Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sapi Pipet-kökü Pasta çok Güzel Bir çiçek :d

Tepki Skoru
0
aaaa çok güzel fikir....benim misafirim çok oluyo.düşünsene masanın üzerine hazırlanmış kek tabakları,börekler,tatlılar... süper bi görüntü olur:)teşekkür ederim canımcım:)

Tepki Skoru
0
weee ayrıca okulda yeme problemi olan çocuklar için de çok hoş bir sunum olur:)iştah açıcı:)

Tepki Skoru
0
çok güzel bir çiçek...yalnız bu tür kağıtları bulmak çok zor ve masraflı...kolay bulunabilen bir şey olsa kendimize bile yapabiliriz ....teşekkürler...
:D:D:D:D haklısınız hocam ama ne diyeyim...paylaşım bu,fikir versin bize diye..bizler düz kartondan yaparız dimi :):):):)

Tepki Skoru
0
biz de kartondan deil de temizlik bezleri var ya renkli viledalardan yaparız......hem kalıcı olur hem de kirlenirse yıkanır:)

Tepki Skoru
0
benim aklıma bazen şey de geliyor....özellikle anaokullarında duvara kapıya yapıştırılan figürler var çok ucuza satılıyor..genellikle hayvan figürleri var hatta aynalı olan türleri de var ..mutlaka biliyorsunuz görmüşsünüzdür ismini de bilmiyorum..faaliyet yapılacağı zaman onlardan alıp kesilebilir kullanılabilir...özellikle çiçek yada proje çalışmalarında....acaba yanlış mı düşünüyorum...ya da farklı fikri olan var mı?tabi ki olmazsa yine düz karton kullanacağız...
hııım dediğini anladım.sünger kağıt moougummi diye satılıyor.çeşitli renklerde.ewet o da güzel fikir:) teşekkürler sevilcim:)

Tepki Skoru
0
benim aklıma bazen şey de geliyor....özellikle anaokullarında duvara kapıya yapıştırılan figürler var çok ucuza satılıyor..genellikle hayvan figürleri var hatta aynalı olan türleri de var ..mutlaka biliyorsunuz görmüşsünüzdür ismini de bilmiyorum..faaliyet yapılacağı zaman onlardan alıp kesilebilir kullanılabilir...özellikle çiçek yada proje çalışmalarında....acaba yanlış mı düşünüyorum...ya da farklı fikri olan var mı?tabi ki olmazsa yine düz karton kullanacağız...
EVET EVET BEN BİLİYORUM...ÇOK GÜZEL BİR FİKİR HOCAM,,DENEMEK LAZIM

Tepki Skoru
0
rica ederim hocam...ben teşekkür ederim....ama temizlik bezinden kuklacıklar yapmıştım...renk renk çok güzel ve dikkat çekici olmuştu...sene sonunda makineye attım tertemiz oldular....çok kullanışlı oluyorlar...
ewet sevilcim.hem kirlenince yıkama kolaylığı var hem de rengarenk çok cici görünüyorlar...

Tepki Skoru
0
vallahi "sevil hocamla esra hocama" çok TEŞEKKÜR ederim

Tepki Skoru
0
harika ne güzel bi şeymiş bu temizlik bezleri artık bizim sıklıkla kullandığımız malzemeler oldu zaten;çokda ucuzlar;çiçekleri ondan yapılırsa çok da şık olur bence

Tepki Skoru
0
çocukları cezbedecek bir görüntüsü var.hemen denemeli.teşekkürler canım

Tepki Skoru
0
biz de sana teşekkür ederiz canım....gerçekten gönderdiğin faaliyetler çok güzel ve işe yarar....inşallah öğretmenliğe başladığında bu bilgilerini layıkıyla hakettiğin ölçüde kullanırsın ki bunu yapacağına inanıyorum...öğrencilik ve öğretmenlik öylesine farklı ki ben hayallerimden çok farklı bir ortama gittim.bende senin gibi çok araştırmacıydım...ama öyle bir yere gittim ki üniversite sadece benim için güzel bir mazi....4 yıllık bir öğretmen olarak söylüyorum sen sen ol bu idealistliğini ve çalışkanlığını hiç kaybetme...
ne kadar güzel sözler söylemişsiniz:( çok mutlu oldum ama ben KPSS sınavını kazanamıycağım için sözleşmeli öğretmenlik yaparım artık:):):)

HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)

Tepki Skoru
0
Evet Canim Arkadaşlarimmmmmm ...çok Güzel Bir çalişma Beyenmenize çok Sevindim :)

Tepki Skoru
0
ayyy benim karnım acıktı şimdi süper bunlar her sofraya lazım:)

Tepki Skoru
0
ne kadar güzel sözler söylemişsiniz:( çok mutlu oldum ama ben KPSS sınavını kazanamıycağım için sözleşmeli öğretmenlik yaparım artık:):):)

HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)
arkadaşım measjını şimdi gördüm etkinliğine yorum yaptıktan sonra o yüzden tekrar bir mesaj atıyorum.
ben geçen seferki sınavda 78 aldım ve şu anda sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum kuşadasında. sandığın kadar kötü ve küçümsencek bir şey değil. öncelikle bunu söyleyeyim. standart olarak kadrolularla aynısın.ama durum idareden idareye değişebiliyor.yasal olarak pek çok hakkımız var artık.benim tanıdığım bazı kadrolu öğretmenler sözleşmeli olmayı tercih ederdik diorlar. nedenlerinden biri atama.ben emekli olana kadar aynı okulda çalışabilirim ama kadrolunun 3 yıl sonra ataması olacak . byle bir sürü neden var. bence güzelce araştır. ben memnunum sınva tekrar girdim ama tercih yapmayabilirm. benim şartlarımda çok iyi.bağımsız anaokulundayım. okulumuzn durumu da iyi. ben şanslıyım galiba:) inş. sende iyi bir yerlerde göreve başlşarsın

Tepki Skoru
0
mesajını şimdi gördüm canım...karar vermek için biraz erken değil mi?ben kpss ye sadece 15 gün hazırlandım...ve ilk atama da kadrolu atandım...senin daha vaktin var...bence foruma zaman ayırdığın kadar sınava da ayır....sınavı kazandıktan sonra günler aylar yııllar senin....kimse seni pc'nin başında alamaz...adam akıllı çalışırsan paşa paşa kadrolu atanırsın...seni tanımıyorum ama azimli birine benziyorsun....başarabilirsin....herhalde son sınıfa geçtin?ümütsiizliğe kapılma...Allah var NO PROBLEMMM.....

bilemiyorum hocam çok ümitsizim...kpss kazanmak imkansız gibi geliyo bana...evet 4.sınıfım bu sene dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama ona bile karar veremedim :(:(:(:(inş allahım sesimi duyarda bende sizler gibi öğretmen olurum..sizlere sınıfımın,çocuklarımın resimlerini gösterebilirim :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle