Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Puanı 45 altı olanlar

Tepki Skoru
0
Yeliz hocam siz hangi şehirdesiniz?Ben Ankaradayım ve ücretli öğretmenliğe başlamak istiyorum.Tekrar sınava gireceğim o yüzden yarım gün çalışmak istiyorum.
Ankara Çankaya mebe sordum ihtiyaç yok dedi ücretlide.Ne zaman açılıyor nasıl başvuruluyor bilgi verebilirseniz sevinirim.Teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
Yeliz hocam siz hangi şehirdesiniz?Ben Ankaradayım ve ücretli öğretmenliğe başlamak istiyorum.Tekrar sınava gireceğim o yüzden yarım gün çalışmak istiyorum.
Ankara Çankaya mebe sordum ihtiyaç yok dedi ücretlide.Ne zaman açılıyor nasıl başvuruluyor bilgi verebilirseniz sevinirim.Teşekkür ederim.
hocam ben manisadayım siz başvurunu yapın açık olduğunda sizi ararlar zaten açık olmaması da bi tuhaf zaten....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sıralama oluşturalım diyorum ama kimse yok galiba herkes puanını yazsın sıra oluşturalım haydi bekliyorum ..

Tepki Skoru
0
pdr 12 ile kadrolu atnırsa bizde hayda hayda 40 larda sözleşmeli, oluruz.mezun kalmadaki ne yapsınlar yazını alacaklar

Tepki Skoru
0
puanımızı yazmaya çekinir olduk.Bazı arkadaşlar acımasızca eleştiriyorlar.İlk sınav puanım 50 idi ama şimdi 38 aldım. Ne yapalım.32 yaşındayım iki çocuğumla tekrar ders çalışıp sınava hazırlanıyorum.Bu arada 11 yıldan beri öğretmenlik yapıyorum.Ama maalesef öğretmenlik hayatımız bir sınavın ucunda.

Tepki Skoru
0
puanımızı yazmaya çekinir olduk.Bazı arkadaşlar acımasızca eleştiriyorlar.İlk sınav puanım 50 idi ama şimdi 38 aldım. Ne yapalım.32 yaşındayım iki çocuğumla tekrar ders çalışıp sınava hazırlanıyorum.Bu arada 11 yıldan beri öğretmenlik yapıyorum.Ama maalesef öğretmenlik hayatımız bir sınavın ucunda.
Malesef öyle arkadaşım.Yaşlarımız aynı,bende tekrar ders çalışmaya başladım.Hayırlısı bakalım,inşallah bu sefer atanırız.

Tepki Skoru
0
2008 yılında 78 puanla sözleşmeli atandım ve 1 yıl boyunca o kadar çalışmama rağmen aldığım puan çok düşüktü.Bulunduğum okulda kadroya geçtim ve şu anda kadroluyum.Çalışmadan bişey dilemenin çok saçma olduğuna inanıyorum!

Tepki Skoru
0
Başlık belli ; okuma bilenler için elbette..puanı 45 altı olanlar. Millet bunalmış zaten kopyaydı,hırsızlıktı,emekler boşa gitti üzüntüsü,kırk yaş kaygısı,tekrar tekrar sınav bıkkınlığı...şuursuzca bu başlık altına şu puanı aldım siz de alın gibi yazmayın allah aşkına,millete laf söyletme kapısını açmayın.

Tepki Skoru
0
Kusura bakmayacaksın artık,düşüncem budur.Eleme sistemini kesinlikle mantıklı buluyorum.Birileri canını dişine takıp 80-90 puan alırken,kimse taban puanın 0'a çekilmesini beklememeli.Şuursuzluk tamda bu düşüncede var bence!

Tepki Skoru
0
2008 yılında 78 puanla sözleşmeli atandım ve 1 yıl boyunca o kadar çalışmama rağmen aldığım puan çok düşüktü.Bulunduğum okulda kadroya geçtim ve şu anda kadroluyum.Çalışmadan bişey dilemenin çok saçma olduğuna inanıyorum!
sselen kardeş,
bak atanmışsın hem de kadrolusun güzel güzel gidip geliyorsun işine..
eee peki karın ağrın nedir senin, buradaki insanlara laf atma ihtiyacı hissediyorsun? inan merak ettim doğrusu...
şimdi bana sakın " çalışmadan birşey istemeyin" safsatalarında bulunma inan sıkıldık artık bunlardan biraz daha yaratıcı olun ve gaz sancılarınızı giderecek başka yol bulun emi...

Tepki Skoru
0
sselen kusurabakma kuzucuğum sen 78 puan almışsın atanmışsın birbaşkası 47 46 ile atanmış kuzucuğum şunu unutma öyle yada böyle senin puanın karın doyurmuyor sen 46 47 puan alanlarla aynı kategoridesin 78 puanın var diye madalya takmıyolar takmazlarda oldumu kuzucuk cuk

Tepki Skoru
0
sselen kusurabakma kuzucuğum sen 78 puan almışsın atanmışsın birbaşkası 47 46 ile atanmış kuzucuğum şunu unutma öyle yada böyle senin puanın karın doyurmuyor sen 46 47 puan alanlarla aynı kategoridesin 78 puanın var diye madalya takmıyolar takmazlarda oldumu kuzucuk cuk
:36_7_8:

Tepki Skoru
0
yeter yaa bilmeden görmeden önyargılı davranmayın yüksek puanlı zihniyet...................

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle