Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okuyanlar Tanışalım

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Şu an okulumuzda okuyan arkadaşlar tanışmak için buraya yazabilirsiniz.Tanışmak için başka konu açmayınız.:thanks:

Tepki Skoru
0
ben hendekte fen 3 tüm ee artık 4olduk ama okul öncelerinin çilelerini bilirim çünkü 3 ev arkadaşımda okul öncesi onlara mı yazık yoksaa banamı:)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
serappa hayırlı olsun artık bizde bitirdik sayılır.Okul size kaldı :)

Tepki Skoru
0
bne henüz ikinci sınıf oldum bakalım daha neler göreceğiz ben seval;)

Tepki Skoru
0
benim bu yıl 2,5 bitti 3,5 e gectim. aahhhhğğğğğhhhhhffff şu materyal ve etkinlikleri yapmazzsak bi zorlugu yok okumasının ama önemli olan suyun karşı kıyısı(öğrtmnliğe basladığımızda bakalım bizi neler bekliyo cok merak ediyorum)

Tepki Skoru
0
Hep Hendek'te okuyanlar yazıyor artık Sakarya'da Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda da çocuk gelişimi programı açıldı ben orada okuyorum 2. sınıfa geçtim iki yıllık zaten bu sene son:)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
esra bizden hocalar giriyor muydu ?Nurgül hoca suzan hoca filan.Ben de sizin okula çok geldim.Belki Turan hocanın yaınıda görmüş olabilirsin.

Tepki Skoru
0
evet geçen sene nurgül hoca ile suzan hoca dersimize girmişti turan hocanın yanında görmedim ama portakalda staj yapıyodum geçen yaz oraya gelmiştiniz orda gördüm sizi.

Tepki Skoru
0
esra arkadaşıma katılıyorum sakarya sağlık hizmetleri myo çocuk gelişimi öğrencileri unutulmasın:)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Sizi unutmuyoruz :) Ayrı bir başlık açacağım.Esra portakal da yazın ben sizi çıkartamadım.Nurgül hoca bir tanedir :)Bence değeri bilin. :)

Tepki Skoru
0
AYRI BAŞLIK İÇİN TEŞEKKÜRLER BİZDE ÇOK SEVİYODUK NURGÜL HOCAMIZI AMA BU SENE DERSİMİZE GİRMİYO:(PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK VE ARAÇ YAPIMI DERSLERİNE GİRİYODU GERÇEKTEN DERSLER ÇOK GÜZEL GEÇİYODU BU SENE GİRSE GÜZEL OLURDU AMA OLMADI.VALLA HAZİRAN AYINDA PORTAKALDA HATTA SİZ FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN GELMİŞTİNİZ BENİM OLDUĞUM SINIFA GERÇİ BÜTÜN SINIFLARIN RESMİNİ ÇEKMİŞTİNİZ AMA PAPATYA SINIFIYDI:)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Resimlerde varsınızdır sanırım.Papatya sınıfı ilk sınıf değilmiydi?

Tepki Skoru
0
resimlere baktım iki resimde varım ama yarım çıkmışım:D

Tepki Skoru
0
merhabalar. ben bu bölümde okumuyorum ama okul öncesi eğitimi konusuyla çok alakadarım. umarım sizlerle faydalı bir arkadaşlık kurabilirim ve konu hakkında bilgilenmeme yardımcı olursunuz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benimde son senem nasipse ama biteceğine çok üzülüyorum çünkü okul bitince tamamen hayatımız değişip iş hayatına atılıyoruz tabi kpss yi kaznırsak. hayırlı artık ama okulun ve okumanın tadını çıkarın

Tepki Skoru
0
Eğitim, öğretmenlerin çocuklara sözcüklerle anlattıklarıyla değil, çocukların fiziksel ve sosyal çevrede geçirdikleri yaşantılarla gerçekleşir

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben okul öncesi 3 üm..zaman o kadar çabuk geçiyor ki daha nolduğunu anlamadım bile..okulda pek fazla kimseyi tanımıyorm ama biliyorum ki bizim okul bir tane..iyi ki kampüste değiliz eminm orda olsak bu kadar ders çalışmazdık ve bu kadar özverili olmazdık..

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Anıl Hendek güzelde biraz daha sosyal yaşam şartları iyileştirilse ve kiralarda normale inse iyi olacak.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle