Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öss

Tepki Skoru
0
inşallah sonuçlar herkesin gönlünce olur.ben, yarın nasıl olacak bilemiyorum.bu geceden başladı zaten stres.acaba cumaya açıklanacakmı diye.rüyasını bile gördüm.balıkesir tutmuş.yarınki sonuçlarda doğrumu değilmi görücez.üni. kazanayımda neresi olursa olsun farketmez

Tepki Skoru
0
cihan canım bende gördum ruyamda anadolu uni açık öğretim fak. okul öncesi öğretmenliği yazıyordu allahım hepımiz icin hayırlısı

Tepki Skoru
0
ben daha rüyamda yerleştiğimi göremedim ben halen tercih yapıp duruyordum rüyamda nedense yerleşemeyecemmi yoksa yaaa:(((

Tepki Skoru
0
ben daha rüyamda yerleştiğimi göremedim ben halen tercih yapıp duruyordum rüyamda nedense yerleşemeyecemmi yoksa yaaa:(((
:77wu[1]:Allah iyiliğini versin emi.Keşke herşey rüyalarla olup bitse.Az kaldı sabretmek lazım.emin ol hepimizde aynı heyecan ve stres var.Olursa ne ala ,olmazsa pekala demekten başka çaremiz yok sanırım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Tepki Skoru
0
ilkaycım tmm işte sabır yarın saat 9:30 a kadar:)) bide sonrasında şöyle bi çiftetelli oynayabilsek ne güzel olur inş. oynarız...

Tepki Skoru
0
ya bende cok heycanlıyım neasıl sabah etcem bılmıyorum en sonunda beklenen gun geldı ama ben cok korkuyorum ekrana bakamıycam heralde kelpten dırek gdecem neyse yarın ınsallah hepımız sevınc haberlerı verırız

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar geçmiyor saatler valla yaa yatıp uyuyayım diyorum yok bana bu gece uyku haram...sabah olsunda şu şite sayfası sorunsuz açılsın ve müjdeli haberleri göreyim istiyorum çokmu şey istiyorum...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu kadar bekledim değdi...
müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yerleştim şükürler olsun gerçi ilk tercihim aöf di ama olmadı 2 tercihime yerleşim....inş. tüm yerleşmek isteyenlerde yerleşmişlerdir....

Tepki Skoru
0
Altu Tebrİk Ederİm Vatana Mİllete Ve Okul Öncesİne Hayirli Olsun:))

Tepki Skoru
0
sağol ilgincim ya sende bozma moralini inş. senin içinde hayırlısı olur...ek kontenjanlara dene belki olur birazda şans bu işler...

Tepki Skoru
0
Öyle Yapacagim Ya Ben HİÇ İkİ Yillik YazmamiŞtim Bİrde Kizmet Ya Benİm ArkadaŞ SÖz Den 309 Aldi 2 Yillik Bİle Tutmadi 2 Yilliklarin Puanlari O Kadar YÜksek Mİ

Tepki Skoru
0
puana bakılmıyor diye biliyorum sadece 2 yıllık barajı geçmek yeterli ama diploma notuna ve yeni mezunlara öncelik hak var tabi bide sınavsız geçiş yapanlardan yer kalırsa:(ama bu sene epey açık kontenjan var diyorlar...inş. yerleşirsiniz cnm...

Tepki Skoru
0
etmemmi cnm yaa kandil günü bile ettim:) inş. kabul olur...arkadaşın arkadaşa ettiği dua kabul olurmuş inş. olur...

Tepki Skoru
0
insallah hepiniz için hayırlısı olsun herkes içinde aminnn

Tepki Skoru
0
Ya ArkadaŞlar Bİr Forum Sİtesİnde Bİrİsİ 310 La Zİhİnsel Engellİlere YerleŞtİm DemİŞ Nasil Oluyor Yaaawwwwww:(((((

Tepki Skoru
0
aa yok artik :S :S

onda bi yanlişlik wardir arkadaşim yada yerleşen okul birincisi falandır ..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle