İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

YARDIM İSTİYORUM

Resimlerin hiç birini göremiyorum

sevgili hocalarım forumlara eklenen resimlerin bazılarını göremiyorum aceba bir program mı yüklü olmalı,eğer değilse niçin göremiyorum?
yardımcı olursanız sevinirim...
iyi çalışmalar🙂
herhangi bir programın yüklü olmasına gerek yok...bazaen resimler büyük olduğu için bilgisayar yüklemeyi bekliyor...
ama çarpı çıkıyor bazılarında hocam🙂
açılmıyor bekliyorum...
yine de teşekürler hocam...
çarpı çıkanları bize bildirirseniz hemen silelim.Eski açılmayan resimlerden gözden kaçanlar olmuş olabilir.
p3753 bazen o sorun oluyor.. genelde resimlerin büyüklüğünden kaynaklanıyor ya da o anda sisteme çok yüklendiğimzide oluyor..
teşekkür ederim sayın hocalarım...
bakalım umarım zamanla göreceğim🙂
nereden şarkı yollandığını bilmiyorum acil yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer şarkı telif hakkı getirecek bir şarkı değilse;
zip leyip veya rar layıp www.okuloncesiforum.org dan yukleyebilirsiniz.
telif hakkı olup olmadığını bilmiyorum🙁nerden anlayabilirim?altına alıntıdır diye yazsam olurmu?
Arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz? Resimleri bir türlü gönderemiyorum forum'a yardım eder misiniz? Elimde güzel etkinlikler bende paylaşmak isterim.Şimdiden teşekkür ederim.görüşmek üzere...
http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?tid=4855&action=lastpost

RESİM YÜKLEMEK OLDUKÇA BASİT AYRICA KONULARI İLGİLİ YERLERE AÇARSANIZ SEVİNİRİZ......
www.7renkakademi.net ten göndermeye çalıştım, ama "bu program, göndermek istediğiniz dosya sisteminizi desteklemiyor" diye yanıt aldım.

ne yapabilirim?
resimlerin hiç birini göremiyorum.yardım lütfen..
sistemden kaynaklanıyor bu... bazen görünmüyor,,biraz bekledikten sonra konuyu tekrar tıklayın
sistemde sitede v.s. hiç bir sorun yok.Açılmayan resimler yasak oldugu halde baska bir siteden yuklenmiş olabilir.Linkini yollayın kotrol edelim.
Resim çok buyukse zor açılabilir.Tek tek resimleri kendi elimle küçültemem bunu yükleyenlerin yapması lazım.640 x 400 standar olması lazım resimlerin ama üyelerimiz arasında
3000 x 2000 x ekleyenlerde var.Artık bazı konularda üyelerin daha duyarlı olması gerekiyor.
Açılmayan resimler için bir sayfayı yenileyin veya üstüne gelip sağa tıklayp resmi göster deyin.
şarkı yollamak istiyorum ama nasıl yollayacağımı bilemiyorum şarkı paylaşımı yapılabiliyormu
belirttiğiniz adrese giriyorum ancak sayfa görüntülenemiyor diyor..Dün bi ara yükleme başladı sonra takıldı ve başarısız oldu sorun benim bilgisayarımda mı genel bir sorun mu
ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama yine denedim olmuyor.Sayfa görüntülenemiyor diyor

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.