Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Resimlerin hiç birini göremiyorum

Tepki Skoru
0
gezelim görelim bölümüne yaşadığım yerle ilgili resimleri gönderemiyorum.ne yapmalıyım?

Tepki Skoru
0
peki burada mesaji yollarken alt taraftaki eklentiler bolumunu denedin mi?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?tid=9&pid=1351#pid1351 burayı okudunuz mu ?

Tepki Skoru
0
merhaba bende ilginç resimler yollamak istiyorum resimleri msja nasıl ekleyebilirim

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Zinar www.okuloncesiforum.com yazdıgında ana sayfada resimlerin nasıl ekleneceği hakkında bir başlığımız mevcut.

Tepki Skoru
0
http://www.7renkakademi.net/ ten resim yüklemeye çalışıyorum. çok büyük olduğunu söylüyo yükleyemiyorum... ne yapmam gerekiyor?

Tepki Skoru
0
yaptığım faaliyet resimlerimi göndermek istiyorum gönderemiyorum yardım istiyorum

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
arkadaşlar.kota her resim için 1 mb dır. 1 megabayt yaklaşık 1 diskettir.Yani sizin eklemeye çalıştıgınız resim o kadar büyük ki 1 diskete anca sığabiliyor.Ne kadar buyuk oldugunu siz düşünün artık...Bunu sadece bizim forum değil her yerede ekleyemessiniz ki . ? 1 mb lık bir resmi hadi yüklediniz ya açılması ? oda 1 dakikayı geçecektir.
Ne yapabilirsiniz?
Eğer yüklemeye çalıştığınız resim 1 mb dan buyuk ise ( bunu her resme uygularsanız daha iyi olur daha çabuk açılır)
Resmi paintte açın.Dosya dan ==>Farklı kaydet e gelim dosya ismini yazın masa üstünüze uzantısını kayıt türünden jpeg olacak şekilde kaydedin.Hepsi bu kadar.Masa üstünüzdeki yeniden kaydettiginiz resmin %30 ile % 70 arasında kütle olarak küçüldüğünü göreceksiniz.Halen anlamadıysanız resimli anlatayım ?
NOt: Bunu her resminiz için uygularsanız yüklediğiniz resimler forumda daha hızlı açılacaktır.

Tepki Skoru
0
Foruma çocuk şarkısı ekleyebiliyor muyuz?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nasıl power poınt eklenıyor, ben beceremedım..

Tepki Skoru
0
:36_3_12: arkadaslar benımde faalıyetlerım var ve sızınle paylasmak ıstıyorum rıca etsem bırı bana resımlerı nasıl gonderecegımı soleyebılırmı bılıyosunuz bılmemek degıl ogrenmemek ayıp :)
[size=medium][/font][/size]

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar http://www.okuloncesiforum.com/ARTiK-DOSYALAR-BURADAN-EKLENiYOR-BASKA-YERLER-YASAKTiR-t-5851.html burayı okudunuz mu?

Tepki Skoru
0
herhangi bir konuda resim eklediğimzde neden resmin kendisi değil de link çıkıyor?
bir sorun mu war acaba

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.