Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sanırım herkes yıldı ve geri çekildi...

Tepki Skoru
0
eylüldede yapmak zorunda öğretmen arkadaşlarım ama güzel bir haber yinede begüm hocam ya şu işletme mezunlarının başvuruları için şikayet etsek
hocam be açıkcası işletme mezunlarını çalıştıracaklarını pek düşünmüyorum öyle olursa hakkımızı ararız

Tepki Skoru
0
Zorunlu eğitim kapsamına alınan illere hazırlıkların tamamlanması yönünde yazılar da gönderildi. Buna göre, 25 ilin yöneticileri hazırlık amacıyla şu işlemleri yürütecek:

- 5 yaş çocuklarının zorunlu pilot uygulaması kapsamına alınıdığı basın yoluyla halka duyurulacak.

- Alan taraması yapılarak belirlenen öğrencilerin anaokulu-anasınıflarına kayıtlarının yapılması sağlanacak.

- Kullanılmayan veya atıl durumda kamu binaları belirlenecek.

- Derslik ihtiyacının giderilebilmesi için derslik olabilecek idare odaları ve atıl durumdaki derslikler tespit edilip ana sınıflarına dönüştürülecek.

- Anaokulu-anasınıfına kayıt için gelen veliler geri çevrilmeyecek ve tümü alınacak.

bu kadar açığı nasıl kapayacaklar ayrıca işletme mezunları 2 yıllıklar falan yalan danıştay kararı var bizi atayacaklar...yola devammm umutluyuz...

Tepki Skoru
0
Hiç sanmam rahat olun arkadaşlar.Sandığınızdan fazla takip ediyolar bu gibi siteleri ve yazdıklarımızı merak etmeyin.Biz siyasi bi suç işlemiyoruz ki,yada başka bi suç oluşturacak bişey yapmıyoruz.Biz haksızlığa uğradığımızı düşünüp neler yapabiliriz diye yazışıyoruz sadece.Farklı bişey olsa muhakkak birilerinin yalakaları durumdan haberdar eder gerekeni yaparlardı.

Tepki Skoru
0
mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr

Tepki Skoru
0
az önce memurlar nete girdim 2009 puanlarına göre atama yapacaklarından bahsetmişler böyle olursa ne olur sizce yorumlarınızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
Sayın ÖZAY,

25/08/2010 tarihinde göndermiş olduğunuz elektronik posta tarafımıza ulaşmıştır.

Başkanlığımız tarafından elektronik postanızda yer alan detay incelenmiş olup, ilgili birimlere yönlendirilmiştir.

Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı kendisi adına size teşekkür eder, en iyi dileklerimizi sunarız.

Kurumsal İletişim Başkanlığı
arkadaşlar mailime cevap gelmiş.hadi devam cumhurbaşkanımızı rahatsız edeceğiz...

Tepki Skoru
0
benim tuşlarda sorun var geçen yıldan kaç kişi kaldı hocam

Tepki Skoru
0
Eğer bu dediğiniz olursa arkadaşlar kimse kalmaz,hepimiz atanırııızzz...

Tepki Skoru
0
öğretmenlerim biraz sakin olun bu anladığım kadarıyla from yazılan bir yazı resmi değil birden hayal kurmayın daha kesin bişey yok hayal kurmayın diyorum sonu çok kötü oluyor ben bunu geçen sene çok yaşadım

Tepki Skoru
0
2009 puanıyla atama olması mümkün değil arkadaşlar yeni mezunlara yada yeni sınava girenlere siz durun mu diyecekler hemde refarandum zamanı mümkün değil

Tepki Skoru
0
kadrolu olamayızçünkü sözleşmelileri kadroya geçirirler fakat sözleşmeli olabilir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle