İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

YARDIM İSTİYORUM

Resimlerin hiç birini göremiyorum

forumda çocuk şarkılarına ait bi yerimiz var.
http://www.okuloncesiforum.org dan zip leyerek rarlayarak veya direk yollayabilirsiniz.
:36_1_6:resim eklemeyi bana izah edebilirmisiniz
:36_1_19::36_1_19::36_1_19:
RESİM GÖNDERMEK İSTİYORUM GÖNDERİMİYORUM
ne gibi bir işlem yaptıgınızı ve işlem sonunda aldıgınız hatayı yazmassanız yardımcı olamayız dimi ?
etkinlik örnekleri göndermek istiyorum fakat resim yollamak için belirtilen yerlere girdiğim halde gönderemiyorumyardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Hocam belirtilen yere girdiginiz halde gönderemediğinizi yazmıssınız.Aldıgınız hatayı tam olarak yazar mısınız?
selçuk hocam aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.dosya uzantısını kabul etmiyor.istenilen uzantıları nerden ve nasıl yapacağız.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler şimdiden
sitede belirtilen sayfa tam olarak açılmıyor sadece dosya yolla şeklindeki sayfa açılıyor.oradanda gönderilmiyor
resimleri www.7renkakademi.net adresinden yuklediğinize emin misiniz?
evet sitede anlattıgınız şekilde denedim
sitede resimli bir şekilde göstererek anlattığınız şekilde bir sayfa açılmıyor
sadece sayfa görünüşü değişti izlencek yol aynı hocam.
yüklemede şu an herhangi bi sorun yok arkadaşlar ben şimdi denedim..tubacım sana da teşekkürler.
çok teşekkür ederim
MERHABA,BEN DE RESİM YÜKLEMEYİ GERÇEKLEŞTİREMİYORUM BELİRTİLEN YOLLARI İZLEDİM "DOSYANIZ ÇOK BÜYÜK"UYARISI GELİYOR. NE YAPMALIYIM DOSYA NASIL KÜÇÜLTÜLÜR?
Dosya küçültümü için forum yardım bölümünde benim eklediğim bir konu var ona bakarsanız sevinirim.
arkadaşlar bende etkinlik göndermek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
Konuyu uygun yere açalım lütfen..Yardım istekleriniz bölümüne taşıdım...Ayrıca etkinlik göndermek için yararlanabileceğiniz linki gönderiyorum
http://www.okuloncesiforum.com/RESiMLERi-ARTiK-BURADAN-EKLiYORUZ-t-4855.html#pid147430
ben ne kadar uğraştıysam bir türlü resim müzik ya da başka bir dosya gönderemiyorum belirttiğiniz yolları denedim resim boyutunu küçülttüm,dosyayı sıkıştırdım fakat olmuyor.linki açıyorum dosyayı seçip dosya yolla butonuna bastıktan bir süre sonra sayfa görüntülenemiyor diyor.bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor ,ya da dosya ,resim göndermenin başka yolu var mı ? yardım ederseniz sevinirim...
merhaba arkadaslar etkinlik resimleri göndermek istiyorum ama olmuyo yardımcı olursanız sevinirim yeniyimde.:36_1_21:

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.