Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Puanı 45 altı olanlar

Tepki Skoru
0
rose 78 arkadaşımm aynıı andaa ekledıkkk:)))
Evet arkadaşım,keşke buraya atandığımızı belgeleyen yazılarıda ekleyebilsek,hergün nette girip bir ümit bekleyip, iyi haber duymak için ne kadar zaman geçiriyoruz.Offf Allah sonumuzu hayır etsin arkadaşlar.Zor gerçekten zor:((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar naptınız yaaa ne sıfırı bari 20 30 deyin de inanalım herkesin puanı uçmuş sıfır mümkünmü bu durumda :((

Tepki Skoru
0
çubukçunun konuşmasından 2 sonuç çıkardım sayın arkadaşlar birincisi sözleşmeli alımda çok sayı fazla alacağı için diğer branşları hazırlıyor bizim yüzümüzü güldürecek ikincisi bugüne kadar çok tepki aldığı için açıklama yapma ihtiyacı duydu orada önemsemekten bahsetmiş ..birincisi daha akla yatıyor yada öyle olmasını istediğimiz için ...ne dersiniz

Tepki Skoru
0
birde 10 bin söz leşmeli alım diyorlar öyle olursa zaten bize 2000-3000 verirler puanlarda 55 in altını görmez

Tepki Skoru
0
Evet arkadaşım,keşke buraya atandığımızı belgeleyen yazılarıda ekleyebilsek,hergün nette girip bir ümit bekleyip, iyi haber duymak için ne kadar zaman geçiriyoruz.Offf Allah sonumuzu hayır etsin arkadaşlar.Zor gerçekten zor:((
benimde puanın 42.701 ne olur acaba

Tepki Skoru
0
arkadaşlarr branş sıralaması kaldırıldımı ben bulamıorumm puanımın kusuratına yanlış bakmışım cok bişey değişmez ama merak ettim...

Tepki Skoru
0
çubukçu en fazla okulöncesi ve sınıf öğrt.ihtiyaç olduğunu açıklamış acaba bu bize yeşil ışık mı? abbas güçlü de demiş sizce taban kaç olur tahminen sözleşmelide?

Tepki Skoru
0
6 bin sözleşmeli kadroya geçmişse okulöncesine düşse düşse 700-800 düşer budapuanın 65 ve yukarıda kalacağını tahmin ediyorum adamlar ücretli çalıştırıyor işini görüyor niye sözleşmeli alsınki.

Tepki Skoru
0
bütün bölümler yüksek puanda kapatmış bu gidişle 65 puanın altındakiler ümitlenmesin bende dahil

Tepki Skoru
0
Bizim bölüm ve sınıf öğretmenliği açıkmış ama bizim bölümü 60 saatlik eğitim verip ücretli olarak sınıfçılarla kapatıyorlar.Haksızlıklar ülkesinde yaşıyoruz arkadaşlar.Elden birşey gelmiyor malesef.Ümit edip bekliyeceğiz yine:(((

Tepki Skoru
0
bencede bunlar yine oyununu son dakika oynarlar fazla alım olmayabilir fazla ümitlenmeyelim olacaksa süpriz olsun.....

Tepki Skoru
0
kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana ,son dönemde yapılan atamalardan önce hep en çok alım okul öncesi söylentisi çıkıyor ama kontenjanlar açıklanınca hayal kırıklığı oluyor.Bencede hiç ümitlenmeyelim,bir mucize olup tüm arkadaşlarımın atanması dileğiyle.......

Tepki Skoru
0
sözleşmeli alımda 4362 kişi
kadrolu alımda 16205 kişi varmış hocam.. puanınızı yasarken yüzdelik kısmını nokta ile ayırmanız lazım 51.438
teşekkür ederim sementa11 hocam sizin puan kaç sizce bu puanla atanabilir miyim sözleşmeli 26 yı işaretleyemiyorum eşimde öğretmen ama istemiyor şimdiye kadar olan atamalarda sadece 3 tercih yaptım ama bu kez 25 tercihimi doldurmak istiyorum sevgiler herşey için hayırlı olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle