arkadaşlar 3 ve 8 katsayıları ile çarpım neye göre değişiyor bazırılarının çarpılı 8 ile bazılarının ise değil bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
tercih klavuzu internette de yayınlanmış.istanbulda bulunan arkadaşlar tercih klavuzları istanbula geldimi benim kardeşim bu yıl tercih yapıcak yanlız kaç gündür okula gidip sorduğu halde klavuzların gelmediği cevabını alıyo sanırım klavuzların dağıtımına uzak illerden başlanıyomuş eğer istte bulunan arkadaşlardan klavuzlara ulaşan arkadaşlar olduysa bunu belirtebilirmi lütfen eğer öyleyse kardeşim başka bir okula gidicek
yaa kusura bakmayaın yanlış yazdım 324Zerrin 324 mü 224 mü
istanbulda bulunan arkadaşlar tercih klavuzları istanbula geldimi benim kardeşim bu yıl tercih yapıcak yanlız kaç gündür okula gidip sorduğu halde klavuzların gelmediği cevabını alıyo sanırım klavuzların dağıtımına uzak illerden başlanıyomuş eğer istte bulunan arkadaşlardan klavuzlara ulaşan arkadaşlar olduysa bunu belirtebilirmi lütfen eğer öyleyse kardeşim başka bir okula gidicek
zaten 8 ile çarpılmış puanınız olmayacak sadece 3 le çarpılmış ve ek puanlı puanınız yazacaktırarkadaşlar ben meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum ama benim puanım sadece 3 ile çarpıl hali var 8 ile çarpılı değil bu sonradan mı çarpılıyoo anlayamadım ama bazı arkadaşalarımın çarpılı ama çocuk gelişimi mezunu değiller bu nasıl oluyorr
eğer çocuk gelişimi tercihinde bulunduğumuzda mı 8 ile çarpılacak puanımız?
sen inede aöf yi tercih et bakalım.. ama baya puan düşük gibi de. hayırlısı olsun artıkslm zerrın bcm ya bu oss benı yedı 301 puanla bakalım ne yapcaz off offff
olmadı 2 yıllık