Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ÖYKÜ YAĞMURU (50 KİTAP)

Tepki Skoru
0
pınar hocam bizim sınıfımızda var kesinlikle çok memnunuz ...

Tepki Skoru
0
Ben de geçen sene sınıfıma 250 ytl ye almıştım.Her sınıfta olması gereken bir set, emeği geçenlere teşekkürler...

Tepki Skoru
0
tercih meselesi zaten herkesin memnun olması yada olmaması gibi bı durum beklememeliyiz...

Tepki Skoru
0
bende geçen ay 240 ytl ye aldım.ben beğendim güzel.

Tepki Skoru
0
bende kullanıyorum öykü yağmurunu ve bende çok memnunum hikayeler çocukların çok ilgisini çekiyor

Tepki Skoru
0
bende geçen yıl almıştım seti 150 tl verdim ama bu yıl da fiyatlar aynı (250 diyorlar ama arkadaşlarımda 150 ye aldılar) ve severek kullanıyorum

Tepki Skoru
0
yaaaa :(( ben 350 ye aldım aynı paketi kırtasıyede gordum ve sordum 90 lıra dedı kendımı cok tuhaf hıssettım cok uzuldum :(( ama cooooook işime yarıyor set ...

Tepki Skoru
0
gerçekten hikayeleride güzell resimlendirmeler filn çok ii önemli olanda buu satenn..

Tepki Skoru
0
En yakın zamanda satıl alacağım. çok güzel görünüyor.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şuan o kadar moralim bozuk ki anlatamam kesinlikle ve kesinlikle bir daha morpa dan ne bişey alırım ne de öneririm.
Niye? dıye sorcaksınız şimdi şöyle anlatayım..
ben ücretli olarak bi okulda göreve başladım ve bu okulda anasınıfı yeni açılmıştı yani ben düzenledim ben kurdum diyebilirim, haliyle bir sürü eksik vardı bunların içinde hikaye kitapları da tabi velilerden istedim getirdiler sağolsunlar.neyse bir gün morpadan tanıtım için geldiler, hayatımda hiç o kadar geveze bir adam görmedim, anlattı da anlattı iş fiyata gelince sürekli aylık 49 lira ve 8 ay deyip durdu, resmen hipnotize olmuş gibi dinledim ve adamlar gidince bir de baktım ki elimde koca set .eve götürdüm ve inceledim, Allah ım ya ben 1 veya 2 liraya daha güzel kitaplar alıyodum ama buna bir sürü para verdim.neyse aynı gün akşam aradım bana bu seti satan adamı dedim ki 'bakın ben inceledim ve beğenmedim, fazla pahalı geldi ki bana tanıtım için geldiğinizde 'siz de kalabilir inceleyebilirsiniz'' demiştiniz dedim. tamam dedi zaten çok satıyoruz sizinkileri de alırız zaten şuan için elimizde yoktu dedi ben de ne zaman alırsınız dedim o taraflara tekrar gelmeyi düşünüyoruz biz sizi ararız dedi. 10-15 gün geçti tekrar aradım niye gelmediniz bakın elimde kalıcak dıye, o tarafa gelicektik yolumuzu değiştirdik urfa dayız mı ne öyle bir şey dedi tamam beklıyorum dedim kapattım . bir kaç gün sonra morpa' dan aradılar ve ödenmemiş taksidiniz var dıye ayy nasıl sinir oldum derdimi anlattım öyle bir şey olmaz iade alamayız demezler mi.satan adamı aradım siz böyle demiştiniz bana borcunuz var dıyolar dedim, tamam ben bir görüşüyüm onlarla dedi.tekrar aradı ve iade alamıyolarmş dedi. be adam sen neyine güveniyosun ki bana aldıgım ilk günden beri tamam tamam deyip duruyosun. başka biri aradı alamıyoruz falan dedi ben de ödemiyorum dedim tamam avukata veririz dıye gözümü korkutmaya çalıştılar. her ay arayıp ödenmemiş taksidiniz var dediler ki mecburen ödedim son iki taksidim kaldı ama hakkımı da helal etmıyorum ...
bu nedenle arkadaşlar böyle oyunlara gelmeyin, aldıgım ilk gün aradım düşünün zamanda geçmedi. setdeki hikayeleride kolaylıkla daha iyisini ve daha daha ucuzunu bulabilirsinz benm gibi 400 liraya almamıs olursunuz. şunu da söyleyim 8 taksitten ilk 3 ünü farklı bir hesaba diğerlerini de yayınclık adına yatırdım böyle yazmışlar of off...............

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle