aa gerçekten mi_? aslında ismini hatırlıyorum gibi ama tam çıkaramadım..gerçi ben fazla kimseyi de tanımıyorum insanları tanımak için bir girişimde bulunmam fazla..kendini alanında baya bi geliştirmişsn görünüşe bakılırsa..inşallah yolun açık olur..kib..byy(aslında 4 sınıf ile ilgili sormak istedğim şeyler var..mesela hangi dersler var ve daha çok hangi yönde çalışmalar yapıyosunuz.._?)
haklısınız ama bizim eğitim fakültesi de çoğu yerde unutuluyo.yani anakampüste olan konferanslardan konserlerden kısaca etkinliklerden duyurulardan tamamen yoksun bi şekilde hendekte okuyoruz .sks den gelen insanlar kendileri geçen gün resmen dediler hendek bu gibi programlarda yer almıyor.yada unutuluyor ayrı yerde olduğu için dediller.
ben de 2.sınıf okul önceciyim bu sene 🙂 nurgül hoca erken çocukluk ve yaratıcılık derslerimize giriyo suzan hoca da oyun dersine 🙂 sare hoca beslenme ve aile katılımına geliyo..hatta geçen haftalarda bu siteden konu açıldı senden bahsetti bizim öğrencimiz falan diye 🙂🙂🙂Selçuk AYDIN şunu yazdı:esra bizden hocalar giriyor muydu ?Nurgül hoca suzan hoca filan.Ben de sizin okula çok geldim.Belki Turan hocanın yaınıda görmüş olabilirsin.