Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Puanı 45 altı olanlar

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar atama tarİhlerİne baktiysaniz 2011 e sarkiyo sÖzleŞmelİ atama ve bİzden Çok alim olma İhtİmalİ yÜksek ÇÜnkÜ Ücretlİ ÖĞretmenler Çok bİzİm branŞtan eĞİtİm-ÖĞretİm aksamasin dİye zaten yariyila kadar baŞlatmİcaklardi bu bİ umut ben sevİndİm 2011 e sarkmasina umutsuz olmayin sendİkalar dava aÇti yİne almak zorundalar ve bu defa herkes dÜŞÜk aldi baraj 40'in altini bİle gÖrebİlİr dua edelİm bol bol allah bÜyÜktÜr....

Tepki Skoru
0
Sendİkalar ne davasi aÇti hocam. Hangİ sendİka ?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim anlamadığım iptal edilen sınavda sözleşmeli hiç atanmamış 18.000 kişi sınava girmişti şimdi 27 binlerde bir rakam çıkıyor bizden hiç atanmamış 7-8 bin kişi kaldı ayrıca 3-4 sınıflarında sınava girdiğini düşünürsek örnek 20 alan bir kişi 13 binlerde kadrolu atamada ise 27 binlerde o zaman 2009 sıralamalarıda yer aldığına göre sözleşmeli bölümde şu an 2009 atanmış sözleşmeli öğretmenlerde var

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar atama tarİhlerİne baktiysaniz 2011 e sarkiyo sÖzleŞmelİ atama ve bİzden Çok alim olma İhtİmalİ yÜksek ÇÜnkÜ Ücretlİ ÖĞretmenler Çok bİzİm branŞtan eĞİtİm-ÖĞretİm aksamasin dİye zaten yariyila kadar baŞlatmİcaklardi bu bİ umut ben sevİndİm 2011 e sarkmasina umutsuz olmayin sendİkalar dava aÇti yİne almak zorundalar ve bu defa herkes dÜŞÜk aldi baraj 40'in altini bİle gÖrebİlİr dua edelİm bol bol allah bÜyÜktÜr....
inşallah hocam dediginiz gibi olur.benim puanım 44

Tepki Skoru
0
İnşallah arkadaşım yaaa..Hergün hepimiz adına dua ediyorum.Allah yüzümüze güler inşallah.

Tepki Skoru
0
birşey sormak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim.sözleşmeli alımda baraj 40 dı 45 de kaldı.bu alımda da baraj 40 olurmu yokso artarmı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dogum yapmak üzereyim dogum sancısı cekenın duası kabul olurmuş çoooooook dua ediyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dogum yapmak üzereyim dogum sancısı cekenın duası kabul olurmuş çoooooook dua ediyorum
Arkadaşım,Allah yardımcın olsun.Sağlıklı bi bebek dünyaya getirirsin inşallah.Soruna gelince,geçen sene alım çok olduğu için puanlar okadar düşmüş.Bu seneki alımda fazla olursa puanlar gene düşer inşallah.Bende hepimiz adına dua ediyorum.Hakkımızda hayırlısı olur inş.

Tepki Skoru
0
teşekkürler hocam.belirlenen baraj degişirmi

Tepki Skoru
0
benim puanım 44 de tercih yapa bilecekmiyim merak adiyorumda

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim anlamadığım iptal edilen sınavda sözleşmeli hiç atanmamış 18.000 kişi sınava girmişti şimdi 27 binlerde bir rakam çıkıyor bizden hiç atanmamış 7-8 bin kişi kaldı ayrıca 3-4 sınıflarında sınava girdiğini düşünürsek örnek 20 alan bir kişi 13 binlerde kadrolu atamada ise 27 binlerde o zaman 2009 sıralamalarıda yer aldığına göre sözleşmeli bölümde şu an 2009 atanmış sözleşmeli öğretmenlerde var
arkadaşım bence sözleşmeli için olan sıralamada hiç atanmamışlar var keşke dediğiniz gibi olsa ama çalışanlar kadroluda sıralamada benim yorumum tabi

Tepki Skoru
0
arkadaşım bence sözleşmeli için olan sıralamada hiç atanmamışlar var keşke dediğiniz gibi olsa ama çalışanlar kadroluda sıralamada benim yorumum tabi
kocam ama iptal edilen sınavda toplamda sözleşmeli ve hiç atanmamış 18.000 kişi vardı nasıl oluyorda şimdi 27 bin çıkıyor kafam çok karştı valla

Tepki Skoru
0
birşey sormak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim.sözleşmeli alımda baraj 40 dı 45 de kaldı.bu alımda da baraj 40 olurmu yokso artarmı
bence baraj gene kesin 40 olur ama önemliolan kaçta kalacağı 2009 olup atanmayanların puanı iyi eğer yeni girenlerde 1000 kişi bile yüksek alsa gene 47-50 aralığı kalır gibi yani 2000-3000 alırsa böyleolur 50 de kalır bence çok tepki var 2000 den fazla almaz gibi geliyor birde 10 bin sözleşmeli alınacak diyorlar 10 bin az birrakam klavuz açıklandığı gün anlıyacağıaz zaten

Tepki Skoru
0
hocam yazacaktım kusura bakmayın klavyede harflerde bozukluk var

Tepki Skoru
0
kocam ama iptal edilen sınavda toplamda sözleşmeli ve hiç atanmamış 18.000 kişi vardı nasıl oluyorda şimdi 27 bin çıkıyor kafam çok karştı valla
her bölümde o sorun var galiba orasını bende anlamadım ama yanlış sıralama vermezler diye düşündüm şimdi olmasada bence seçim öncesi bi atama daha olur o zman işte bizde puanlar 40 ı görür

Tepki Skoru
0
her bölümde o sorun var galiba orasını bende anlamadım ama yanlış sıralama vermezler diye düşündüm şimdi olmasada bence seçim öncesi bi atama daha olur o zman işte bizde puanlar 40 ı görür
inşallah hocam valla kafayı yememek mümkün değil benim sıralamam 5080 ümidim yok yorumları okuyorum yüksek de alan düşük puan da alan çok allah büyük ne yapalım

Tepki Skoru
0
bende şu kurslara hasta oluyorum bu kadar açık varken başka branşlara halk eğitimde okul öncesi kurs verilip sertifika veriyorlarmış ve ücretli çalışabiliyorlarmış hatta birkiaç kişi atamalara bile başvurablineceğini söyledi e madem bizimde tabanı 0 yapıp hepimizi alsınlar ne saçmalık bu yaa rehberliği yapmasını biliyorlar ama

Tepki Skoru
0
2009 punlarınında sıralamada yer alması kafa karıştırıcı bunların bir çoğu sözleşmeli ve kadrolu atandı zaten şuan bizde hiç atanmamış 13-14 bin kişi görülüyor sıralamya göre

Tepki Skoru
0
2009 punlarınında sıralamada yer alması kafa karıştırıcı bunların bir çoğu sözleşmeli ve kadrolu atandı zaten şuan bizde hiç atanmamış 13-14 bin kişi görülüyor sıralamya göre
2009 da atanamayan 1700 kişi kaldık çünkü en son 9 temmuzda 2500 kişi başvurdu 800 söz.aldı mesela ben 46 puanla 26 ya evet demediğim için kaldım puaşnda 45 küsürde kaldı öyle memurlarda attıkları gibi hiç bir zaman 40 lara inmedi geçen senede 46 700 de kalmıştı on bin alımda şu bir gerçekki bizim branş mantar gibi her sene çoğalıyoruz 1000 kişiyken 6000 kişi pat diye mezun oluyor :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle