Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ÖYKÜ YAĞMURU (50 KİTAP)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
[align=center]
250,00 YTL[/align]

Arkadaşlar sizlere tavsiye edeceğim MORPA dan bir set.Detaylı bilgi için www.morpa.com.tr  :
Çocuklar için en sağlıklı öğrenme, günlük yaşamın doğallığı içinde gerçekleşendir. Öykü Yağmuru Seti, bu yaklaşımla hazırlanmıştır bir çalışmadır.

Günlük yaşamdan, öykülerden, kurgusal masallardan oluşan ve alanında uzman eğitimciler tarafından hazırlanmıştır 50 öykülük bir dizidir.

Ayrıca bu öyküler çocuğun hoşça vakit geçirmesini sağlayacak Etkinlik Dosyası, çizgi filmler, kukla tiyatrosu ve şarkılardan oluşan 6 CD öykülerle yapılacak etkinlikleri içeren Etkinliklerle Hikâyeler kitabı ve sürpriz armağanlarla desteklenmiştir.
19,5 cm x 27,5 cm ölçülerinde, renkli, 16 sayfa, 1. hamur 90 gr kâğıt, lüks kartondan selefonlu kapak.

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar selçuk beyin dediği kadar var..Çok güzel bir set..Bizzat inceledim , süperr:)

Tepki Skoru
0
Ben de Morpa'nın setini almıştım..kitaplar çok güzel..Ayrıca hocamız Belma TUĞRUL da Morpa'dan çıkarmış..kitapları çok beğendim..sağolun selçuk Bey öneriniz için....

Tepki Skoru
0
Evet Deniz o da morpa'nın...çok güzelmiş gerçekten....

Tepki Skoru
0
ben o seti aldım ve bi güzelde kazık yedim 250ye değil 300e aldım aferin bana dimi...

Tepki Skoru
0
hayır canım malesef öyle şeyleri pek beceremiyorum beeeeen...

Tepki Skoru
0
bana pazartesi günü tanıtıma geldiler...150 ytl ye indirmişler...karar verememiştim almak için...bence baya bi kaliteli ve değişik kitaplar var...almaya karar verdim...

Tepki Skoru
0
denizciğim yardımların için çook sağol bundan sonra uygulamaya çalışcağım inşallah...

Tepki Skoru
0
staj yaptığım okulda da bu seti kullanıyoruz.gerçekten çok güzel bir set.

Tepki Skoru
0
asli_engin' Alıntı:
ben o seti aldım ve bi güzelde kazık yedim 250ye değil 300e aldım aferin bana dimi...
üzülme bende aynı fiyata aldım.ama bu bana bir ders oldu birdaha pazarlamacılardan kitap ALMICAM.

Tepki Skoru
0
bız bu setı özel eğitimde kullanıyoruz tabıkı bız daha basıte ındırerek ama faydalı tşkler emeği gecen herkese

Tepki Skoru
0
bu seti bende sınıfımda kullanıyorum gayet güzel
herkese tavsiye ediyorum...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bizde bu sene küçük adımların ilöğr.hazırlrk dergisini kullanıyoruz.BİZE ÖYKÜ SETİNİ HEDİYE ETTİLERRRRRRRRRR.ÇOCUKLARIN SEVİYESİNE UYGUN ÇOK İLGİ ÇEKİCİ.,ÇOCUKLAR BU ÖYKÜLERE BAYILIYORLARRRRRRRR

Tepki Skoru
0
bende bu seti aldımm,,gerçekten çok güsel herkese tawsiye ederimm..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar banada geldiler 250 ytl dediler bana fazla geldi maalesef alamadım ama inceledim çok hoşuma gitti.ama arkadaşlar diyorlarki sakın pazarlamacılardan alma büyük bi kazık yersin diyorlar:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu sene seti bende sınıfıma aldım ve gerçekten çok içerikli ve güzel bir kitap çocuklar severek incelemekteler .

Tepki Skoru
0
bende de var ben bu konu da çok şanslıyım almak istemiştim ama çok pahalı diye almadım.daha sonra hediye olrak geldi.çok güzel gerçekten daha uygun verselerde tüm öğretmenler alabilse

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu seti geçen sene aldım bir öğretmen olarak memnun kaldım diyemem evet çok yönlü düşünülüp etkinlik klasörü hazırlanmş ancak 50 tane hikaye kitabı var ama içlerinde o kadar çok okulöncesi dönem çocuğunun seviyesine uymayan kelime var ki ben okurken çoğu kelimelerı atlayıp ya da değiştirip okudum...hikayeler çocuklar için çok önemli karakterlerin seçimi ve dilin seviyesi çok önemli...iyice araştırıp alınmalı...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle