çok güzel bir çiçek...yalnız bu tür kağıtları bulmak çok zor ve masraflı...kolay bulunabilen bir şey olsa kendimize bile yapabiliriz ....teşekkürler...
SİZ EN İYİSİNİ VE DOĞRUSUNU BİLİRSİNİZ!!!EVET KİRLENİNCE YIKARIZ...SÜPER HOCAMbiz de kartondan deil de temizlik bezleri var ya renkli viledalardan yaparız......hem kalıcı olur hem de kirlenirse yıkanır![]()
hııım dediğini anladım.sünger kağıt moougummi diye satılıyor.çeşitli renklerde.ewet o da güzel fikirbenim aklıma bazen şey de geliyor....özellikle anaokullarında duvara kapıya yapıştırılan figürler var çok ucuza satılıyor..genellikle hayvan figürleri var hatta aynalı olan türleri de var ..mutlaka biliyorsunuz görmüşsünüzdür ismini de bilmiyorum..faaliyet yapılacağı zaman onlardan alıp kesilebilir kullanılabilir...özellikle çiçek yada proje çalışmalarında....acaba yanlış mı düşünüyorum...ya da farklı fikri olan var mı?tabi ki olmazsa yine düz karton kullanacağız...
EVET EVET BEN BİLİYORUM...ÇOK GÜZEL BİR FİKİR HOCAM,,DENEMEK LAZIMbenim aklıma bazen şey de geliyor....özellikle anaokullarında duvara kapıya yapıştırılan figürler var çok ucuza satılıyor..genellikle hayvan figürleri var hatta aynalı olan türleri de var ..mutlaka biliyorsunuz görmüşsünüzdür ismini de bilmiyorum..faaliyet yapılacağı zaman onlardan alıp kesilebilir kullanılabilir...özellikle çiçek yada proje çalışmalarında....acaba yanlış mı düşünüyorum...ya da farklı fikri olan var mı?tabi ki olmazsa yine düz karton kullanacağız...
DENEMEK LAZIMEVET EVET BEN BİLİYORUM...ÇOK GÜZEL BİR FİKİR HOCAM,,DENEMEK LAZIM
ewet sevilcim.hem kirlenince yıkama kolaylığı var hem de rengarenk çok cici görünüyorlar...rica ederim hocam...ben teşekkür ederim....ama temizlik bezinden kuklacıklar yapmıştım...renk renk çok güzel ve dikkat çekici olmuştu...sene sonunda makineye attım tertemiz oldular....çok kullanışlı oluyorlar...
ne kadar güzel sözler söylemişsinizbiz de sana teşekkür ederiz canım....gerçekten gönderdiğin faaliyetler çok güzel ve işe yarar....inşallah öğretmenliğe başladığında bu bilgilerini layıkıyla hakettiğin ölçüde kullanırsın ki bunu yapacağına inanıyorum...öğrencilik ve öğretmenlik öylesine farklı ki ben hayallerimden çok farklı bir ortama gittim.bende senin gibi çok araştırmacıydım...ama öyle bir yere gittim ki üniversite sadece benim için güzel bir mazi....4 yıllık bir öğretmen olarak söylüyorum sen sen ol bu idealistliğini ve çalışkanlığını hiç kaybetme...
arkadaşım measjını şimdi gördüm etkinliğine yorum yaptıktan sonra o yüzden tekrar bir mesaj atıyorum.ne kadar güzel sözler söylemişsinizçok mutlu oldum ama ben KPSS sınavını kazanamıycağım için sözleşmeli öğretmenlik yaparım artık
HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM![]()
mesajını şimdi gördüm canım...karar vermek için biraz erken değil mi?ben kpss ye sadece 15 gün hazırlandım...ve ilk atama da kadrolu atandım...senin daha vaktin var...bence foruma zaman ayırdığın kadar sınava da ayır....sınavı kazandıktan sonra günler aylar yııllar senin....kimse seni pc'nin başında alamaz...adam akıllı çalışırsan paşa paşa kadrolu atanırsın...seni tanımıyorum ama azimli birine benziyorsun....başarabilirsin....herhalde son sınıfa geçtin?ümütsiizliğe kapılma...Allah var NO PROBLEMMM.....