Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öss

Tepki Skoru
0
slm arkadaslar ben ea 1 den 340 puan aldım okul öncesi öğretmenliği istiyorum cocuklarıdı cok seviyorum ama bir erkek için nasıl olur sizce bana yardımcı olcak var mı?

Tepki Skoru
0
Puanlara ve kontejyanlara bakan oldumu ben bir degişiklik göremedim özellikle zihinsel engelliler bölümümde:(((tek ümidim a.ö kaldı oda 324 le alıyor 316 ile yerleşebilirmiyim acaba??????:::((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 3 ve 8 katsayıları ile çarpım neye göre değişiyor bazırılarının çarpılı 8 ile bazılarının ise değil bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 3 ve 8 katsayıları ile çarpım neye göre değişiyor bazırılarının çarpılı 8 ile bazılarının ise değil bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

3 ile çarpılan puan alan dışı tercih yapıldığında kullanılacak puandır.

Tepki Skoru
0
=merve19;422885]arkadaşım açık öğretimi sadece kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunları tercih edebiliyor sen açık lisede sen çocuk gelişimi mi okudun?

ben örgün yabancı dil ağırlıklı lise mezunuyum normalde.çocuk gelişimi bölümünü okumak için ikinci bir lise olarak açık liseyi bitirdim.yani açıköğretim okul öncesi öğretmenliği bölümünü tercih edebiliyorum.

Tepki Skoru
0
istanbulda bulunan arkadaşlar tercih klavuzları istanbula geldimi benim kardeşim bu yıl tercih yapıcak yanlız kaç gündür okula gidip sorduğu halde klavuzların gelmediği cevabını alıyo sanırım klavuzların dağıtımına uzak illerden başlanıyomuş eğer istte bulunan arkadaşlardan klavuzlara ulaşan arkadaşlar olduysa bunu belirtebilirmi lütfen eğer öyleyse kardeşim başka bir okula gidicek

Tepki Skoru
0
istanbulda bulunan arkadaşlar tercih klavuzları istanbula geldimi benim kardeşim bu yıl tercih yapıcak yanlız kaç gündür okula gidip sorduğu halde klavuzların gelmediği cevabını alıyo sanırım klavuzların dağıtımına uzak illerden başlanıyomuş eğer istte bulunan arkadaşlardan klavuzlara ulaşan arkadaşlar olduysa bunu belirtebilirmi lütfen eğer öyleyse kardeşim başka bir okula gidicek
tercih klavuzu internette de yayınlanmış.
açık öğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliği bölümünün taban puanı 224
kontenjanıda 2000

Tepki Skoru
0

bende istanbuldayım,kardeşimdün benimiçin okulagidip sordu ama,onlardan gelen cevap bizde formların gelmesini bekliyoruz olmuş.haftaya gelir herhalde ki,tercihler haftaya başlayacak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum ama benim puanım sadece 3 ile çarpıl hali var 8 ile çarpılı değil bu sonradan mı çarpılıyoo anlayamadım ama bazı arkadaşalarımın çarpılı ama çocuk gelişimi mezunu değiller bu nasıl oluyorr

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum ama benim puanım sadece 3 ile çarpıl hali var 8 ile çarpılı değil bu sonradan mı çarpılıyoo anlayamadım ama bazı arkadaşalarımın çarpılı ama çocuk gelişimi mezunu değiller bu nasıl oluyorr
zaten 8 ile çarpılmış puanınız olmayacak sadece 3 le çarpılmış ve ek puanlı puanınız yazacaktır

Tepki Skoru
0
eğer çocuk gelişimi tercihinde bulunduğumuzda mı 8 ile çarpılacak puanımız?

Tepki Skoru
0
eğer çocuk gelişimi tercihinde bulunduğumuzda mı 8 ile çarpılacak puanımız?

bence sen bi rehber öğretmene danış. çünkü hiçbi bilgin yok bu konuda galiba. tercihle ilgisi yok. senin 8 le çarpılmış puanın olmayacak. ek puanlı puanın olacak

Tepki Skoru
0
slm zerrın bcm ya bu oss benı yedı 301 puanla bakalım ne yapcaz off offff
olmadı 2 yıllık

Tepki Skoru
0
iide dersanede olama ıhtımalı var dedıler bılmıyorm zaten geciş yazcam of off

Tepki Skoru
0
son 4 gün.umarım yani:cool:inşallah sonuçlar herkesin gönlüne göre olur.

Tepki Skoru
0
aaa nasıl yani bu son 4 gün dediğiniz öss yerleştirme sonuçlarımı oluyor?okadar çabukmu ben 20 ağustos biliyordum ama bu ösym işleri hiç belli olmaz allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar:)

Tepki Skoru
0
evet,hatta son 3 gün de olabilir şu saat itibari ile. ösym başkanı 15 ile 20 si arasında açıklanacak demiş.15inden hesap edersek üç gün var eğer 20sinde olursa 8 gün var.bakalım ne zaman açıklayacklar.umarım cuma günü olur.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle