benim bu yıl 2,5 bitti 3,5 e gectim. aahhhhğğğğğhhhhhffff şu materyal ve etkinlikleri yapmazzsak bi zorlugu yok okumasının ama önemli olan suyun karşı kıyısı(öğrtmnliğe basladığımızda bakalım bizi neler bekliyo cok merak ediyorum)
Hep Hendek'te okuyanlar yazıyor artık Sakarya'da Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda da çocuk gelişimi programı açıldı ben orada okuyorum 2. sınıfa geçtim iki yıllık zaten bu sene son
evet geçen sene nurgül hoca ile suzan hoca dersimize girmişti turan hocanın yanında görmedim ama portakalda staj yapıyodum geçen yaz oraya gelmiştiniz orda gördüm sizi.
AYRI BAŞLIK İÇİN TEŞEKKÜRLER BİZDE ÇOK SEVİYODUK NURGÜL HOCAMIZI AMA BU SENE DERSİMİZE GİRMİYOPSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK VE ARAÇ YAPIMI DERSLERİNE GİRİYODU GERÇEKTEN DERSLER ÇOK GÜZEL GEÇİYODU BU SENE GİRSE GÜZEL OLURDU AMA OLMADI.VALLA HAZİRAN AYINDA PORTAKALDA HATTA SİZ FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN GELMİŞTİNİZ BENİM OLDUĞUM SINIFA GERÇİ BÜTÜN SINIFLARIN RESMİNİ ÇEKMİŞTİNİZ AMA PAPATYA SINIFIYDI
merhabalar. ben bu bölümde okumuyorum ama okul öncesi eğitimi konusuyla çok alakadarım. umarım sizlerle faydalı bir arkadaşlık kurabilirim ve konu hakkında bilgilenmeme yardımcı olursunuz.
arkadaşlar benimde son senem nasipse ama biteceğine çok üzülüyorum çünkü okul bitince tamamen hayatımız değişip iş hayatına atılıyoruz tabi kpss yi kaznırsak. hayırlı artık ama okulun ve okumanın tadını çıkarın
slm arkadaşlar ben okul öncesi 3 üm..zaman o kadar çabuk geçiyor ki daha nolduğunu anlamadım bile..okulda pek fazla kimseyi tanımıyorm ama biliyorum ki bizim okul bir tane..iyi ki kampüste değiliz eminm orda olsak bu kadar ders çalışmazdık ve bu kadar özverili olmazdık..