Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Planlar Hakkında;

Tepki Skoru
0
umarım dogrusuda bu hem kağıt israfı oluyor yazık

Tepki Skoru
0
hayır yanılıyorsun,bizide kapsıyor..

hatta uygulamaya gecen arkadasımda mevcut ve hatta müfettişlerde gelip gördüler birşey demediler..
Evet sınıfta bilgisayar olması yeterli. Bende geçen yıl kullandım ve müfettişim ordan baktı planlarıma. Sorun olmadı

Tepki Skoru
0
bende günlük planların haftalık yapılacağını duydum ne kadar doğru bilmiyorum
eğer planlar haftalık yapılacaksa nasıl yapılacak bilen var mı?

Tepki Skoru
0
bende günlük planların haftalık yapılacağını duydum ne kadar doğru bilmiyorum
eğer planlar haftalık yapılacaksa nasıl yapılacak bilen var mı?
günlük planlar haftalıkmı yapılacak.. böyle bir şey yok canım o size bağlı ben günlük yapıyorum..çünki ogün yapamadığınız ve ulaşamadınız kazanımlarınızı ertesi gün tekrarlamak çok ii oluyor..ve pazartesiden cumaya herşey okadar çok değişiyorki...

Tepki Skoru
0
2.dönem eş durumuyla başka bir okula atandım.Sınıfım sadece 4-5 yaş yeni kayıt öğrencilerden oluşuyor ve 1 öğrenci dışında hepsi de ilk kez anaokuluna gidiyor.Bu durumda ben yıllık planımı şubat ayından itibaren mi yapmalıyım?Bir de planımda bütün kavramlara ve amaç kazanımlara yer vermem gerekiyor mu?Ya da bütün amaç ve kazanımlara,kavramlara yer vermem de prosedür olarak bir sakınca var mı?Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

Tepki Skoru
0
Bu konuda benimde kafam karışık bende aynı durumdan muzdaribim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
Herkes kendi çözümünü buluyor sonuçta..
Bende hazır plan kullanıyorum. Arkadaşların dediği gibi, o süreyi etkinlikleri zenginleştirerek kullanabiliriz.
Sonuçta amaç çocuğa ulaşmak, kağıtlarla uğraşmak değil..

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. okulu yeni bitirdim ve plan dosyası hazırlamam gerek bebeğim olduğu için zorlanıyorum. elinizde varmı hazır
yardımcı olursanız sevinirim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.