Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OkulÖncesİ atama durumu seneye ne olcak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 48 yada yetmiş her ne ise.sonuçta okulöncesi öğretmeni ataması oldu.birzamanlar sınıf öğretmenlerinin yerine mühendislerden sınıf öğretmeni ataması yaptılar.öğretmenlikten anlamayan insanlar şimdi çocuklarımıza ders veriyor.önemli olan herkes kendi branşına atandı.48 yada 0 puan...
çok haklısın arkadasım 40 yada 90 ne farkeder sınavlamı belırlenır bu iş.önemlı olan meslekı yeterlılık bı sınawla olmamalı bu iş..

Tepki Skoru
0
arkadasım umudunu yitirme bence puan falan yükselmez gör bak bu şekilde yüksek atamalr devam edecek bir iki yıl ben de 4. sınıf öğrencisiyim

Tepki Skoru
0
arkadaslar yorumlarınızı okuyor ve cesaret buluyorum.bende aöf 4. sınıf tek ders mağduru biriyim,, inş şansımız bu yılda bol olur vee atanırız.

Tepki Skoru
0
arkadasım umudunu yitirme bence puan falan yükselmez gör bak bu şekilde yüksek atamalr devam edecek bir iki yıl ben de 4. sınıf öğrencisiyim
bilmiyorum arkadaşlar puanların fırlamasından korkuyorum.ama güzel bir gelişme var oda artık kadrolu alım yapacakları... seneye girecekler adaylar kpss de tavan yapmazsa (ki umarım öyle olur) puanlarda çok oynamaz herhalde?

Tepki Skoru
0
ya hocam sen halen umutsuzmu düşüniyon niye kendine bunu yapıyon

Tepki Skoru
0
ya hocam sen halen umutsuzmu düşüniyon niye kendine bunu yapıyon
:)))) hocam ya tek dersten kaldım ve mezun olamadım.şu andaki atamalardaki fırsatlarıda kaçırdığımı görmek beni çok üzdü.ayrıca umutsuzluğa itti birazda.tek dersi versem ben de atanmıştım.nasip...

Tepki Skoru
0
senin gibi bir sürü arkdaşım var sen keşke benim dersanemde olsaydın hep büte kalanlar ve bütten tercih edemiyenler var.ama aslan gibi ders çalışıyorlar ve bütü veremeyenlerin puanlaı bayada yüksek kendilerini seneyede ii alım olacak diye bekliyorlar ve derse dört elle sarılıyorlar kötü düşünme

Tepki Skoru
0
keşke olsaydım valla. çok haklısın hocam.ben de başladım zaten çalışmaya. ne bileyim inş. seneye her şey güzel olur....

Tepki Skoru
0
empati mat.çalışırken nasıl bir yöntem uyguluyorsun? mat.a sıfırdan başlayacam ben ne öneririsin? özel mesaj yazamıyorum ben neden acaba ya?

Tepki Skoru
0
canım hocam sıkma canını bulunduğun yerde dersane varsa dersaneye hemen git yada yardımcı olmak sormak istediğin varsa baş göz üstüne yardımcı ourum

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim hocam sağolasın.bulunduğum yerde dersane varda kpss yok malesef artık kendim çalışıp çabalayacağım.

Tepki Skoru
0
sen matematiği sordun ben dört işlemden başladım ve ve kardeşim 7 sınıftaydın onun kitaplarına bakıp çalışıyodum geçen senede dersaneye gittim bizim dersasne temel matmatik veriyodu hergün bende 3 tane hocadah haftada faydalanıyodum bide tarih hep mantık yürüp kafamda canlandırıyodum .eğer yeni başlıyacaksan hepsine kesinlikle ihtiyac al ve çalış konu anlatımlı çok güzel anlatıyo eğitiminide genelyetenekle kültürüde al

Tepki Skoru
0
çok sağol hocam.sanırım 6.sınıf kitalarına filan bakmalı temelden başlamak için. dersane olsaydı iyiydi ama yok işte.inş.kendi başıma halledebilirim. bende zaten ihtiyaç ve yargı aldım kaynaklarımı.ama yinede öss hazırlık kitaplarımdan da yararlanıyorum. umarım seneye bu forumda atanmış öğretmenler olarak görüşrüz.

Tepki Skoru
0
hocam inş atanırsınız inş benimde bu alımdaa olur

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar seneye 81 ilde zorunlu olacak okul öncesi o yüzden atamalar daha yükselmez daha her ilde zorunlu olmadığı halde bir sürü açık var artık hayırlısıııı....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar seneye 81 ilde zorunlu olacak okul öncesi o yüzden atamalar daha yükselmez daha her ilde zorunlu olmadığı halde bir sürü açık var artık hayırlısıııı....
hocam benim bildiğim seneye 13 il zorunlu olacak 2014 e kadar 81 ilde zorunlu olacak. atama yükselmez derken ne demek istediniz anlayamadım?

Tepki Skoru
0
seneye tum ıllerde zorunlu olmaz aşama aşama gecıyor arkadaslar her ılde zorunlu olsa olmaz kı o kadar öğretmen yok.o zamn bırak sınıfcıları lısans bıtıren herkesı alırlar.ama en azından seneye ıstanbulda zorunlu olursa okul öncesı mezunu kalmaz.herkesı alırlar :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle