amin hocam aynen belirsizlikten çok gerginim bu aralar..allah hepimize sabır versin gerçekten çok zor...rose78 şunu yazdı:Yeliz öğretmenim,benimde umudum yok ama belki Allah yüzümüze güler ve alım çok puanlar düşük olur.Beklemek ve belirsizlik insanı öldürüyor malesef.Allah hepimize sabır güç versin.
yaaa ben anlamıyorum nasıl olur bu okullar ne olucak bu tercihler valla o k adar zorunlu il gitti bitti tercih yapsan nasıl olucak 26 yı işaretleyecekeler lütfen tercihlerinizide yazın acaba kaça düşer herhangi bir tahmin yapabilen yada duyum alan nolur söyleyin boşuna hayal kurmayalım 5. defa tercih yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum dersaneye gidiyorum zaten artık bunaldım
sibel ne diyelim kimse bişey bilmiyorki ben egeye en yakın olan illeri yazıcam ve 26ya evet diyeceğim puanımda 45 hayırlısı artık olursa olur ...sibel712 şunu yazdı:yaaa ben anlamıyorum nasıl olur bu okullar ne olucak bu tercihler valla o k adar zorunlu il gitti bitti tercih yapsan nasıl olucak 26 yı işaretleyecekeler lütfen tercihlerinizide yazın acaba kaça düşer herhangi bir tahmin yapabilen yada duyum alan nolur söyleyin boşuna hayal kurmayalım 5. defa tercih yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum dersaneye gidiyorum zaten artık bunaldım
hocam googleden bakıyorum illere belli yerler pek hoş değil gerçi ama benim puanım 46 ondan dolayı gelicek mi bilemiyorum 26 geçen atamadada cesaret edemedim gerçi bursa hiç yok evliyimyeliz ercan şunu yazdı:sibel ne diyelim kimse bişey bilmiyorki ben egeye en yakın olan illeri yazıcam ve 26ya evet diyeceğim puanımda 45 hayırlısı artık olursa olur ...
hocam bende evliyim puanlarımız yakın valla ben herşeyi göze aldım 10senedir ücretli çalışıyorum yeter diyorum ve olmazsa şansıma 26dan neresi çıkarsa gidicemsibel712 şunu yazdı:hocam googleden bakıyorum illere belli yerler pek hoş değil gerçi ama benim puanım 46 ondan dolayı gelicek mi bilemiyorum 26 geçen atamadada cesaret edemedim gerçi bursa hiç yok evliyim