hocam valla bende aynı şeyleri düşünüyorum kapıma polis asker yığılacak maillerim yüzünden kopyacıllardan daha çok beni sorgulayaclar galiba:36_11_6:yakında beni almaya gelecekler mailler yüzünden
hocam valla bende aynı şeyleri düşünüyorum kapıma polis asker yığılacak maillerim yüzünden kopyacıllardan daha çok beni sorgulayaclar galiba:36_11_6:yakında beni almaya gelecekler mailler yüzünden
hocam be açıkcası işletme mezunlarını çalıştıracaklarını pek düşünmüyorum öyle olursa hakkımızı ararızeylüldede yapmak zorunda öğretmen arkadaşlarım ama güzel bir haber yinede begüm hocam ya şu işletme mezunlarının başvuruları için şikayet etsek
begüm hocam seni gördüğüme sevindim..bu gün sesin çıkmadı üzülmüştüm çekildin sandımmmhocam valla bende aynı şeyleri düşünüyorum kapıma polis asker yığılacak maillerim yüzünden kopyacıllardan daha çok beni sorgulayaclar galiba:36_11_6:
hocam bugün çok vazla giremedim işlerim vardı çekilirmiyim sonuna kadar devam hergün verilen adreslere ve tv kanallarıan mail atmaya durmak yokbegüm hocam seni gördüğüme sevindim..bu gün sesin çıkmadı üzülmüştüm çekildin sandımmm
adresi gönderin biz de okuyalım 2009 la atasınlar..kopyacılara ders olsun 46 larla 35 lerle kadrolu olalım....flaş sınav iptal diye bir yorum vardı
yok hocam ben okudum kimler atlayacak diye yazmış birisi.bu arada ben atlayanlardanımflaş sınav iptal diye bir yorum vardı