDA DEĞİLİZ, ZATEN BU YÖNTEMİ KULLANAN DA BİR TOPLULUK YOK ÜNİVERSİTEMİZDE, AMA BÖYLE BİR TOPLULUK OLDUĞUNU SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİ TAKİP EDEN ARKADAŞLARIMIZ MUHAKKAK BİLİR, BİZİMLEDE İLETİŞİME ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNÜ KULLANARAK GECEBİLİRDİ.

Tepki Skoru
0
selcuk_univ' Alıntı:
ayrıca bölüm başkanına ulaşamama gibi mazerette kabul edilebilir değil. size gün saat veriim isterseniz salı günü saat 8. 40ta bölüm başkanımız fakülte sınırları içerisindedir teşekkürler tabiki sadece bununla sınırlı olduğu da söylenemez yardımcı olmak istedim ulaşmanız konusunda
BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, EN KISA ZAMANDA BÖLÜM BAŞKANINIZLA GÖRÜŞMEYE ÇALIŞACAĞIZ.

Tepki Skoru
0
ben size sınıf sınıf dolaşıp tanıtın demedim fakülte dedim kampüste faaliyetler nasıl yürütülüyorsa eğitim de de yürütülebilir ayrıca birçok topluluğuda tanıtım yaparken görüyoruz.

Tepki Skoru
0
rica ederim. eğitim fakültesinde gerçekten değeri bilinmeyen bi blm olduğumuz için tüm bu çabalar. bizi de anlamanız dileğiyle. yapılacaklar için şimdiden teşekkürler.

hilalcim yaa sen de bi dur nefes al sakin:D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.