Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öss

Tepki Skoru
0
Heralde fakat bu forumdada bir arkadaş var oda 326 ile yerleşemedim dio anlamadım benim arkadaşımda 2007 mezunu 309la 2 yıllık a yerleşemedi.......

Tepki Skoru
0
eweet forumdaki arkadaşi bende gördüm acaba kml mezunumuydu ..

cnm bide 2yıllkılar öss puanına bakmio zaten okulun werdii puanla yerleştirmee yapio

Tepki Skoru
0
okuldan 90 geliyordu sanırım ona aman neyse ne yerleşemedik ve ben bunalımdayım sizin yaş 19 yazıyor sanırım sizde girdiniz sınava........

Tepki Skoru
0
ya ağlamadım ama dokunan olsa olabılırr of off oflamakdan sıkıldım ya calışıyorum ben en azından onun rahatlıgı var ama rehabılıtasyon zor yaaa ben cokcularımı oluyorumm

Tepki Skoru
0
burası küçük yer çalışma imkanı yok merkezde çalışsam aldığım para yola gidecek yada kiraya bu yıl ne yapacağım ben ya usta öğretici olarak çalışmamda zor babamın yanına girsem torpil denilecek bir yıl dahamı çalışcam ben şimdi ek yerleştirmede inş olur ben zihinsel engelliler istiyordum çok mu zor

Tepki Skoru
0
korkuyorum ben aslında:(zihinsel eng yazdım fakat herkes korkuttu yamazsın şöyle olur böyle olur die:(((

Tepki Skoru
0
okuldan 90 geliyordu sanırım ona aman neyse ne yerleşemedik ve ben bunalımdayım sizin yaş 19 yazıyor sanırım sizde girdiniz sınava........
cnm ben bu yıl girmedim gecen yıl aöf ye yerleşmiştim şimdi 2.sınıfa gectim..

üzülme dememm mantıksız sanirim ama gercekten biyer istiosan eer bisene daha sık dişini we çaliş derim ben..

Tepki Skoru
0
kolay deill tabi hemde hiç deil ama gerceken istiosak çalişmaktan başka ne gelirki elden..

Tepki Skoru
0
Tekrar ÇaliŞmak D.haneye Falan Gİtmek GÖzÜmde BÜyÜyor Ve 24 YaŞimda Mezun OlacaĞim:(o Zaman Çokkkkk Uzuuuunnnnn

Tepki Skoru
0
Tekrar ÇaliŞmak D.haneye Falan Gİtmek GÖzÜmde BÜyÜyor Ve 24 YaŞimda Mezun OlacaĞim:(o Zaman Çokkkkk Uzuuuunnnnn
okumanın yaşı yok ılgıncım.bak ben şuan 24 yaşımdayım.bu sene olursa aö halkla ilişkiler istiyorum seneyede girip okulöncesine yerleşmek istiyorum.bu yüzden ümidini kaybetme.bak ben hala bişeylerin çabasındayım.bişekilde üniversite mezunu olmak zorundayım.ileride liselilere iş imkanı kalmıyacak gibi geliyo:(

Tepki Skoru
0
Ben Zaten TÜrkİyede Kalmayi DÜŞÜnmÜyorum Artik İŞsİzlİk Dahada Artacak Şartlar Bazen Bİzİ İstemedİĞİmİz Yere YÖnlendİrİr Ama Çok Uzun Yaaaaa Ben 1 Yil Daha ÇaliŞirsam Patlarim Artik Burda ArkadaŞlarimin Bİr ÇoĞu YerleŞtİ Ben Kaldimmmm:((((((((((((((((((

Tepki Skoru
0
ılgıncım bende oyle bı sene daha evde kalırsam yandım benımde arkadaslarımın hepsı yerlestı ben acıkta kaldım bıde benden dusuk alanlar yerlestı ben anlayamadım her nasıl oluyosa bıde sen ek kontejyanlarda dolu yzamıssın ben buyuk umutla onları beklıyodum ufffff ya ne olcak bızım halımız zorla bızı bıktırıyolar

Tepki Skoru
0
2 yıllık ve ikinci öğretimlerde dahil hepsi dolu bende bu yıl evde oturmak istemiyorum d.haneyede gitmek istemiyorum evde kendim çalışcam çalışmayacağımı biliyorum fakat bir çok arkadaşım yerleşti ben böyle kös kös durcam hayallerim 1 yıl daha ertelenecek iş de yok burda çalışsammmm offff offff bir uğraş bulmam gerek benimmmm:((((((ama yinede moralini bozma nurten inş olur ek yerleştirmeyle inan düşündükçe insan daha kötü oluyor.....

Tepki Skoru
0
canım ben dusune dusune artık konustugum tek sey unıversıte oldu halım perısan ne olcak bılmıyorum tek umut ek kontejyandı oda suya duscek heralde benı burdada calısma ımkanım yok kucuk bır yer zaten bu sene evde oturmek tekrara ossye hazırlanmak cooooooook zor gelıyo bana ne yapcam bılmıyorum ıyıde dusunemıyorum hergun kotu haber alır oldum ossyle ılgılı

Tepki Skoru
0
Ayni Durumdayiz:(( Ben 2 Yillik YazacaĞim Sanirim Ek YerleŞtİrmede Dİkey GeÇİŞ Hakkimiz Vardi Bİrde Sanirim Bİzİm O Nasil Oluyor Bu Yil Öss Ye ÇaliŞmaktansa 2 Yilikga Gİder Dgs Ye Hazirlanirim 1 Yil Daha Kaybetmem Kontejyanlara BaktikÇa Dahada Moralİm Bozuluyor

Tepki Skoru
0
aslında arkadaşlar televizyonlarda yayınlanan haberlere inanmamak lazım..
inanıoruz yine açıktayız..
bnde geçen sene sözel 287 aldım.
açıköğretim fakültesi okul öncesiöğretmenliği istiorum.
geçen sene üniversiteler kontenjan sayısını arttırıp daha çok öğrenci alıcakalrını sölediler.
sonunda ne oldu..yine 323 le bnm arkadaşım açıkta kaldı.
ne yapıp edip en az 330 puan alıp ünv.garantilemk lazım.....
2008-2009 eğitim öğretim yılında öss ye giricek olan arkadaşlara şimdiden başarılar=))
sevgiler=)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.